הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההרצה ״הטובה ביותר״ שתראו אי פעם

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך
אחד הדברים המעצבנים ברשת. נראה לי שאחרי התקופת מבחנים אני הולך להוציא סרטון הרצאה על כמה בולשיט הוא מקשקש שם. לזכותו יאמר שהוא מרצה מעולה בלי קשר לתוכן...

אחד הדברים המעצבנים ברשת. נראה לי שאחרי התקופת מבחנים אני הולך להוציא סרטון הרצאה על כמה בולשיט הוא מקשקש שם. לזכותו יאמר שהוא מרצה מעולה בלי קשר לתוכן...
אני מעוניין לרשום על כך גם מאמר לקילוגרם, מה שיבוא קודם, אם אתה רוצה לעזור אשמח.

אני מעוניין לרשום על כך גם מאמר לקילוגרם, מה שיבוא קודם, אם אתה רוצה לעזור אשמח.

יש לי בחינות בחודש הקרוב, אז מה שיבוא כמו שאמרת... אשמח גם לעזור למאמר אם תרצה ולא תסיים אותו עד אז...

תעשה מאמר אני יפרסם אותו כל פעם שמישה ידחוף לי תארצאה הזאת. כי אף פעם אין לי כוח לענות ברצינות לבן אדם שמנסה להוכיח לי ששתיית חלב מביאה לגדילת שדיים ופרות צריכות לקבל אזרחות

קצת יוריד את הרמה לפרסם למה "כולסטרול ממקור חיצוני הוא אוטומטית כולסטרול רע" זה לא נכון, לא?

חלבון מן החי הוא הסיבה העיקרית לכך שכל אדם מבין שלושה אוכלי בשר חולים בסרטן:suicide:facepalm:suicide:

אולי הוא מטעה בנוגע להרבה דברים , אבל סך הכל הכוונה שלו טובה , חיות זה לא רכוש שלנו, פתאום כל מי שחלש צריך לנצל אותו ? אבל זה דורש הרבה מחשבה עצמית , אף אחד פה לא יכול להגיד שזה בסדר לאכול בעלי חיים , נחכה למאמר בפורטל אולי יש עוד דברים שלא חשבנו עליהם .

אף פעם לא הבנתי איך הוא מדהים אם הוא מזיין את המוח ומקשקש.
איך אני אוהב שאנשים שופטים מרצים/רופאים/פוליטיקאים/אחר לפי הדרך שבה הם מדברים.
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
בכל מקרה אני בעד ההרצאה. מצידי שכולם יהפכו להיות צמחונים.

אולי הוא מטעה בנוגע להרבה דברים , אבל סך הכל הכוונה שלו טובה , חיות זה לא רכוש שלנו, פתאום כל מי שחלש צריך לנצל אותו ? אבל זה דורש הרבה מחשבה עצמית , אף אחד פה לא יכול להגיד שזה בסדר לאכול בעלי חיים , נחכה למאמר בפורטל אולי יש עוד דברים שלא חשבנו עליהם .

לך תגיד לאריה שהזברה היא לא הרכוש שלו. הוו הטבע האכזר!

ב26:35 כאן הוא יוצא ממש מפגר, מה שהוא אומר בעצם זה שכולם יכולים לאכול בשר חוץ מבני אדם.

נראה לי שאני מרחם על אנשים שמקשיבים לו יותר מכמה שאני מרחם על אנשים שמקשיבים להרצאות של אמנון יצחק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית