הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HOT mobile

אני גם מעוניין שמישהו יעדכן אני בינתיים תקוע בלי חברה איך הם מבחינת קליטה ? שירות ? וכדומה

עדיין לא קיבלתי את הסים,אבל יש להם תשתית תקשורת בדיוק כמו לסלקום ואורנג'(ז"א נפרדת,לא כמו רמי לוי),לא אמורה להיות שום בעיה.

אני מקווה בשבילם שזה יהיה יותר מוצלח מהכבלים ומהאינטרנט שלהם. אבל זה כמו לבקש שהם יהיו יותר מוצלחים מעצמם.

אני אומר שלחכות. למה למהר?
אנשים לא יודעים אפילו מה קורה אם המכשיר שלהם נגנב, הם אפילו לא קראו את החוזה של גולן טלקום.
לחכות חודש חודשיים ולראות מה קורה עם זה.

שמעתי שאם אתה מדבר בשיחה אחת יותר מ 64 דקות רצוף הם יכולים לנתק לך את השיחה או משהו כזה

בין השאר.
קיצר, לפני שמצטרפים למשהו כדאי לדעת מה זה, ולחכות קצת. תמיד יהיו את אלה שירוצו קודם, ויתנו תמונה יותר טובה על איך זה בפועל.

שמעתי שאם אתה מדבר בשיחה אחת יותר מ 64 דקות רצוף הם יכולים לנתק לך את השיחה או משהו כזה
אני בעד ניתוק כל 8 דקות, כי אין שום סיבה ששיחה תימשך יותר מכך. 64 דקות זה לא רק ניתוק של שיחה אלא ניתוק של חשבון שלם.

אני דווקא חושב על לעבור לגולן טלקום ולא להוט בכל זאת היא חברה חדשה שיש לה את הגב של Free הצרפתית ואין לנו ניסיון חרא איתה כמו שיש לנו עם הוט.
הדבר היחיד שאני מחפש ולא מצאתי שום תשובה ברורה זה את המהירות גלישה לפני ההאטה וכמה אחרי ההאטה של ה3 גיגה מישהו כאן ראה?

אף אחת מהחברות לא מסבירה איך נעשה השימוש כאשר טסים עם הסים לחול.

זה גאוני נגד הבנות !!! צריך לקצר את זה לפחות אין סיבה לדבר בטלפון כל כך הרבה זמן ..
אני חושב שכדי לחכות קצת לפני שמצטרפים אליהם תנו לחברות אחרות "לפתוח את הרגליים" 🤡

כמה נקודות על הוט:

1. הוט מובייל זה מירס לשעבר.
2. למירס היה שירות לקוחות גרוע מאוד.
3. תזכרו שבנוגע לאינטרנט כתוב שאסור לחבר את המכשיר כמודם.
4. יש לציין שהקליטה של מירס דווקא הייתה סבבה ובצפון הארץ יותר טובה מסלקום.
5. מנסיון קווי שיש לי עם הוט הם גנבים כמו כל החברות האחרות ולא רואים בעיניים.
6. מהעבר שיש לי עם מירס הם לא עומדים בהסכמים.

ועכשיו לבוטנים:

כמו שאמרו, למה לרוץ בראש? תראו על הבשר של אחרים כמה זמן

חבר שלי שהצטרף לחברה מההתלהבות סיפר לי שהאינטרנט פשוט זבל הוא איטי ולא עובד כמו שצריך. עדיף פשוט להמתין
מישהו ראה אתמול חדשות ? מה זה הרמאות הזאת ראיתי בפרטנר שהם הכי יקרים ואני נמצא שם =.= ראיתי את הבדלי המחירים ב4S ובחבילות שלהם והבנתי שפשוט דפקו את ההורים שלי אם התשלום של זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית