הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה בטסטוסטרון/בהורמון הגברי , בזמן הסייקל

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם ,

אני בתחילת סייקל קטן של טסט ווויני בלבד....

בעבר עשיתי 3 סייקלים שכל אחד היה בהפרש של שנה פלוס מהשני, ולפני שנה בערך אחרי הסייקל עשיתי בדיקות דם לבדיקת הטסט בגוף שלי , עשיתי את הבדיקה כשלושה חודשים אחרי הסייקל .
יצא לי ירידה רצינית בטסט הטבעי בגוף וזה עמד לפי הבדיקות דם על 7.1 , ככה הוסבר לי לפי הרופא

ועכשיו עשיתי שוב בדיקת חוזרת שאני כשבוע וחצי בזמן הסייקל , ובבדיקות דם יצא שיש לי ירדה בטסט הטבעי בגוף וזה עומד על 4.3 לפי דברי הרופא.

ההפרש בין הבדיקה האחרונה שעשיתי לקודמת זה שנה וחצי ...

השאלה שלי , היא האם המקרה הזה מוכר לכם , ואם אתה יודעים על תופעה כזאת ... והאם יש ממה להילחץ ? ומה כדאי לי לעשות ?

הוסבר לי שהמינימום של הטסט הגברי הטבעי בגוף צריך לעמוד על 9 + ואצלי זה ירד ממש ..

אמשח לשמוע את תגובתכם בעניין זה .

תודה מראש לכל העונים ..

• פותח/ת השרשור
בסייקלים הקודמים הייתי מזריק טסט , וויני ועוד כמה דברים .

הסייקל האחרון שלי שהזרקתי היה לפני שנתיים פלוס לפחות , ועכשיו אני על כדורים של וויני וטסט .

הפעם אני לא מזריק משיקולים של נוחות .

ועשיתי בדיקה ממש 3 ימים אחרי שהתחלתי את הסייקל לקחתי אולי 4 כדורים של טסט עד לבדיקה .
אז ככה שלא נראה לי שהירידה נובעת מהסייקל שכרגע אני נמצא בו

קצת מלחיץ אותי העניין הזה

כדורים של טסט אם אתה מתכוון לאנדרקסון זה ביזבוז כסף חבל...
הלך לי לא קצת כסף על החראה הזה

• פותח/ת השרשור
לי חשוב לדעת בשביל השקט הנפשי שלי , מה טווח הטסטוסטרון התקין לגברים ???
לגבר שלא בסייקל ולא על חומרים

לי חשוב לדעת בשביל השקט הנפשי שלי , מה טווח הטסטוסטרון התקין לגברים ???

לגבר שלא בסייקל ולא על חומרים

כשעשית בדיקה 3 חודשים אחרי הסייקל הקודם יש מצב טוב שהגוף עוד לא התעושש מהסייקל. חבל שלא עשית בדיקות דם לפני הסייקל.

ברמת העקרון בזמן סייקל הערכים של טסט צריכים להיות גבוהים מאוד (הרבה מעל הנורמה). אולי החומרים שלך מזויפים.

לפי דף בדיקות דם שעשיתי טסט טוטאל הוא בטווח של 8.4 - 28, ככה זה במעבדה של מכבי, בדף של תוצאות הבדיקות שלך צריך להיות כתוב כמה טווח נורמאלי.

את עשית PCT בכלל? מה אתה לוקח כרגע בדיוק? איזה כדורים? תן שמות! אין מצב שאתה לוקח טסט וזה לא נרשם כעליה חדה בבדיקות דם אלה אם כן החומר מזוייף. לגבי וויני זה DHT זה לא נראה בבדיקות אלה אם כן בודקים את רמות ה DHT. אני בטוח שאתה עושה שטויות לדעתי תשבור את הסייקל ואל תתקרב יותר לחומרים זה ברור שאתה עושה נזק לעצמך ממה שאתה מתאר

• פותח/ת השרשור
הכדורים של הטסט הם נקראים, ANDROXON TESTOCAPS זה באריזה בצבע לבן מלבני והכדורים הם כדורי ג'ל בצבע כתום . בתחתית של האריזה רשום schering-plough

והוויני , זה אריזה מרובעת עם כדורים לבנים קטנים מרובעים , השם שרשום זה, STROMBAFORT STANOZOLOL של 10 מ"ג
בנוסף רשום balkan pharmaceuiticals ropublica moldova

אני בטוח שמי שמכיר ומבין יזהה את זה מייד ...

ושוב תודה מראש על העזרה .

ביזבוז כסף האנדרקסון הזה בתור מישהו שהיה לוקח 6 כדורים כל יום עשיתי בדיקת דם והטסט שלי היה 30 מעל המומוצע אבל ממש קצת מעל הממוצע. עזוב זה חומר לא יעיל ולא משתלם.
כמה כדורים את לוקח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית