הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 365LB 1X1, No Belt

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ

איכות לא הכי להיט , לא היה לי גם צלם אז הנחתי את הפלאפון במקום היחידי שאפשר עוד לבקר פחות או יותר את הטכניקה. אז אני אשמח לתגובות.
ד"א-

3 פלטות אדומות גדולות + פלטה ירוקה בינונית בכל צד = 3X45 + 25 => יוצא 160LB בכל צד , 20 ק"ג המוט .

מה אתם אומרים ?

ד"א , מ.ג 85 ק"ג +/- . לכן יחס של 1.95 !!! חח
מקווה לסיים את החיטוב על 170 ק"ג לסינגל.
🤩

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה , אני עדיין לא בחיטוב אחי. יום ראשון אני מתחיל את החיטוב (לא הזה,אלא הבא).
אני מקווה לסגור סינגל 170-172 ק"ג , ולהמשיך בחיטוב ולשבור עוד שיאים.

משקל יפה, יפה מאוד אפילו!! נראה שאיבדת קצת את האחיזה בגב והוא התעגל מעט (חכה לדעת המומחים פה).
טיפ: אל תניח את המוט על האזור של הידיות של הפלטות- זה מונע ממך את היכולת לגלגל אותן וכך מקשה עליך ליצור סט-פוינט טוב ונוח (שובבני העיר לך שהמוט לא קרוב מספיק לשוק, אולי זה היה פותר את זה).
מוניטין בכל מקרה ס1ס!

• פותח/ת השרשור
תודה אנשים.
אני עם השטיח ספוג הזה מכיוון שהריצוף עצמו הוא ממש לא נוח , ויש "בקעים" כאלה שזה ממש מקשה. אז התחלתי בזמן האחרון לעשות דדליפט עם משטח הזה וזה משתלב לי טוב עם זה.

יפה את ממשיך ל4 פלטות או עובד על ה5 חזרות כמו שרציתה ?
ודרך אגב תיהזהר אם הקוקאין שלך יש הרבה אנשים במכון שלנו שרוצים להסניף את זה לפניי האירובי ? :🙁

• פותח/ת השרשור
תביא קרש כמה שיותר קשה ודק ותעשה עליו דדליפט הריצפה חייבת להיות קשה
וכל הכבוד

תודה קיריל.

יפה את ממשיך ל4 פלטות או עובד על ה5 חזרות כמו שרציתה ?
ודרך אגב תיהזהר אם הקוקאין שלך יש הרבה אנשים במכון שלנו שרוצים להסניף את זה לפניי האירובי ? :🙁

שואף לסיים את המסה על 170 ק"ג DL. אני עוד שבוע מתחיל חיטוב כי אני הולך לעבוד יולי-אוגוסט וממש לא יהיה לי זמן ואופציה להשקיע על תזונה של מסה ועל אימוני מסה כי אני עובד גם טיפה פיסי אז אני אנצל את התקופה כדי להתחטב קצת.
חחח לגבי המגנזיום השארתי את זה פעם אחת ליד הקולר פתוח לפני שנכנסתי לסט ואז אני רואה שמישהו שיחק לי עם האבקה, והוא עשה פס של קוק מזה חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית