הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב נפח בבנ'ץ בחיטוב

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
אוקיי אז בזמן האחרון הבנ'ץ שלי לא הולך לי בכלל והיום סגרתי עם המשקל רק חזרה אחת למרות שאני נתקע רק שבוע באותו משקל זה הרגיש לי היום אחד הקשים וכבר הרבה זמן שאני רוצה לשלב נפח כאדי להרים את המשקלים שלי אני יודע שבחיטוב אני לא ייתחזק וזאת לא המטרה שלי גם המטרה שלי לשמור על מקסימום משקל שהשגתי במסה
אז מה אתם אומרים אפשרי לשלב נפח בחיטוב או שזה סתם יקשה לי על התאוששות ועדיף לחכות למסה הבאה ולשלב ?

בחיטוב הכי חשוב זה לשמור על עצימות (משקל על המוט) ע"מ לשמור כמה שניתן על השריר. רצוי להמנע מלעשות דילוד בחיטוב. יכול להיות שהגעת עייף או שלא אכלת טוב בימים האחרונים מה שגרם לאימון לא משהו.
תפרסם את התוכנית שאתה עושה.

מבחינת תזונה ומנוחה הכל פיקס? אם גם באימון הבא אתה לא מצליח לסגור4-5 חזרות בסט האחרון תנסה לשחק עם זה, זאת אומרת תתקדם מבחינת המשקלים לשבוע הבא חוץ מבסט האחרון (נניח המשקלים הם 50,60,70,80,90 אז תעשה אימון הבא 55,65,75,80,85 ) או שתנסה אולי לשנות את העבודה בבנץ ספציפית אולי משו דומה לאימון נפח בראשון אימון מנוחה בשלישי ואימון עצים בחמישי. הכי חשוב שאם אתה כן מוריד במשקל (שלך) אבל נשאר אם אותם משקלי עבודה=אתה עושה עבודה טובה.

תשקיע קצת יותר ב"חימום" עד לסט העבודה (תוסיף עוד סט אפילו) ואתה יכול גם לרדת בחזרות של משקלי העבודה. אני לא חושב שלהוסיף נפח יעזור לך עם זה כאן. אין מה לעשות, הדבר הראשון שנפגע מחיטוב לא איטי זה הלחיצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית