הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש סכנה בשימוש ארוך טווח של אנהידרול פורטה?

• פותח/ת השרשור sag1e
  • פורסם בתאריך

sag1e

משתמש מתחיל
289
1
נק' מוניטין:
150
289
1
אני משתמש בזה כבר בערך שנה ושמונה חודשים ואני שם פעם בשבוע.
רציתי לדעת האם יש לתכשיר תופעת לוואי משמעותית בשימוש ממושך? והאם עוד מישהו משתמש בזה?
אני באמת לא רואה את החיים שלי בלי זה, הייתי מזיע כמו מטורף בבית שחי לפני שהשתמשתי ועכשיו אין אפילו טיפה בכל התקופה שאני משתמש בו.

יש כאן כמה אנשים שמשתמשים בזה, ניסינו בזמנו למצוא מחקר על השפעות ארוכות טווח ולא מצאנו (לא אומר שאין השפעות, פשוט לא הצלחנו למצוא משהו קונקרטי). גם אני מורח פעם בשבוע בערך, יש אנשים שעושים עם זה "סייקלים".

גם אני כמוך
יש אומרים שהאלמוניום בתכשיר גורם לסרטן או משהו כזה..

• פותח/ת השרשור
יש כאן כמה אנשים שמשתמשים בזה, ניסינו בזמנו למצוא מחקר על השפעות ארוכות טווח ולא מצאנו (לא אומר שאין השפעות, פשוט לא הצלחנו למצוא משהו קונקרטי). גם אני מורח פעם בשבוע בערך, יש אנשים שעושים עם זה "סייקלים".

גם אני חיפשתי והגעתי לאיזה מחקר שעשו בשנת 2002 ומצאו שאין קשר בין תכשירי אלומיניום נגד הזעה לסרטן, אבל לך תדע...

השאלה מי אמר שזאת הזעת יתר

אנחנו חיים במקום חם, מי שמתאמן הגוף שלו פולט יותר חום לרוב, השרירים מייצרים אנרגיה.

אני לא מדבר על מקרה קיצוני שבו נניח מזיעים כמויות מכפות הידיים (אני מדבר על ממש טיפות), אבל עיגולים בבית השחי.. נו חפיף, אז הולכים בקיץ עם חולצה בצבע שחור או לבן.

הפסקתי להשתמש בזה.
החלטתי שאני לא בטוח לגבי מה זה יכול לגרום, ובלי קשר זה לא נעים, יבש ועוקץ.

אני חושב שיש פה אפילו כאלה ששמים את זה על כל הגוף, אפילו על הגב.
ראבק, הגוף אמור להזיע ולקרר את עצמו.

ולמה אתה חושב שהוא לא מקרר את עצמו עם החומר? ברור לך שזיעה מקררת רק אם היא מנודפת מהגוף ולא אם היא נשארת עליו.
אתה מוזמן לבדוק טמפ' ולראות.

• פותח/ת השרשור
השאלה מי אמר שזאת הזעת יתר

אנחנו חיים במקום חם, מי שמתאמן הגוף שלו פולט יותר חום לרוב, השרירים מייצרים אנרגיה.

אני לא מדבר על מקרה קיצוני שבו נניח מזיעים כמויות מכפות הידיים (אני מדבר על ממש טיפות), אבל עיגולים בבית השחי.. נו חפיף, אז הולכים בקיץ עם חולצה בצבע שחור או לבן.

הפסקתי להשתמש בזה.
החלטתי שאני לא בטוח לגבי מה זה יכול לגרום, ובלי קשר זה לא נעים, יבש ועוקץ.

אני חושב שיש פה אפילו כאלה ששמים את זה על כל הגוף, אפילו על הגב.
ראבק, הגוף אמור להזיע ולקרר את עצמו.

אני פשוט מזיע ממקום אחר - מהגב התחתון. זה לא שכמות הזיעה שיצאה לי מבית השחי פשוט נעלמה, היא יוצאת במקום אחר.
ותאמין לי זאת לא בעיה קטנה, זה היה כל כך גדול שזה כבר היה מפחיד, לא הייתה לי אפשרות להסתיר את זה אפילו.

לחולצות הדריי-פיט יצא שם של לבוש ליצנים בסביבת חדר הכושר, ובצדק...ולכן השתדלתי להתרחק מהם.
אבל לנושא של הזעת יתר - זה עושה פלאים. פשוט תנסו....

אני מזיע כמו חמור גם בחורף וגם במעלות מינוס. בקיץ הגהנומי הישראלי הייתי הולך עם עיגולים מתחת לידיים שהיו מכסים כבר את כל השרוול (לא צוחק), זה היה כבר מטרד מביך.

אין ספק שאנהידרול עוזר גם לי להעביר את הקיץ והחורף בשלום 😃
אני שם אותו רק לימים שאני ממש לא רוצה להזיע אחרת אני לא מתאמץ יותר מדי..

בחורף זה אפילו יותר גרוע, נסה להזיע בחורף אירופאי בנעליים סגורות. נראה לי זאת הייתה הפעם האחרונה שממש בכיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית