הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי מכוני כושר?

• פותח/ת השרשור durr
  • פורסם בתאריך

durr

משתמש מתחיל
159
1
נק' מוניטין:
-33
159
1
אני מסיים עוד מעט קורס מדריכי חדר כושר בעזרת השם.
רציתי לשאול איפה כדאי לעבוד מה אתם אומרים על VIM בראשון לציון איפה שמתחם G?
או רשת גו אקטיב או הולמס פלייס?
כמה מקבלים שכר מכל רשת והעם הייתם ממליצים לעבוד באזור תל אביב באיזה מן הסניפים של הרשתות?

שמע לכל מקום יתרונות וחסרונות.

לעבוד ברשת, היתרון הוא שיש יותר שעות עבודה, יותר משמרות (חלק יסתכלו על זה גם כעל חיסרון), יותר אופציה לאימונים אישיים.
החסרונות בעיקר שכר בסיס יחסית נמוך, אוכלוסיה מעצבנת - הרבה מתאמנים נודניקים. אני לא מדבר על מישהו שמבקש הסבר על תרגיל. יותר על אנשים שחושבים שאתה העבד שלהם. סביבת עבודה משעממת בסך הכל. דורשים למכור הרבה אימונים\תוספי מזון.

לעבוד במקוםן פרטי ויותר קטן היתרון הוא לרוב שכר יותר גבוה לשעה, אבל מצד שני אתה עובד פחות שעות לרוב, אין ממש הרבה מדריכים ככה שגם אין ממש גמישות במשמרות, אין ממש הרבה אימונים אישיים, בגדול זה יותר חפשני. תלוי מה אתה מחפש.

אתה יכול לנסות לעבוד בהולמס פלייס. הם תמיד זקוקים למדריכים. זה מקצוע עם תחלופה די גדולה. רק זכור מה אני אומר לך ברשתות האלה יחפרו לך על מכירות.
אז תעשה חשבון עם עצמך מה מתאים לך.

גו אקטיב בראשון דיברתי עם המאמן והוא אומר שהוא מקבל 22שקל לשעה הוא חדש.

גו אקטיב בראשון דיברתי עם המאמן והוא אומר שהוא מקבל 22שקל לשעה הוא חדש.

זה נע בין 22 ל24. אני ממליץ לך להיכנס למקום שבו תיהיה לך אפשרות להפציץ באימונים אישיים כי זו הדרך היחידה להתקיים במקצוע הזה בכלל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית