הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HOT mobile

טוב חברים אני כבר כמה ימים עם ההוט מובייל האלה ואני ממש ממש מרוצה , לא יודע מה סיפרו לכם או לא אבל לי היה מכשיר אייפון 4S כבר ורק הלכתי לקנות מהם סים . ואני ממש מרוצה יש קליטה טובה, האינטרנט עובד מהר כמו שאר החברות [השוותי עם חברים] בינתיים אין לי תלונות לגביהם , נראה מה יהיה בהמשך

טוב חברים אני כבר כמה ימים עם ההוט מובייל האלה ואני ממש ממש מרוצה , לא יודע מה סיפרו לכם או לא אבל לי היה מכשיר אייפון 4S כבר ורק הלכתי לקנות מהם סים . ואני ממש מרוצה יש קליטה טובה, האינטרנט עובד מהר כמו שאר החברות [השוותי עם חברים] בינתיים אין לי תלונות לגביהם , נראה מה יהיה בהמשך

איך השירות?

אני גם רוצה לעבור אליהם הבנתי שיש בעיות קליטה באיזה איזור אתה גר ?

אהבתי תקטע שבגולן טלקום אתה יכול לבחור לעצמך תמספר פלאפון שלך חח

גולן טלקום עובד נהדר גם כן, שומעים טוב, האסאמאסים נשלחים, אבל אני עוד רק כמה ימים עם החברה. לא בדקתי עוד את הגלישה באינטרנט כי הפלאפון שלי עוד לא מתקדם ואני צריך לשדרג. ועוד לא חייגתי לחו"ל חוץ מזה הכל מצויין.

99 ש"ח לאינטרנט 2GB, בלי הגבלה SMS ושיחות זה מחיר מצחיק, אפילו מצחיק ביותר. אותו הדבר עולה לי בארה"ב $90 לחודש ($100 כולל מיסים).
מצד שני אני מקבל אייפון ב $200 עם חוזה לשנתיים... (שזה לא משתלם בפני עצמו, אבל מילא).

99 ש"ח לאינטרנט 2GB, בלי הגבלה SMS ושיחות זה מחיר מצחיק, אפילו מצחיק ביותר. אותו הדבר עולה לי בארה"ב $90 לחודש ($100 כולל מיסים).
מצד שני אני מקבל אייפון ב $200 עם חוזה לשנתיים... (שזה לא משתלם בפני עצמו, אבל מילא).
בHOT זה 89 ש"ח אבל יש לך בלי הגבלת SMS ושיחות וגם אינטרנט , זה לא 2GB

בHOT זה 89 ש"ח אבל יש לך בלי הגבלת SMS ושיחות וגם אינטרנט , זה לא 2GB
תעשה טיטרינג בפלאפון ותוריד סרט בלו ריי מלפטופ או מחשב, אני רוצה לראות שלא יגידו לך שום דבר על זה ולא יאיטו לך את המהירות או כל דומה לכך.

תעשה טיטרינג בפלאפון ותוריד סרט בלו ריי מלפטופ או מחשב, אני רוצה לראות שלא יגידו לך שום דבר על זה ולא יאיטו לך את המהירות או כל דומה לכך.
כן על דברים כאלה הם אמרו לי שחתמתי את העיסקה והם פשוט חסמו לי את האפשרויות האלה ואת מה שהם השאירו לי זה פשוט גלישה באינטרנט ללא הגבלה

כן על דברים כאלה הם אמרו לי שחתמתי את העיסקה והם פשוט חסמו לי את האפשרויות האלה ואת מה שהם השאירו לי זה פשוט גלישה באינטרנט ללא הגבלה
הם לא יכולים לחסום לך אפשרות כזאת, אתה לא גולש דרך פרוקסי מוגדר. פשוט מאוד כשתגיע לתעבורת אינטרנט מסוימת הם יאטו לך את הגלישה לקצבים שלא תוכל לטעון עמוד.

אני דווקא חושב על לעבור לגולן טלקום ולא להוט בכל זאת היא חברה חדשה שיש לה את הגב של Free הצרפתית ואין לנו ניסיון חרא איתה כמו שיש לנו עם הוט.
הדבר היחיד שאני מחפש ולא מצאתי שום תשובה ברורה זה את המהירות גלישה לפני ההאטה וכמה אחרי ההאטה של ה3 גיגה מישהו כאן ראה?
כמו בפלאפון גם בגולן שתי ג'יגה ראשונים גלישה מהירה ואז נפילה ל200 ביט מהירות גלישה.

הסיבה היחידה שעוד לא עברתי מסלקום זה בגלל שהם היחידים שנותנים פס מהירות קבוע ולא משנה כמה תוריד
אני הייתי משתמש במכשיר כמודם בעבודה עם לפטופ והייתי גולש ומוריד בטורנט על 30-40~ ג'יגה בממוצע והמהירות הייתה נשארת 5מגה קבוע

מה שקורה בHOT בגולן ברמי לוי ובפלאפון שאחרי 2 ד'יגה גלישה המהירות נופלת ל200ביט

לחבר'ה שעבור להוט ,כמה זמן לקח לכם לניוד המספר?,אצלי הם כבר שבוע מניידים אותו

אני מניוד בהוט כבר איזה שבוע וחצי ,אני יכול להתקשר אבל אני לא מקבל שיחות לא במספר שמניוד ולא במספר שהם נתנו לי ....
אבל הגלישה שלהם ממש מהירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית