הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האצת מטאבוליזם

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
איך אפשר להאיץ את המטאבוליזם?
אחת מהדרכים היא אירובי, זה ברור אבל חוץ מזה?
פשוט שמעתי המון דברים כמו:
לאכול ארוחת בוקר גדולה, לאכול בתדירות גבוה וארוחות קטנות, לשתות הרבה מים ועוד.....

מה באמת נכון ומה הן הדרכים הכי יעילות כדי להאיץ את המטאבוליזם?
ועוד שאלה:
180 דקות אירובי בשבוע זה מספיק? שמתוכם 120 דקות בעצימות גבוה ( ריצה) ו- 60 דקות בעצימות בינונית- נמוכה ( סקי).

תודה

• פותח/ת השרשור
מספיק כדי שיהיה שינוי במטאבוליזם שיורגש ויבוא על ידי ביטוי.
ולמה התעסקות בקקה? רק הגנטיקה משפיעה על המטאבוליזם? אין עוד משתנים?

• פותח/ת השרשור
מן הסתם שזה לא מה שיביא אותי לתוצאות אבל יש לי חילוף חומרים איטי וחשבתי שאם במסה הבאה אני אוסיף אירובי אז אני אעלה בצורה יותר ״איכותית״.

סיבים תזונתיים יעזרו
אולי זה לא משמעותי כלכך אבל אני מאמין שאם תעשה כל מה שצריך זה יכול קצת לעזור - הרבה מים,מאסת שריר,אירובי,סיבים תזונתיים וכל מה שצריך זה יכול כבר להיות דיי משמעותי לדעתי.
אבל כמו שאמרו למעלה אל תנסה להתעסק בזה יותר מדיי אם אתה רוצה להתחטב תאכל בגירעון קלורי של 500 ותפחית פחמימה לא צריך להסתבך עם זה יותר מדיי

מן הסתם שזה לא מה שיביא אותי לתוצאות אבל יש לי חילוף חומרים איטי וחשבתי שאם במסה הבאה אני אוסיף אירובי אז אני אעלה בצורה יותר ״איכותית״.
לא שזה הדבר המכריע בוא נגיד בחיטוב,אבל החילוף חומרים שלך תלוי בכמה פרמטרים,אחד מהם הוא מסת שריר עליה במסת שריר תגרום לחילוף חומרים מואץ,לא האירובי.

אתה יכול לנסות לעשות אימוני סיבולת במתכונת של HIIT זה יעזור לך להגברת הקצב המטבולי
http://www.kilogram.co.il/2104/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%A6%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%90/
http://www.kilogram.co.il/2138/ספרינטים-לא-רק-לאצנים-חלק-ב/

מאמרים מומלצים לגבי אימוני אינטרוולים
אתה יכול לנסות לבצע אימוני קרוספיט אני אישית מאמין בשיטה של לאכול ארוחות קטנות ו5 פעמים אני יודע שהעיקר זה להכניס את קלוריות לגוף בטווח של 24 שעות אבל אם הגוף שלך לא "מפסיק" לעבוד על עיבוד האוכל וכשהוא מסיים מגיע עוד אוכל זה כמו להבעיר אש במדורה אתה צריך להמשיך להוסיף עצים בשביל שהאש תמשיך לבעור

המטבוליזם עובד יותר חזק ככה (לא הוא לעולם לא מפסיק לעבוד אבל זה פשוט מאפשר לו להמשיך לעבוד חזק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית