הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האתר Inzer

• פותח/ת השרשור eKsyoN
  • פורסם בתאריך

eKsyoN

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
-40
57
1
יש אתר שקוראים לו inzer שמוכר כל מיני מוצרים שכשורים לפאוורליפטינג ואני רוצה לקנות משם חולצת טי שירט לאימון והשאלה שלי היא האם משהוא הזמין משם פעם , האם זה אתר אמין? , צריך לשם פייפל ?

אין לך יותר מה לעשות בחיים חוץ מלקנות סתם חולוצות לאימון מאינזר?
המשלוח שם אסטרונומי במחיר ועם העלות הסופית של כל חולצה שמגיעה אליך הביתה היא הופכת להיות חולצה ליציאה!😃

האתר יקר, תחפש אתרים שמוכרים ציוד של אינזר
משום מה ככה זה, היצרן מוכר יקר כדי שתקנה מהחנויות שהוא מוכר להם
http://www.houseofpain.com/

חולצות לא נראה לי שיש שם של אינזר אבל ציוד כן

• פותח/ת השרשור
קנית משם פעם ? סתם אמרתי חולצה כי זה הדבר הכי זול שם אבל בהמשך אני יצטרך גיר מגנזיום עוד מעט נגמר לי ואני לא יודע מאיפה לקנות

קנינו משם קניות מרוכזות של חגורות, המשלוח גם לא הכי זול(30$ אם אני לא טועה), אבל מה שטוב זה שמחיר המשלוח לא משתנה בהתאם לכמות שאתה מזמין.
מגנזיום אתה יכול להזמין מהאתר שכל העולם ואחותו קונה ממנו תוספי מזון, אני מניח שהבנת לאיזה אתר אני מתכוון, פשוט אסור לדבר כאן על הזמנות תוספי תזונה מחו"ל.

ראיתי שתי חגורות באתר הנ"ל אחת ב77 דולר ואחת ב90 ההבדל בינהם היה העובי הזולה 10 ויקרה 13. במה תורם העובי הזה? האם זה עד כאדי כך קריטי ?
מה יתאים לי שאני לא מרים 200+ קילו ?

האתר אמין משלוח עולה 40$ לא משנה מה אתה מזמין (לכן כדאי לעשות הזמנות גדולות ולהתארגן מספר אנשים להוזיל עלויות)
מגיע תוך 3-4 שבועות

בזמנו כל זקני הפורום הזמינו ממנו חגורות של אינזר

אתר תוספי המזון הגדול בעולם, יותר מזה אני לא אגיד.
תשאל כל בילדר במכון.

moo רשם לך שהאתר אמין, רק המשלוחים לא זולים, תקרא את מה שעונים לך.
גם את הרצועות האלה אני ממליץ לך בחום להזמין מאותו האתר שבו אמרתי לך שיש מגנזיום(גיר).
תחפש שם רצועות של Shieck, אחלה מחיר ורצועות מעולות, הזמנתי משם ואני מרוצה!

http://www.mma-shop.co.il/

חחח תראו מה עשו לאתר

אני לא מבין, מה זה נותן לו שהוא פורץ אתר של פאקינג ביגוד וציוד MMA?
אוטיזם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית