הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקת חלבון מי גבינה נגד אבקות חלבון שמכילים ממסך של חלבונים

מולי אפשטיין כותב "מאמרים" אחרי שהוא קורא את האבסטרקט בלבד (הוא אמר את זה, לא אני).
לכן, אין מה להתיחס אליו.

• פותח/ת השרשור
מולי אפשטיין כותב "מאמרים" אחרי שהוא קורא את האבסטרקט בלבד (הוא אמר את זה, לא אני).
לכן, אין מה להתיחס אליו.

אז נעזוב את המאמר, מה ביחס למחקר? תוצאות שלו אמינות? וזה באמת נותן יתרון כלשהו לשתות אבקות שמכילות כמה סוגי חלבון?

לא קראתי אותו כי זה לא מענין אותי וזה להתעסק בקקה. אתה מוזמן לקרוא אותו.

תוצאות המחקר נשמעות הגיוניות, אבל עד כמה זה רלוונטי? הרי לא ראיתי אבקות חלבון שמשלבות את כל סוגי החלבונים הללו יחדיו.
אולי זוהי הכנה לסוג חדש של אבקת חלבון אשר תצא לאור ותשען על תוצאות המחקר הזה 😃

• פותח/ת השרשור
תוצאות המחקר נשמעות הגיוניות, אבל עד כמה זה רלוונטי? הרי לא ראיתי אבקות חלבון שמשלבות את כל סוגי החלבונים הללו יחדיו.
אולי זוהי הכנה לסוג חדש של אבקת חלבון אשר תצא לאור ותשען על תוצאות המחקר הזה 😃

יש את ProComplex וNitrocore מי יותר זולים יש Combat של MuclePharm... השאלה באמת עד כמה זה רלווטי

אה, וגם אם יש "מחקר" עם או ללא מרכאות שתומך בזה, עדיין תלוי מי מזמין את המחקר הזה.
הציבור [ רובו ] לא טיפש ולא קונה כל מחקר.

• פותח/ת השרשור
אה, וגם אם יש "מחקר" עם או ללא מרכאות שתומך בזה, עדיין תלוי מי מזמין את המחקר הזה.
הציבור [ רובו ] לא טיפש ולא קונה כל מחקר.

אפילו אם המחקר הזה הוא פרסומת, מה אכפת לך? שאלה שעולה לי לראש זה לא מה הסיבה שהמחקר הזה נעשה, הרי ברור שאף אחד לא יעשה שום דבר בחינם. השאלה היא האם התוצאות שהתקבלו עקב המחקר אומרות שכדאי לעבור לאבקה שהיא שילוב של כמה סוגי חלבון או שהנתונים האלא בעצם לא אומרים שום דבר לגבי מתאמן אלא רק סטטיסטיקה לא קשורה לכלום...

אפילו אם המחקר הזה הוא פרסומת, מה אכפת לך? שאלה שעולה לי לראש זה לא מה הסיבה שהמחקר הזה נעשה, הרי ברור שאף אחד לא יעשה שום דבר בחינם. השאלה היא האם התוצאות שהתקבלו עקב המחקר אומרות שכדאי לעבור לאבקה שהיא שילוב של כמה סוגי חלבון או שהנתונים האלא בעצם לא אומרים שום דבר לגבי מתאמן אלא רק סטטיסטיקה לא קשורה לכלום...

היי לא שאכפת לי בכלל.
אני רק מציע לא להיות אהבלים ולהיאחז במחקר כמו קרנות המזבח.
אני בהחלט סבור שמה שמובא שם הגיוני. אך לא כל מה שהגיוני אכן מתקיים במציאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית