הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לשינוי תרגיל בתוכנית AB למסה

OfirYacov

משתמש מתחיל
150
0
נק' מוניטין:
-40
150
0
קאנטרי קלאב באר שבע
זאת התוכנית:
..
אימון A​
תרגיל​
מספר סטים​
טווח חזרות​
שריר​
חזה​
3​
6-8​
3​
8-10​
כתפיים​
3​
6-8​
2​
8-10​
יד אחורית​
2​
10-12​

..
אימון B​
תרגיל​
מספר סטים​
טווח חזרות​
שריר​
גב​

3​
8-10​
מתח​
2​
8-10​
רגליים​
3​
6-8​
2​
10-12​
יד- קדמית​
3​
10​
2​
10​

אני יכול להחליף את המתח בשראגס?
ובחלוקה של התוכנית שינתי שאימון A יהיה חזה יד קדמית ורגליים וB יהיה כתפיים יד אחורית וגב

• פותח/ת השרשור
ממי שמעת ? מהמאמן כושר עם יד 42 ?
חח לא ניראה לך כאילו יש מאמן בארץ שמבין.. ממישהו שמבין שאמר ש5 חזרות זה לא טוב שניראה לי צריך 10 או 12 בסקוואט ובבנץ' פרס

נערך לאחרונה:
לא זה הטווח שאתה צריך בשביל להתחזק ולצבור מסה . אם אתה רוצה להרגיש "ששורף" לך השריר ולחשוב שעכשיו אתה הכי חזק במכון אז בבקשה לך על 15-20 חזרות זה הטווח המצויין בשבילך

• פותח/ת השרשור
לא זה הטווח שאתה צריך בשביל להתחזק ולצבור מסה . אם אתה רוצה להרגיש "ששורף" לך השריר ולחשוב שעכשיו אתה הכי חזק במכון אז בבקשה לך על 15-20 חזרות זה הטווח המצויין בשבילך
חח אל תגזים אחי לא 20 אבל 8 חזרות גם יהיה טוב לא?

8 חזרות זה בסדר גמור, אם אתה לא רוצה SS אז הייתי מנסה את ה-AB של לייל מקדונלד, ובכלל תעשה מה שאתה אוהב, אתה לא חייב לעשות תכנית ''כח'' אם לא בא לך אבל קח בחשבון שההתחזקות שלך תהיה איטית ברמה משמעותית אבל מבחינת מסה אתה עדיין תוכל להתקדם בצורה טובה.

• פותח/ת השרשור
והתוכנית שפרסמתי שפתחתי את האשכול לא תגדיל לי את המסה כמו שצריך? מה רע בה?

8 חזרות זה בסדר גמור, אם אתה לא רוצה SS אז הייתי מנסה את ה-AB של לייל מקדונלד, ובכלל תעשה מה שאתה אוהב, אתה לא חייב לעשות תכנית ''כח'' אם לא בא לך אבל קח בחשבון שההתחזקות שלך תהיה איטית ברמה משמעותית אבל מבחינת מסה אתה עדיין תוכל להתקדם בצורה טובה.
והתוכנית שפרסמתי שפתחתי את האשכול בהתחלה מה רע בה היא לא טובה למסה?

חח אל תגזים אחי לא 20 אבל 8 חזרות גם יהיה טוב לא?
8 חזרות זה גם טוב אבל בתרגילים המורכבים תעשה 5.
דיברו על זה פה המון, ב עבודה על 5 חזרות תהיה יותר התקדמות לינארית לאורך זמן מאשר בעבודה על 8 חזרות.
אם זה מה שעושה לך טוב תעשה 8 חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית