הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההרצה ״הטובה ביותר״ שתראו אי פעם

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך
OMG עברתי עכשיו על כמה קטעים מההרצאה שלו.
הבנאדם הוא לא מרצה - הוא מטיף.
אמנון יצחק לבעלי השכלה תיכונית.

תרדי מהעץ, את חושבת שאת הראשונה שנתקלתי בה עם פסיכוזת הצמחונות/טבעונות? התנגדות אלימה? WTF. כפי שכבר הסבירו בשבילי, כתבת פוסט לא קצר שפשוט מרוכזים בו יותר מדי שקרים, וזה די ברור לי מיכולת החשיבה שאת מפגינה שדיון לוגי מבוסס על עובדות לא יתקיים איתך. אז למה להתאמץ? יותר קל ללעוג.

כפי שאלכס הסביר, את מנסה לירות בכל בכיוונים ומפספסת לגמרי את המטרה בכולן. את עוד אחת מני רבים שהגיעו לכאן במשימה משיחית. זה לא יעבוד, יש לנו שכל.

🙌

הנה עוד אחד, "מדברת שטויות"
חסה ועלי בייבי? אתה לא אוכל פירות וירקות מדי פעם? אתה לא אוכל אורז, תפוח אדמה, בטטה, פתיתים, לחם, פסטה, קטניות וכו'?
אנחנו אוכלים בדיוק אותו דבר, רק שאתה אוכל גם חזה עוף וחלב.
זה לא שטבעונים חיים על חסה או אוויר.

ואתם לא תלוים בבשר וחזה עוף, אחד מכם בעצמו הגיב יש חלבונים בסויה וקינואה ובכל דגנים וקטניות.
אתם פשוט מעדיפים משום מה לאכול גופה של בעל חיים שעבר שינוי גנטי, הזריקו לו הורמונים ומאיצי גדילה, ואנטיביוטיקות ומה לא...
כאילו זה המקור היחיד והבריא לחלבונים

מה אני אגיד, שיהיה לבריאות.

ואגב, לא חסרים מפתחי גוף שעברו לטבעונות, את אבי לייני אתם מכירים?
אלוף ושיאן ישראל בהרמת משקולות לגילאי 50-54
מרים משקולות 35 שנה, טבעוני 27 שנה.
תראו אותו:
http://it-it.facebook.com/gary.yourofsky/posts/213124025468288?comment_id=706991

יש הרבה מפתחי גוף וספורטאים טבעוניים, וכולם ממליצים על טבעונות
בשר וחלב לא הכרחיים לתזונה ולא לפיתוח הגוף.
גדלנו על מיתוסים שזה הכרחי והתוצאות לפנינו, מחלות ובעיות רפואיות...

סיימתי כאן, אתם מוזמנים להמשיך לקרוא בשמות... ולהתעלם מדברים שנוח להתעלם מהם.

שבת שלום.

הרבה חלבון וקלוריות הא?

1. מחשבון תזונה http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php

תרכיבי לי תפריט מאזן שלילי (חיטוב) בואי נגיד 2000 קלוריות 180 גרם חלבון (וקחי בחשבון שאנשים לא יתחילו לאכול 2 קילו פסטה ביום) רק מהצמחים שלך

תפריט להעלאת מסת שריר 3500 קלוריות 200 גרם חלבון

בהצלחה בפרקטיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית