הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיטת הממשל בארץ

• פותח/ת השרשור sus
  • פורסם בתאריך

sus

משתמש מתחיל
213
1
נק' מוניטין:
81
213
1
צריך הבהרה בכל מה שקשור בממשלה, כנסת , בחירות, מנדטים, מפלגות....

מישהו מכיר מאמר שמסביר את כל הנ"ל

"120 סמרטוטים, מושחתים, טינופות, ואוכלי חינם שיושבים על 120 כורסאות מעור צבי (עליו השלום) ומחלקים כסף לדתיים ולעצמם ונותנים לניצולי השואה להתפגר בדירות עם עובש" נראה לי יהיה משפט מסכם יפה יפה.

"120 סמרטוטים, מושחתים, טינופות, ואוכלי חינם שיושבים על 120 כורסאות מעור צבי (עליו השלום) ומחלקים כסף לדתיים ולעצמם ונותנים לניצולי השואה להתפגר בדירות עם עובש" נראה לי יהיה משפט מסכם יפה יפה.

אבל יש דמוקרטיה!!

דמוקרטיה, סוציאליזם, ביטוח לאומי. יש הכל!

יאללה מה אתם בוכים על המדינה שלכם כאילו במקומות אחרים זה לא יותר גרוע

חלילה אחי, המדינה שלנו במצב הכי טוב בעולם. ובכלל, אם בשאר המקומות פחות טוב זה אומר שאסור לרצות שיפור.

המדינה שלנו לא במצב הכי טוב ביכלל תפסיק עם הציניות הזאת כבר מי אמר שהמדינה שלנו במצב הכי טוב ביכלל ? אבל יש לך מקומות שהרבה יותר גרוע שפה גן עדן לעומם תראה מה הולך בעולם לפעמים אתה צריך להגיד תודה שאתה חי פה אולי אתה ספציפי חי בחול אבל בכללי

נכון! ומי שלא טוב לו יכול לעזוב!!!!!!1111

צודק אחי, תודה למפלצת הספגטי המעופפת שאני לא חי באיראן!!!!1111 facepalm

אני רוצה צדק חברתי אחייייייי!!!!!!!!!!1111111111111111 צאו לרחובות111111

אתה גיי? פורשה זה להומואים. מילא, מאסלקאר.

כן ?

Porsche%2BCarrera%2BGT%2B2.jpg

אבל אם הם נבחרים שוב ושוב אז חברי הכנסת והשרים עושים את מה שהכי טוב בשבילם זו לאו דווקא שחיתות כי הם לא עוברים על החוקים. לעזור יותר לניצולי שואה אולי יגרום לקצת אהדה ציבורית לטווח הקצר ,אבל אנשים לא זוכרים דברים כאלה שבוע אחר כך או בבחירות. הבעיה היא בטבע של בני האדם שיש להם זכרון קצר לדברים שלא קשורים לאינטרסים שלהם ,פה נופלת הדמוקרטיה ואת זה אי אפשר כנראה לשנות...

למי בכלל אכפת אם המדינה טובה או לא, האזרחים מסביבי צריכים להיות לא מטומטמים ופה ישראל נופלת.

9 מתוך 10 אנשים שמפגינים בעד צדק חברתי ואתה שואל אותם "מה זה צדק חברתי?" עונים לך "לא יודע".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית