הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HOT mobile

זהו ניידו אותי אחרי איזה שבוע וחצי , עכשיו אני מרוצה...אבל מי שהטלפון הוא חלק מהעבודה שלו לא מומלץ בינתיים [לפי דעתי]
אבל בסופו של דבר זה מאוד משתלם .

אז ככה אני לא ממש מבין בזה כי עד עכשיו ההורים שלי התעסקו בכל מה שנוגע בפאלפון ובחשבונות.
אני רוצה לעבור מסלקום לHOT MOBILE עכשיו אני יודע שנשאר עוד 12 חודשים התחייבות אז אני רוצה לדעת אם אני מתתק מסלקום האם יש איזה כנס או משהו שאני צריך לשלם???
ולגביי האינטרנט ישלי NOKIA N95 האינרנט לא משנה נכון כי זה אותו אינטרנט כעיקרון נכון או שזה עובד רק על פלאפונים כמו אייפון או גאלקסי?

אז ככה אני לא ממש מבין בזה כי עד עכשיו ההורים שלי התעסקו בכל מה שנוגע בפאלפון ובחשבונות.
אני רוצה לעבור מסלקום לHOT MOBILE עכשיו אני יודע שנשאר עוד 12 חודשים התחייבות אז אני רוצה לדעת אם אני מתתק מסלקום האם יש איזה כנס או משהו שאני צריך לשלם???
ולגביי האינטרנט ישלי NOKIA N95 האינרנט לא משנה נכון כי זה אותו אינטרנט כעיקרון נכון או שזה עובד רק על פלאפונים כמו אייפון או גאלקסי?
אין יותר דבר כזה התחייבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית