חדר כושר ביתי

yakovfraind

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
6
132
0
אני הולך לקנות ציוד לחדר כושר בבית (כלוב ספות פלטות וכו..) ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע במוט אולימפי (שהצלחות שלו יותר יקרות ואין מוטות קצרים אולימפיים) או שפשוט לקנות מוט רגיל של 180 ס"מ בכמעט חצי מחיר? מוט רגיל יהיה טוב למשקלים גבוהים של 200 קילו בערך או שהוא יתעקם ויהרס?

אני הולך לקנות ציוד לחדר כושר בבית (כלוב ספות פלטות וכו..) ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע במוט אולימפי (שהצלחות שלו יותר יקרות ואין מוטות קצרים אולימפיים) או שפשוט לקנות מוט רגיל של 180 ס"מ בכמעט חצי מחיר? מוט רגיל יהיה טוב למשקלים גבוהים של 200 קילו בערך או שהוא יתעקם ויהרס?
מנסיון מר יש לי מוט כמו שאתה מחפש זה נקרא מוט מתברג ואני מת למכור אותו הוא לא מתקרב למוט אולימפי לא בחוזק שלו
ולא בעבודה איתו, פשוט אין מה להשוות המוט המתברג זה לתרגילים קטנים אני הייתי משתמש בו לכפיפות מרפקים...

לדעתי המוט המתברג מחזיק גג 120 קילו אבל יכול להיות שאני טועה אני פשוט לא משתמש בו בכלל כבר מזמן.

אם אתה קונה כלוב איך אתה מתכוון לעבוד עם מוט מתברג? איפה ההיגיון?

מה הבעיה? כעיקרון זה כמעט אותו דבר רק המוט הזה פחות חזק ונראה לי שיותר דק,
אבל הוא נכנס לכלוב כמו המוט האולימפי, רק להרכיב לו את המשקולות זה סרט...

אחי אל תקשיב לו.
אני מתאמן בבית ויש לי מוט 1.60 והוא די יציב אני יכול להגיד לך שאפשר להעמיס עליו180 קילו(ניסיתי) ואפילו יותר לפני שקורה לו משהו .
ולהרכיב תמשקולות זה בכלל לא סרט אתה בשניה מוציא ומחזיר תהברגה.

מבחינה כספית עדיף מתברג אבל עם אתה מוכן להשקיע על אולימפי אז תשקיע למה זה משתלם לתווך הארוך שאתה מתחיל להרים כבד.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ברור, כנראה אני אבנה כלוב ואז אין בעיה של מידות כי אני מתאים את הכל לפי האורך של המוט
אחי אל תקשיב לו.
אני מתאמן בבית ויש לי מוט 1.60 והוא די יציב אני יכול להגיד לך שאפשר להעמיס עליו180 קילו(ניסיתי) ואפילו יותר לפני שקורה לו משהו .

מבחינה כספית עדיף מתברג אבל עם אתה מוכן להשקיע על אולימפי אז תשקיע למה זה משתלם לתווך הארוך שאתה מתחיל להרים כבד.

אחלה תודה על העזרה... עוד שאלה- במידה ואני קונה מוט אולימפי יש סיכוי שהפלטות מתכת (בלי ציפוי) ישברו או יהרסו מהדדליפט?

אני מתאמן עם פלטות בלי ציפוי ולא קורא להם כלום פשוט שם משהו שירכך את המכה עם הריצה אני שמתי שטיחים כאלה עושים את העבודה יופי

אחי אל תקשיב לו.

1. לא סרט להרכיב את המשקולות?! זה מתברג ולוקח מלא זמן לפתוח את זה.
2. זה פוצע את הידיים שאתה מסובב את ההברגה מלא פעמים נכנסו לי מין חתיכות קטנות לידיים שפצעו אותי בגלל ההברגה והשחיקה
של הברזל עם הסוגר.
3. לעשות איתה סקוואט לא נעים בלשון המעטה לעומות האולימפי, תעשה בשניהם ותראה את ההבדל.
4. תביא בחשבון שרק פלטות מתברגות נכנסות למוט הזה ופלטות אולימפיות זה זז (כי החור של הפלטה ענק).
5. זה ברור ותשאל מלא אנשים שהמשקל המרבי שיכול המוט המתברג נמוך בהרבה מהמוט האולימפי.
6. האורך של המוט האולימפי הוא 2.2 בעוד המוט המתברג הוא 1.80.

1. לא סרט להרכיב את המשקולות?! זה מתברג ולוקח מלא זמן לפתוח את זה.
2. זה פוצע את הידיים שאתה מסובב את ההברגה מלא פעמים נכנסו לי מין חתיכות קטנות לידיים שפצעו אותי בגלל ההברגה והשחיקה
של הברזל עם הסוגר.
3. לעשות איתה סקוואט לא נעים בלשון המעטה לעומות האולימפי, תעשה בשניהם ותראה את ההבדל.
4. תביא בחשבון שרק פלטות מתברגות נכנסות למוט הזה ופלטות אולימפיות זה זז (כי החור של הפלטה ענק).
5. זה ברור ותשאל מלא אנשים שהמשקל המרבי שיכול המוט המתברג נמוך בהרבה מהמוט האולימפי.
6. האורך של המוט האולימפי הוא 2.2 בעוד המוט המתברג הוא 1.80.

1.אתה מביא סיבוב אחד חזק וזה יוצא כבר לבד.
2.אני לא יודע באיזה ציוד השתמשתה אבל לא אמורות להיות בעיות שחיקה(יכול להיות שאתה לא סגרתה טוב(סוגרים עם הצד של הגומי).
3.אני מסכים אתך שזה יותר נוח אבל מתרגלים גם למוט רגיל.
4.נכון אבל על תשכח שפלטות אולימפיות עולות פי 2-3 מפלטות רגילות וכך גם המוט.
5.נכון ואני מסכים אתך מוט אולימפי ששוקל 20 קילו מול מוט רגיל שוקל 10-15 קילו יש הבדל עצום במה שהמוט יכול להעמיס.
6.אפשרי למצוא מוט רגיל 2.2 אבל מאוד קשה למצוא את זה וזה בדרך כלל גם לא נמצא במלאי.

*לפי דעתי מוט רגיל מתאים למתאמן הממוצע .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית