הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרטונים הקשורים לסטרואידים

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
True life: I'm on steroids

Part1

Part2

דוקומנטרי על סטרואידים:

חלק 1:

חלק 2:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הסרט דוקומנטרי על הנפילה של גרג ולנטינו:

חלק1:

חלק2:

חלק3:

חלק4:

חלק5:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כי תחת הוא מקום מוסתר וזה יותר 'נוח' שלא רואים את הסימנים של המחט.
למרות שלהזריק לתחת זה די לא נוח, לרוב מזריקים לרגליים.

כי תחת הוא מקום מוסתר וזה יותר 'נוח' שלא רואים את הסימנים של המחט.
למרות שלהזריק לתחת זה די לא נוח, לרוב מזריקים לרגליים.

רחוק מזה,הקטע הוא שהישבן הוא ריקמה שומנית יותר אז לרוב פחות כואב להזריק שם מאשר לשריר כמו הכתף או הרגל (למרות שזה גם קשור לחומר ,חומר שיש בו איזון לא טוב של חומרים ממיסים יכאב רצח ככה או ככה ע"ע הטסט' פרופיונט של QV ,וואו כמה שה*** הזה כאב )

מעבר לכך ,בישבן יש סיכוי נמוך משמעותית לפגיעה בכלי דם גדולים או בעצבים (פרט לעצב הסיאטי שרץ בחלק התחתון והחיצוני של התחת ,לכן לא מזריקים לשם,פגיעה בעצב הזה עלולה לגרור נכות ) ברגליים ובכתף יש סיכוי הרבה יותר גדול לפגוע בעצב או בכלי דם גדול

• פותח/ת השרשור
מניסיון, לא כדאי להזריק לרגליים למי שלא בעל נסיון - הלכתי כמעט שבוע שלם כמו נכה(לא יכלתי לקפל את הרגל בכלל). וזה לא נעים שצריך שאנשים שואלים - מה קרה? ואני צריך לתרץ - אהה, עשיתי אימון רגליים ונתפס לי השריר:98sf:

מניסיון, לא כדאי להזריק לרגליים למי שלא בעל נסיון - הלכתי כמעט שבוע שלם כמו נכה(לא יכלתי לקפל את הרגל בכלל). וזה לא נעים שצריך שאנשים שואלים - מה קרה? ואני צריך לתרץ - אהה, עשיתי אימון רגליים ונתפס לי השריר:98sf:

בשביל להזריק ברגליים צריך או ניסיון ,או שידריך אותך מישהו עם ניסיון ,את הזריקה הראשונה בחיים שלי דחפתי ברגל ,פגעתי בכלי דם והיה לי סגול שם שבוע .למזלי זה לא היה משהו רציני פשוט כלי דם קטן.

תנסה להזריק לתאומים ותראה מזה כאב 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית