הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט מהיום (115X5 x 3) ודדליפט משישי הקודם (130X5)

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
אני ממש לקראת סוף תוכנית הכוח וחשבתי שיהיה נחמד להעלות קצת סרטונים.
בסרטון הראשון יש שלושה סטים של סקוואט לפי הסדר הכרונולוגי מהיום
בסט הראשון אם אני לא טועה בחזרה השלישית הפלטות פגעו בספה ששמתי שתשמור בצד הרחוק מהמצלמה אז זזתי חצי צעד שמאלה

בסרטון השני יש שלושה סטים של סקוואט מהאימון ביום שישי (112.5X5 x 3) ובסוף גם דדליפט מאותו אימון של 130X5.
מאז הייתי חולה קצת ככה שהתקדמתי מעט מאז. בכל מקרה כבר עשיתי מאז דדליפט 135X5 אבל לא צילמתי, ביום ראשון זה יהיה 140 וגם אצלם.

מי שמתעניין כל הפרטים בלוג שלי: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=29767

סקוואט 115X5 x 3:

סקוואט 112.5X5 x 3 + דדליפט 130X5 (הדדליפט מתחיל ב1:57)

המון תודה כמובן לרן (moo), למדתי ושיפרתי אצלו את הטכניקות בגדול. ממליץ בחום למי שמעוניין לשפר את הטכניקה או באופן כללי את הרמה שלו.

אשמח לשמוע את דעתכם

תהנו 😍

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
דדליפט 140X5 מאתמול (כן אני יודע הצלם יצא טמבל אבל זה מה יש כרגע):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
המשקל כבד לך מדי ואתה לא מצליח להחזיק את הגב תוריד משקל ובנוסף את גם לא נועל את התנועה בסוף
לא יודע מאיפה הגיע הקטע של לא נועל את התנועה אבל לגביי המשקל זה סתם היה יום לא משהו אחרי מחלה כשעברתי למאזן קלורי שלילי

אני לא יודעל גבי המשקל אבל אתה אפילו לא מנסה לשמור על הגב ישר , בתחילת התנועה אתה לא מושך חזה החוצה ולא מוציא תחת ככה שיוצא שאתה מושך עם גב עגול לגמרי.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודעל גבי המשקל אבל אתה אפילו לא מנסה לשמור על הגב ישר , בתחילת התנועה אתה לא מושך חזה החוצה ולא מוציא תחת ככה שיוצא שאתה מושך עם גב עגול לגמרי.
מדוייק מאוד. לא הגזמת בכלל

עזבו שנייה את הדדליפט 140, זו גם זווית גרועה וגם כמו שאמרתי אחרי מחלה ביום חלש מאוד. זו לא דוגמה לטכניקה ה"רגילה" שלי
מישהו ראה את הדדליפט 130 וחושב שהגב עגול? או שיש בעייה אחרת כלשהי? אשמח לשמוע

תודה רבה לכולם על התגובות 😃

נערך לאחרונה:
הסקוואט נראה לי די טוב אבל הדדליפט דפוק מהבסיס הסט אפ לא טוב ואתה מושך כמעט ורק מהגב בו לא נדבר על זה שהגב עגול קצת בגב התחתון וגם אתה לא נועל

הסקוואט יחסית בסדר אבל עדיין לא שם, שים לב שבתחתית הברכיים שלך גולשות קדימה
מה גם שלא רק שהפוזיציה של הראש שלך לא מקובעת ב45 מעלות, אלא אתה מזיז את הראש כל שניה, תפטר מההרגל הזה. 😃
שים לב גם בדדליפט (ב140) אתה מיישר את הרגלים (בפועל גורם לגב שלך להיות יותר מקביל לרצפה), תשתדל להחזיק את הגב באותה זווית כל הזמן וזה יסתדר.
בהצלחה 😃

מדוייק מאוד. לא הגזמת בכלל

עזבו שנייה את הדדליפט 140, זו גם זווית גרועה וגם כמו שאמרתי אחרי מחלה ביום חלש מאוד. זו לא דוגמה לטכניקה ה"רגילה" שלי
מישהו ראה את הדדליפט 130 וחושב שהגב עגול? או שיש בעייה אחרת כלשהי? אשמח לשמוע

תודה רבה לכולם על התגובות 😃
דיברתי על ה130, אפילו לא היה לי טעם לפתוח את ה140

• פותח/ת השרשור
הסקוואט יחסית בסדר אבל עדיין לא שם, שים לב שבתחתית הברכיים שלך גולשות קדימה
מה גם שלא רק שהפוזיציה של הראש שלך לא מקובעת ב45 מעלות, אלא אתה מזיז את הראש כל שניה, תפטר מההרגל הזה. 😃
שים לב גם בדדליפט (ב140) אתה מיישר את הרגלים (בפועל גורם לגב שלך להיות יותר מקביל לרצפה), תשתדל להחזיק את הגב באותה זווית כל הזמן וזה יסתדר.
בהצלחה 😃
קודם כל תודה רבה על התגובה המפורטת
בדדליפט כמו שציינתי ה140 הוא לא דוגמה טובה
מה אתה אומר על ה130?

הסקוואט נראה לי די טוב אבל הדדליפט דפוק מהבסיס הסט אפ לא טוב ואתה מושך כמעט ורק מהגב בו לא נדבר על זה שהגב עגול קצת בגב התחתון וגם אתה לא נועל
אתה מתכוון ל130 או ל140? ואם ל140 אשמח שתגיד מה אתה חושב על ה130, הוא מציין טוב יותר את הטכניקה שלי ברגיל

תודה על התגובה 😃

• פותח/ת השרשור
גם ה-130 שלך לא טוב. אתה מתחיל את המשיכה ממצב לא נכון ועם גב די עגול.
מה הכוונה במצב לא נכון? (מה לשנות..)
ולגביי הגב, אני מנסה להבין מתי הוא נחשב עגול ומתי לא, אם אני מבין נכון, בחזרה הראשונה-שלישית הוא קצת עגול וברביעית והחמישית הוא ישר?
אם זה לא המצב אז אני לא יודע מה נחשב ישר ומה לא ;maeq

תודה רבה על התגובה 👑
אין ספק ה130 טוב יותר.. לפי דעתי אבל אם תבליט את החזה יותר זה יעזור לך המון.
סבבה, תודה רבה 😃

מה הכוונה במצב לא נכון? (מה לשנות..)
ולגביי הגב, אני מנסה להבין מתי הוא נחשב עגול ומתי לא, אם אני מבין נכון, בחזרה הראשונה-שלישית הוא קצת עגול וברביעית והחמישית הוא ישר?
אם זה לא המצב אז אני לא יודע מה נחשב ישר ומה לא ;maeq

תודה רבה על התגובה 👑

סבבה, תודה רבה 😃

זה כל מה שאתה צריך. כל חזרה תעשה את השלבים מחדש.

לגבי הגב שלך, הוא לא ישר באף אחת מהחזרות, אבל בחלקן זה קרוב מאוד. אתה צריך להקפיד על להוציא את החזה החוצה לפני כל חזרה וזה יסתדר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

זה כל מה שאתה צריך. כל חזרה תעשה את השלבים מחדש.

לגבי הגב שלך, הוא לא ישר באף אחת מהחזרות, אבל בחלקן זה קרוב מאוד. אתה צריך להקפיד על להוציא את החזה החוצה לפני כל חזרה וזה יסתדר.

תודה רבה
מוניטין 🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית