הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש בעיה עם דיטה דלת פחמימות ודל שומן?

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
כשאני אומר דל שומן זה עיניין יחסי מכיוון שעל משקל גוף של 70 ק''ג אני מתכוון ל-60-70 גר שומן
פחמימות 20-25

ותשלים את השאר מחלבון? לא אמורה להיות עם זה בעיה, חוץ מזה שזו דיאטה יקרה ויש מצב שתטפס על הקירות מרוב רעב כי אין מה שישביע אותך.

• פותח/ת השרשור
ותשלים את השאר מחלבון? לא אמורה להיות עם זה בעיה, חוץ מזה שזו דיאטה יקרה ויש מצב שתטפס על הקירות מרוב רעב כי אין מה שישביע אותך.
דווקא היא מסתדרת לי בתפריט כמו דיאטה מרובת שומן ויוצא לי יותר חלבון ופחות קלוריות .

בשביל מה דיאטות כאלה ?
האמת יותר נוח לי מבחינת נוחות וטעם ( כן אני יוצא שזה מוזר ) לדוגמא התפריט שלי בערך הוא כזה .
300 גר חזה עוף 100 גר כבד עוף
100 גרם שעועית
זה מכסה לי את הצהריים
בעבודה אוכל איזה 3 ביצים ושייק חלבון
מגיע ב12 בלילה אוכל קופסת קוטג עם איזה עגבנייה או מלפפון .
יוצא לי 1200-1300 קל'
ונוח לי מבחינת טעם\עבודה

תשמע אחינו, בעיקרון אני לא רואה שום סיבה שכדאי לך ללכת על דיאטה כזאת. בתכלס דיאטות דלות כאלה שמאפשרות לך לאכול אוכל טעים, לדעתי, אלה דיאטות לעצלנים שפחות משקיעים בחיטוב שלהם. חיטוב זה 3-4 חודשים? תאכל דברים פחות טעימים כמו קוטג' 1% שהשומן יגיע לפי 0.8 מהמשקל גוף שלך, ופחמימות אל תרד מ90 גרם ליום. תעשה אירובי כמו שצריך לא להעמיס יותר מדי, ותראה תוצאות מעולות. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מצטער אני לא מקבל את זה אתה אומר שכל עוד לא קשה לי ( למרות שאני עושה הכל בסדר)
זה לא אפקטיבי כמו לעשות לפי הספר אבל לסבול ?

אין בעיה אחי, לך לפי מה שאתה מאמין. אני פשוט לא מאמין בדיאטה הזאת כי ניסיתי ולא ירדתי. אני מאמין בתוצאות. אבל זה אינדיוידואלי, תהנה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית