הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מזגנים אישיים לכל חדר, למה כמה ואיך?

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
שלום לכולם, בקרוב אני עובר בית ואנחנו מעוניינים להתקין מזגן נפרד לכל חדר (4 מזגנים).

החדרים לא גדולים, ממוצעים לחלוטין.

אני לא מבין כלום במזגנים ואשמח לקצת פרטים, על איזה דגמים וחברות מומלצות יש בשוק, עוצמת קירור, צריכת אנרגיה, אמינות וכו'.

כרגע אין תקציב מוגדר.

תודה מראש.
smile.gif

אין לי כ"כ מושג בזה אבל אני רוצה רק להגיד לך שאתה עושה החלטה נכונה שאתה שם מזגן בכל חדר ולא מיני מרכזי, מנסיון אישי

מזגן כוח סוס יעשה תעבוד עם התקנה זה יכול להגיע ל 1500 שקל

אם זה חדרים סטנדרטים אז כוח סוס אחד או אחד וחצי יעשו את העבודה מעולה אתה יכול ללכת על חברת טורנדו בבית שלנו מאוד מרוצים ממנה

1-1.5 כוח סוס. לך על אלקטרה או כל החברות בת שלה.

אם אתה מתכנן להפעיל את כולם בו זמנית (או 3, למשל בלילה), תבדוק אם זה אפשרי מבחינת רשת החשמל.

יש דגם שהוא מאוד חסכוני בחשמל ועולה קצת יותר מהמזגנים הרגילים .
1-1.5 כוח סוס מספיק לחדר סטנדרתי היתי מציע לך לרכוש את האינברטר ( בטוח יש כזה גם דגם לאלקטרה אני פשוט לא יודע אך קוראים לו)למינהם מכיוון שהם חוסכים המון בחשמל וגם שווים תמחיר אם אני לא טועה בסביבות אלפיים שח ל1-1.5 כוח סוס.
כאשר החדר מגיעה לטמפרטורה הרצויה המדחס לא יפסיק לפעול כמו במזגנים הרגילים אלה המזגן ישאיר את המדחס על 10-30% עבודה מה שחוסך הרבה חשמל מכל כניסת הפעולה של המדחס.
בשורה תחתונה זה אולי קצת יקר אבל ההשקעה תחזור בכך שמחיר החשמל היה נמוך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית