הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההרצה ״הטובה ביותר״ שתראו אי פעם

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך
5HT

תודה על ההתייחסות, צדיק אחד בסדום.

לגבי הסרטון של השימפנזות, זה נראה כמו סרטון תעמולה, הבריטית מדברת כמו איזו שחקנית סוג ג', שים לב לתנועות הגוף והפרשנות שלה..
לא רואים שום צייד, לא רואים פגר של חיה ולא רואים דם -אפילו לא שומעים את החיה הניצודה צועקת - סתם נקודה למחשבה.
רואים רק אישה אומרת שהם צדים ואח"כ באורח פלא רואים בתקריב שימפנזה אוכל צמחים והבחורה מפרשנת ואומרת שזה כמו סלט למנת הבשר.
וכמה קרוב היא עומדת אליהם... אין מצב שזה צולם בטבע עם להקה פראית...

לא אמין, אבל נגיד שזה אמיתי, מצוין בפירוש שזה "לעיתים נדירות", ואם אכן שיפנזות וגורילות אוכלות פגרים או צדות בעלי חיים קטנים
זה לא מפתיע ולא מזעזע ולא מסעיר, זה בסך הכול מרעב.
אנשים בהיסטוריה היו קניבלים בגלל רעב, אגרסיביות ואמונות טפלות.. גם שימפנזה תאכל פגר אם היא רעבה מספיק
כמו שבני אדם אכלו מגופות כשנתקעו בסיטואציה כזו שלא הייתה ברירה.
זה לא מוכיח שהם טורפים או אוכלי בשר.

יש לנו מערכת עיכול של צמחונים, מעיים ארוכים פי 3 מהגוף שלנו, תאית אנחנו לא מעכלים אבל אם למדת ביולוגיה אתה יודע שהיא מנקה לנו שומנים
ודברים אחרים ולכן חיוני לאכול אותה (תאית יש בעלים ירוקים וקליפות מלפפון לדוגמה).
זה שאנחנו לא מפרקים תאית לא אומר שאין לנו מערכת עיכול שמתאימה לאכול צמחים. פשוט אנחנו לא אמורים לאכול דשא, אלא פירות ירקות קטניות ודגנים.

אני לא מסתמכת על מחקרים סתם כך, כן, זה מה שאמרתי. אני בודקת בעצמי ואם אמת הדבר, המחקר מהימן לדעתי. אין כאן שום סתירה.
אני לא הפכתי לטבעונית בגלל מחקרים, אלא בזכות השינוי שעברתי. הרי אם התזונה לא הייתה טובה מן הסתם הייתי חוזרת לאכול בשר וחלב, זה לא קשה המוצרים זמינים בחנות... אבל התוצאות מדברות בעד עצמן, וזה מוכיח לי, בתור פרט, שהמחקר אמין והגיוני.

אגב מחקר סין שהוא פשוט השוואה בין אוכלוסיות, זה לא שווה למחקר יזום של קבוצה קטנה של אנשים שקובעים את אורח החיים שלהם
כדי להוכיח שמוצר מסוים הוא בריא.
מחקר סין לא בא למכור שום דבר, מחקרים שמועצת החלב לדוגמה מממנת, מוכיחים באורח פלא שהחלב בריא.

מקווה שעכשיו זה ברור.

לגבי השמש, אתה רוצה להגיד לי שאין שמש בסקנדינביה? באזורים האלה טוחנים חמאות וחלב, אבל לא, השמש היא הגורם...בסדר..
מה לגבי אמריקאים וישראלים? אזורים שטופי שמש, שניזונים ממזון מהחי וג'אנק פוד סובלים מבעיות, ואין קשר לשמש.

יש אנשים שאוכלים כמות עצומה של פירות וירקות ביום, טבעונאים, אין שום השמנה, ושום סוכרת, הבריאות שלהם מעולה.
חפש ביוטיוב RAW VEGAN תראה הרבה אנשים כאלה...
המזון המעובד, והמוצרים מהחי הם הגורמים להשמנה וסוכרת ושאר הבעיות.

לסיכום,
אני לא מנסה לשכנע אף אחד.
אני, מה לעשות, לא מאמינה לכל פרסומת או כתבה או מאמר רק כי איזה ד"ר כתב אותו. אני בודקת בעצמי.
מהניסיון האישי שלי אני יכולה להעיד על השיפור הבריאותי עקב השינוי התזונתי.
אם אתם חושבים שרופאים או מחקרים לא מטעים אתם חיים באשליות, היום כסף משפיע על הכול
ראיתם שהארגון העולמי ממליץ על תזונה טבעונית, אבל למה אתם לא רואים פרסומות על זה ולמה לא דואגים לחשוף את הציבור?
כי תעשיית המזון מהחי מגלגלת מילארדים מדי שנה, תעשיית התרופות והרפואה גם מרוויחים עליכם, הרי שתסבלו מבעיות רפואיות (חס וחלילה)
למי תפנו? לתרופות, לניתוחים, לטיפולים..... כולם מרוויחים. אז מעדיפים להמשיך להוליך את הציבור שולל עם מעשיות כמו "חלב טוב לעצמות".

אני לא מנסה לשכנע אף אחד, כמו שאמרתי, תעשו מה שבראש שלכם, אני רק ממליצה שתחשבו בהיגיון על הדברים
תבדקו בעצמכם, וכן תדברו עם מבוגרים גם טבעונים וגם לא-טבעונים - ותעשו את הבחירה בעצמכם אחרי שראיתם במו עיניכם את התוצאות, ולא באיזה מחקר באינטרנט.

כתבתי עוד הרבה, בחרת להגיב על מה שמתאים לך
בכל מקרה, תודה שעברת על הכול והגבת - זה גם משהו

אני אזרום איתך באותה גישה... 😉
http://www.who.int/features/qa/57/en/index.html

"Young children should receive a variety of foods including meat, poultry, fish or eggs as often as possible."

נתת קישור לשאלות-ותשובות, כנראה מי שענה לשאלה לא מייצג את דעותיו של הארגון, הרי בעמוד הרשמי לגבי תזונה רשום ההיפך לגמרי.
ועוד רשום על הנזקים מהתזונה הלקויה.
אתה יודע, זה כמו המדבקות על הסיגריות.. לא באמת מונעים מהציבור לקנות כי זה בעיה שלו, אבל העיקר נותנים אזהרה

אירגון הבריאות העולמי לא ממליץ על טבעונות או צמחונות - ראי הודעה נוספת שפירסמתי מקודם עם לינק. הציטוט שנתת הוא המלצה לאכול ירקות קטניות וכו' כי הן טובות לנו ולא היתה בה התייחסות טובה או רעה לגבי מוצרים מן החי, אוהבי בעלי החיים מיד קפצו על המציאה והתחילו להפיץ את הציטוט הזה בצורה ויראלית באינטרנט.

בטבעונות מאוד קשה להגיע לתצרוכת החלבון האידאלית, ברזל ואם אני לא טועה גם ויטמין b12... כל טבעוני יודע שהוא מאוד צריך לשים לב וגם להיות במעקב שהערכים שלו תקינים. מה שמחזק את הטענה שזה לא לגמרי בטבע שלנו. אני לא חושב שזה נכון השוואה יבשה בין האדם לבעלי חיים אחרים כי גם צריכת בשר ודגים לאורך שנים היתה גורם בהתפתחות האבולוציונית שלו. נקודה למחשבה...

לגבי השימפנזים, הוספתי גם מאמר ואם את רוצה יש עוד הרבה בגוגל ולא רק סרטון אחד ביוטיוב.

הייתי כותב לך עוד הרבה ומתייחס לכל שאר הטענות אבל אני חייב לקצר ולחזור ללמוד, יש לי מבחן ענק בקרוב...

שיהיה סוף שבוע מצוין

למה אוכל טבעוני הוא כזה יקר? ;tasaz
הידעת? טבעונים לא מתים הם רק מתחלפים
מעכשיו אני אוכל רק עלים מצמרות עצים ואני רוצה להראות שאני אהיה יותר נמוך מג'ירפה!

אוכל טבעוני לא יקר. אתה כבר קונה אותו, פשוט מוריד מהעגלה את הבשר והחלב - וואלה יוצא זול יותר, לא?
😃

5HT הגבתי לך תסתכל על התגובה מעליך. בהמלצה שלהם לגבי תזונה זה מה שרשום. אתה הבאת קישור של שאלות ותשובות ואני לא יודעת מי ענה אבל זה בהחלט לא משקף את דעות הארגון. אחרת בהמלצה היה רשום את זה.

לפני הטבעונות היה לי מחסור ב B12 והייתי אנמית גם, והיום לא חסר לי כלום...
ברוב המוצרים שמים B12 אגב, קרנפלקס לחם ועוד... כך שאפשר להשיג אותו גם בלי קשר לבשר.

הבעיה היחידה היא אם לא אוכלים נכון. אם מפסיקים עם בשר וחיים רק על מטוגנים או מאפים, ברור שיהיו חסרים ויטמינים ועוד
אבל חלבונים ממש לא חסר, וB12 גם לא בעיה
זה מהמשפטים שתמיד אומרים כשעולה נושא הצמחונות/טבעונות, אין לו באמת בסיס...
יש גם אוכלי בשר שיש להם מחסור בB12

מה שמעציב אותי שהרבה כאן נלחמים בשיניים לקרוא לי טרולית, אבל מתעלמים באופן מוחלט מהצד המוסרי
גם אם זה היה בריא, וזה לא, אפילו לא עלתה תגובה אחת של "צריך לשפר תנאים" "הם סובלים באמת" "צריך לשנות משהו"
כלום, פשוט התעלמות מוחלטת.... עצוב...

אני מאחלת לכולכם בריאות, ושתפתחו קצת את הראש, אל תתעלמו מדברים רק כי הם מנוגדים לתפיסה שלכם. והכי חשוב - בדיקות בדיקות בדיקות
וכן לדבר עם אנשים מבוגרים שחיים לפי התזונה והאורח החיים שלכם. זה לא בושה. תלמדו מהם ותראו לאן תגיעו בעוד כמה שנים.

5HT

תודה על ההתייחסות, צדיק אחד בסדום.

לגבי הסרטון של השימפנזות, זה נראה כמו סרטון תעמולה, הבריטית מדברת כמו איזו שחקנית סוג ג', שים לב לתנועות הגוף והפרשנות שלה..
לא רואים שום צייד, לא רואים פגר של חיה ולא רואים דם -אפילו לא שומעים את החיה הניצודה צועקת - סתם נקודה למחשבה.
רואים רק אישה אומרת שהם צדים ואח"כ באורח פלא רואים בתקריב שימפנזה אוכל צמחים והבחורה מפרשנת ואומרת שזה כמו סלט למנת הבשר.
וכמה קרוב היא עומדת אליהם... אין מצב שזה צולם בטבע עם להקה פראית...

לא אמין, אבל נגיד שזה אמיתי, מצוין בפירוש שזה "לעיתים נדירות", ואם אכן שיפנזות וגורילות אוכלות פגרים או צדות בעלי חיים קטנים
זה לא מפתיע ולא מזעזע ולא מסעיר, זה בסך הכול מרעב.
אנשים בהיסטוריה היו קניבלים בגלל רעב, אגרסיביות ואמונות טפלות.. גם שימפנזה תאכל פגר אם היא רעבה מספיק
כמו שבני אדם אכלו מגופות כשנתקעו בסיטואציה כזו שלא הייתה ברירה.
זה לא מוכיח שהם טורפים או אוכלי בשר.

יש לנו מערכת עיכול של צמחונים, מעיים ארוכים פי 3 מהגוף שלנו, תאית אנחנו לא מעכלים אבל אם למדת ביולוגיה אתה יודע שהיא מנקה לנו שומנים
ודברים אחרים ולכן חיוני לאכול אותה (תאית יש בעלים ירוקים וקליפות מלפפון לדוגמה).
זה שאנחנו לא מפרקים תאית לא אומר שאין לנו מערכת עיכול שמתאימה לאכול צמחים. פשוט אנחנו לא אמורים לאכול דשא, אלא פירות ירקות קטניות ודגנים.

אני לא מסתמכת על מחקרים סתם כך, כן, זה מה שאמרתי. אני בודקת בעצמי ואם אמת הדבר, המחקר מהימן לדעתי. אין כאן שום סתירה.
אני לא הפכתי לטבעונית בגלל מחקרים, אלא בזכות השינוי שעברתי. הרי אם התזונה לא הייתה טובה מן הסתם הייתי חוזרת לאכול בשר וחלב, זה לא קשה המוצרים זמינים בחנות... אבל התוצאות מדברות בעד עצמן, וזה מוכיח לי, בתור פרט, שהמחקר אמין והגיוני.

אגב מחקר סין שהוא פשוט השוואה בין אוכלוסיות, זה לא שווה למחקר יזום של קבוצה קטנה של אנשים שקובעים את אורח החיים שלהם
כדי להוכיח שמוצר מסוים הוא בריא.
מחקר סין לא בא למכור שום דבר, מחקרים שמועצת החלב לדוגמה מממנת, מוכיחים באורח פלא שהחלב בריא.

מקווה שעכשיו זה ברור.

לגבי השמש, אתה רוצה להגיד לי שאין שמש בסקנדינביה? באזורים האלה טוחנים חמאות וחלב, אבל לא, השמש היא הגורם...בסדר..
מה לגבי אמריקאים וישראלים? אזורים שטופי שמש, שניזונים ממזון מהחי וג'אנק פוד סובלים מבעיות, ואין קשר לשמש.

יש אנשים שאוכלים כמות עצומה של פירות וירקות ביום, טבעונאים, אין שום השמנה, ושום סוכרת, הבריאות שלהם מעולה.
חפש ביוטיוב RAW VEGAN תראה הרבה אנשים כאלה...
המזון המעובד, והמוצרים מהחי הם הגורמים להשמנה וסוכרת ושאר הבעיות.

לסיכום,
אני לא מנסה לשכנע אף אחד.
אני, מה לעשות, לא מאמינה לכל פרסומת או כתבה או מאמר רק כי איזה ד"ר כתב אותו. אני בודקת בעצמי.
מהניסיון האישי שלי אני יכולה להעיד על השיפור הבריאותי עקב השינוי התזונתי.
אם אתם חושבים שרופאים או מחקרים לא מטעים אתם חיים באשליות, היום כסף משפיע על הכול
ראיתם שהארגון העולמי ממליץ על תזונה טבעונית, אבל למה אתם לא רואים פרסומות על זה ולמה לא דואגים לחשוף את הציבור?
כי תעשיית המזון מהחי מגלגלת מילארדים מדי שנה, תעשיית התרופות והרפואה גם מרוויחים עליכם, הרי שתסבלו מבעיות רפואיות (חס וחלילה)
למי תפנו? לתרופות, לניתוחים, לטיפולים..... כולם מרוויחים. אז מעדיפים להמשיך להוליך את הציבור שולל עם מעשיות כמו "חלב טוב לעצמות".

אני לא מנסה לשכנע אף אחד, כמו שאמרתי, תעשו מה שבראש שלכם, אני רק ממליצה שתחשבו בהיגיון על הדברים
תבדקו בעצמכם, וכן תדברו עם מבוגרים גם טבעונים וגם לא-טבעונים - ותעשו את הבחירה בעצמכם אחרי שראיתם במו עיניכם את התוצאות, ולא באיזה מחקר באינטרנט.

כתבתי עוד הרבה, בחרת להגיב על מה שמתאים לך
בכל מקרה, תודה שעברת על הכול והגבת - זה גם משהו

נתת קישור לשאלות-ותשובות, כנראה מי שענה לשאלה לא מייצג את דעותיו של הארגון, הרי בעמוד הרשמי לגבי תזונה רשום ההיפך לגמרי.
ועוד רשום על הנזקים מהתזונה הלקויה.
אתה יודע, זה כמו המדבקות על הסיגריות.. לא באמת מונעים מהציבור לקנות כי זה בעיה שלו, אבל העיקר נותנים אזהרה

ברור, התפתחנו על בשר ועם זאת קיבלנו מערכת עיכול של צמחוניים. בטח למדת ביולוגיה אצל גרי אם התאית אצלך מנקה את השומן.

לסכיום, אני ממליץ לאכול קצת יותר חלבון. המחסור בחומצות אמינו הרג את היכולות הקוגניטיביות שלך לחלוטין.

טבעונות, מלבד העובדה שאת מדברת שטויות, לא הבנתי מה את מנסה לעשות, לשכנע אותנו להיות טבעוניים?
אז זה לא יצליח, בטח שלא בפורום שכל אחד פה תלוי בבשר וחזה ע!ף והדבר האחרון שמעניין אותנו (אני חושב שאני מדבר בשם הרוב) זה חסה ועלי בייבי.

טבעונות, מלבד העובדה שאת מדברת שטויות, לא הבנתי מה את מנסה לעשות, לשכנע אותנו להיות טבעוניים?
אז זה לא יצליח, בטח שלא בפורום שכל אחד פה תלוי בבשר וחזה ע!ף והדבר האחרון שמעניין אותנו (אני חושב שאני מדבר בשם הרוב) זה חסה ועלי בייבי.

הנה עוד אחד, "מדברת שטויות"
חסה ועלי בייבי? אתה לא אוכל פירות וירקות מדי פעם? אתה לא אוכל אורז, תפוח אדמה, בטטה, פתיתים, לחם, פסטה, קטניות וכו'?
אנחנו אוכלים בדיוק אותו דבר, רק שאתה אוכל גם חזה עוף וחלב.
זה לא שטבעונים חיים על חסה או אוויר.

ואתם לא תלוים בבשר וחזה עוף, אחד מכם בעצמו הגיב יש חלבונים בסויה וקינואה ובכל דגנים וקטניות.
אתם פשוט מעדיפים משום מה לאכול גופה של בעל חיים שעבר שינוי גנטי, הזריקו לו הורמונים ומאיצי גדילה, ואנטיביוטיקות ומה לא...
כאילו זה המקור היחיד והבריא לחלבונים

מה אני אגיד, שיהיה לבריאות.

ואגב, לא חסרים מפתחי גוף שעברו לטבעונות, את אבי לייני אתם מכירים?
אלוף ושיאן ישראל בהרמת משקולות לגילאי 50-54
מרים משקולות 35 שנה, טבעוני 27 שנה.
תראו אותו:
http://it-it.facebook.com/gary.yourofsky/posts/213124025468288?comment_id=706991

יש הרבה מפתחי גוף וספורטאים טבעוניים, וכולם ממליצים על טבעונות
בשר וחלב לא הכרחיים לתזונה ולא לפיתוח הגוף.
גדלנו על מיתוסים שזה הכרחי והתוצאות לפנינו, מחלות ובעיות רפואיות...

סיימתי כאן, אתם מוזמנים להמשיך לקרוא בשמות... ולהתעלם מדברים שנוח להתעלם מהם.

שבת שלום.

"סיימתי" אומר שסיימת לרדוף אחרי הזנב של עצמך? חבל, זה היה מאוד משעשע.

הנה עוד אחד, "מדברת שטויות"
חסה ועלי בייבי? אתה לא אוכל פירות וירקות מדי פעם? אתה לא אוכל אורז, תפוח אדמה, בטטה, פתיתים, לחם, פסטה, קטניות וכו'?
אנחנו אוכלים בדיוק אותו דבר, רק שאתה אוכל גם חזה עוף וחלב.
זה לא שטבעונים חיים על חסה או אוויר.

ואתם לא תלוים בבשר וחזה עוף, אחד מכם בעצמו הגיב יש חלבונים בסויה וקינואה ובכל דגנים וקטניות.
אתם פשוט מעדיפים משום מה לאכול גופה של בעל חיים שעבר שינוי גנטי, הזריקו לו הורמונים ומאיצי גדילה, ואנטיביוטיקות ומה לא...

מה אני אגיד, שיהיה לבריאות.

ואגב, לא חסרים מפתחי גוף שעברו לטבעונות, את אבי לייני אתם מכירים?
אלוף ושיאן ישראל בהרמת משקולות לגילאי 50-54
מרים משקולות 35 שנה, טבעוני 27 שנה.
תראו אותו:
http://it-it.facebook.com/gary.yourofsky/posts/213124025468288?comment_id=706991

יש הרבה מפתחי גוף וספורטאים טבעוניים, וכולם ממליצים על טבעונות
בשר וחלב לא הכרחיים לתזונה ולא לפיתוח הגוף.
גדלנו על מיתוסים שזה הכרחי והתוצאות לפנינו, מחלות ובעיות רפואיות...

סיימתי כאן, אתם מוזמנים להמשיך לקרוא בשמות... ולהתעלם מדברים שנוח להתעלם מהם.

שבת שלום.
גם יש הרבה מפתחי גוף נאצים, אז מה?

זה פשוט מרגיש לא נכון לאכול עלים ועשבים כשאתה יכול לאכול סטייק.
ומפתחי גוף טבעונים הם ככל הנראה מאוד חלשים

לפי הלוגיקה שלה - בואו כולנו נאכל את מה שחוסיין רזהזאדה אוכל ומזריק. 🤡

5HT הגבתי לך תסתכל על התגובה מעליך. בהמלצה שלהם לגבי תזונה זה מה שרשום. אתה הבאת קישור של שאלות ותשובות ואני לא יודעת מי ענה אבל זה בהחלט לא משקף את דעות הארגון. אחרת בהמלצה היה רשום את זה.

ברוב המוצרים שמים B12 אגב, קרנפלקס לחם ועוד... כך שאפשר להשיג אותו גם בלי קשר לבשר.

הבעיה היחידה היא אם לא אוכלים נכון. אם מפסיקים עם בשר וחיים רק על מטוגנים או מאפים, ברור שיהיו חסרים ויטמינים ועוד

מה שמעציב אותי שהרבה כאן נלחמים בשיניים לקרוא לי טרולית, אבל מתעלמים באופן מוחלט מהצד המוסרי
גם אם זה היה בריא, וזה לא, אפילו לא עלתה תגובה אחת של "צריך לשפר תנאים" "הם סובלים באמת" "צריך לשנות משהו"

אני מאחלת לכולכם בריאות, ושתפתחו קצת את הראש, אל תתעלמו מדברים רק כי הם מנוגדים לתפיסה שלכם. והכי חשוב - בדיקות בדיקות בדיקות
וכן לדבר עם אנשים מבוגרים שחיים לפי התזונה והאורח החיים שלכם. זה לא בושה. תלמדו מהם ותראו לאן תגיעו בעוד כמה שנים.

נו באמת... איזה טענה משכנעת יש לך... אני אענה לך באותו מטבע - סבא שלי חגג חודש שעבר יום הולדת 97 וסבא רבא שלי נפטר כשהייתי בן 6 בגיל מאה ומשהו. לשניהם בתזונה היה בשר. ואגב, כמו שאמרת - מתספים למזון שלך ויטמינים ומינראלים - משמע אם היית היום בג'ונגל צריכה להיות צמחונית כנראה שלא היית משיגה את הדברים האלה בצורה טבעית, מה שדי סותר את יתר הטענות הקודמות שלך על מה טבעי או לא טבעי עבור בני האדם.

אגב, אם לדבר על המלצות הרפואה פרופר ולא ממחקרים: שום ספר מתחום הרפואה שנתקלתי בו עד היום המליץ להיות צמחוני או טבעוני. כן יש המלצה לא לאכול הרבה בשר אדום. שום התייחסות לדגים, ביצים חלב ועוף. האמת מה שכן, יצא לי להתקל כמה פעמים בבעיות שנובעות מצמחונות. אני חושב שכדאי לך להבין קצת איך מחלות נגרמות לפני שאת כותבת...
הלינק כן משקף את דעת האירגון, חבל לי שכאדם שהגדיר את עצמו כאחד שלא מקבל הכל כמו תורה מסיני את לא הולכת ובודקת את הדברים לעומק ונאחזת בקטע טקסט שתוכנו עוות ע"י אירגונים למען בעלי חיים.

גם לא התייחסת לזה שאמרתי שיש הרבה מאיצי גדילה וחומרי הדברה בירקות ופירות. יש גם המון תהליכים של הבחלה שמשתמשים בהם בכל מני חומרים "שלא נדע מצרות"...

שלא תביני לא נכון, אני מאוד אוהב בעלי חיים ואם הייתי יכול הייתי מגדל בעצמי את הבשר שאני אוכל.

גברת טבעונות - האם את עושה כל שביכולתך ומשקיעה את מירב האחוזים על מנת לצמצם כמה שיותר את הפגיעה בבעלי חיים?

אשמח אם תתייחסי לשאלה כשאלת "כן או לא" שכן זוהי כוונתה ולא תרחיבי מעבר לנדרש.

לפי מה שהוא "מספר" אם אתה אוכל סטייק אז אני אוכל גם את התערובת שהפרה אוכלת, איזה שטויות

Glubi
אני מסכימה שהמוח הוא איבר..בטח טבעי, למה יש איבר לא טבעי?😃
התפתחות המוח או שימוש במוח לעשות דברים לא בהכרח אומר שהם טובים לנו או טובים בכללי.
הרי בהתפתחות שלנו גם המצאנו זיקוק והזרקת סמים, אלכוהול, סיגריות, כלי נשק, רעלים שונים, וכולם יודעים שזה מזיק לנו
בעצם רגע, בהיגיון שלך, יש לנו גם יכולת לצוד פילים ולאכול אותם, ולצוד כלב (שיהיה הרבה יותר קל כי הוא מבויית) אז למה אנחנו לא אוכלים את כולם?
למה צדים רק פרה ועז?
כי נולדת לתרבות שאוכלת אותם, אין הצדק סיבה או צורך לאכול בעל חיים כלשהו... אנשים עושים את זה כי הם נולדו לזה, כי הם רגילים, בגלל הטעם
וכי אמרו להם שזה בריא זה הכול... לא בגלל המוח המפותח שלנו... או יכולת הציד שלנו..

תמקם אותנו איפה שתרצה, ראש, תחתית או מחוץ לשרשרת המזון - זה ממש וויכוחים חסרי טעם
העניין הוא שמזון מהחי מזיק, גורם סבל ונזק לסביבה
זה הנושא ועל זה הגבתי כל הזמן. אתם אלה שמתעלמים ממה שכתבתי.

לי יש מחקרים שמפריכים את שלך ולך יש שמפריכים את שלי, למה? כי יש ספונסר, והוא דואג לתנאים מסוימים במחקר שיוכיחו את הטענה שהוא רוצה.
מחקר סין השווה בין אוכלוסייות קיימות, אין שם שום התערבות של ספונסר. אין אף אחד עם אינטרס.

בכל מקרה, ארגון הבריאות העולמי, אין לו שום אינטרס, מחובתו לומר לציבור מה בריא ומה לא
והוא קבע חד משמעית, תזונה צמחית היא הבריאה והמומלצת ביותר
. וכבר שמתי ציטוט אתה מוזמן לקרוא באתר שלהם.

עדייין חושב שזה שטויות? אז צר לי אתה פשוט מקובע ונוח לך לאכול בשר וחלב, וזה מה שיהיה, לא באתי לשנות את זה.
אבל אל תגיד לי שאני כותבת שטויות, כי זה תגובה של בנאדם שאין לו באמת הסבר, ומגיב רק כי הוא מתנגד בלי שום סיבה אמיתית...
לא הבנת... את אמרת מקודם שאכילת בשר ע"י בני אדם היא לא טבעית עקב השימוש שלהם במוח בכדי שהבשר יגיע לכדי עיכול. האין השימוש במוח למען הצייד הינו טבעי כשלעצמו? למה טכנולוגיה של אדם, שהושגה באמצעות המוח, לא נחשבת כדבר טבעי (דרך אכילת בשר וכלה בתעשיית המזון הבשרי)?
אגב, מתוך כלל אצבע אני לא לוקח ברצינות מחקרים כמו מחקר סין, מכיוון שהם עובדים בקני מידה שלא מאפשרים אבחון אמפירי של כל נבדק ונבדק, וע"י כך מעודדים באופן בלתי נמנע כשלים מסקנתיים בסיום המחקר.

שלושה שלבים לאמת:
זלזול/לעג
התנגדות אלימה
קבלה
אתה בשלב הראשון בינתיים.

תרדי מהעץ, את חושבת שאת הראשונה שנתקלתי בה עם פסיכוזת הצמחונות/טבעונות? התנגדות אלימה? WTF. כפי שכבר הסבירו בשבילי, כתבת פוסט לא קצר שפשוט מרוכזים בו יותר מדי שקרים, וזה די ברור לי מיכולת החשיבה שאת מפגינה שדיון לוגי מבוסס על עובדות לא יתקיים איתך. אז למה להתאמץ? יותר קל ללעוג.

כפי שאלכס הסביר, את מנסה לירות בכל בכיוונים ומפספסת לגמרי את המטרה בכולן. את עוד אחת מני רבים שהגיעו לכאן במשימה משיחית. זה לא יעבוד, יש לנו שכל.

אני מצטער אבל טבעונות זאת תזונה פשוט מסכנה, בלי קשר לפגיעה/לא פגיעה בבעלי חיים, אם תצליחי להרכיב לי תפריט של 180 גרם חלבון שלא עובר את ה-2000 קלוריות ליום אני עובר עכשיו לצמחונות. מחלבון מלא, לא החרא שיש בטופו ובסויה.

אני דווקא מסכים. לאכול פרה ותרנגול זה באמת משעמם. מה עם דולפינים? כרישים? שרימפסים? קלאמרים? חזירים? שרקנים? ארנבות? נחשים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בשביל בחורות כאלו צריך להיות מאמר בקילוגרם! כל נסיון כזה של אונס וירטואלי של מוח שלנו צריך להסתיים בקישור למאמר בשפה עברית במסכם את כל העניין הבריאותי של אכילת בשר/מוצרים מן החי או אי אכילת בשר.
שורה תחתונה שמי שלא יכול להתמודד אם האובבדה שכדי לספק את כמות המוצר הנדרשת לכולם וגם למקסס את רווח מי כל העניין הזה (הרי מי לא רוצה יותר כסף) חיות עוברות התעוללות ונהרגות בתנאים קשים. מי שלא יכול לקבל את זה שאוכל אורגני. מי שלא יכול לקבל את זה שהוא אוכל משהו שפעם היה קופץ, הולך, ומרגיש שלא יוכל בשר...
מי שלא אכפת לו מי כל העניין המוסרי כי זה רק חיות שיהיה לו לבריות. אז יאאללה אלכתי לשתות קפה שחור עם קוטג ואיזה מלפפון בצד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית