עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם התכוונת קבוע במהלך הסייקל אז ברור....זה לא רק יוסי יד 49.9 אמרפרווירון קבוע 25-50 מ"ג.
נ.ב. לא נכנס לפרובוקציות,הטרלות והסברים.
יוסי יד 50 אמר
חח וואלה? לא ידעתי שזאת אותה חברהבייאר ושרינג זה אותה חברה
חברה נקראת באייר שרינג פארמה.
בדקתי עכשיו מחירים בארץ באמת נמוכים
ד"א אתר טוב לרשימת מחירים של משרד הבריאות (חוקי לגמרי)
אני בספק אם אתם יודעים בכלל מה פרווירון עושה כולל אנטון. אבל בלי קשר הוא צודק. שילוב של בפורווירון יכול להועיל.
אנדרוגני לא אנאבולי ומונע המרה לאסטרוגן באופן חלקיאני בספק אם אתם יודעים בכלל מה פרווירון עושה כולל אנטון. אבל בלי קשר הוא צודק. שילוב של בפורווירון יכול להועיל.
חחחח שזאת התוצאה של מה שכתבתי 😃מכפיל ומשלש כמות הזרע,לכן שחקני פורנו ואני מאוד אוהבים אותו. פוטר בעיה של ליבידו נמוך למי שיש.
🥷🥷🙄עדי,אם אתה כזה חכם,למה אתה עדיין מתבייש לארות את עצמך?
עדי,אם אתה כזה חכם,למה אתה עדיין מתבייש לארות את עצמך?
אז רגע....צדקתי? 😃1. אני לא מתבייש
2. מה הקשר בכלל לאיך אני נראה?
3. בניגוד אליך אין לי בעיה של בטחון עצמי ואני צריך לקבל אישורים על איך אני נראה כל שני וחמישי.
במשפט הזה הוכחת שאין לך מושג על מה אתה מדבר וזה שאתה אלוף האלופים (אגב כל הכבוד הבאת אחלה שייפ) לא אומר שאתה יודע משהו על חומרים. יש לך הרבה הרבה חורים בידע. אגב אני אשמח לראות מסמך שפרווירון מכפיל ומשלש את כמות הזרע. מממ מצד שני אתה מוזמן לקרוא את זה. http://www.academicjournals.org/sre/pdf/pdf2009/Apr/Shittu%20et%20al..pdf אני מציע לך לא לבלוע כל מה ש"יוסי יש 50" (סטס) אומר לךמכפיל ומשלש כמות הזרע,לכן שחקני פורנו ואני מאוד אוהבים אותו. פוטר בעיה של ליבידו נמוך למי שיש.
???אז רגע....צדקתי? 😃
זה רק חלק קטן מההשפעות הפיזיולוגיות שלואנדרוגני לא אנאבולי ומונע המרה לאסטרוגן באופן חלקי
תקן אותי על טעותי
הנושא נטחן בעבר תריץ חיפוש... מיתבקש הסבר, לא כך.
הם קצת לא עיקביים שם:במשפט הזה הוכחת שאין לך מושג על מה אתה מדבר וזה שאתה אלוף האלופים (אגב כל הכבוד הבאת אחלה שייפ) לא אומר שאתה יודע משהו על חומרים. יש לך הרבה הרבה חורים בידע. אגב אני אשמח לראות מסמך שפרווירון מכפיל ומשלש את כמות הזרע. מממ מצד שני אתה מוזמן לקרוא את זה. http://www.academicjournals.org/sre/pdf/pdf2009/Apr/Shittu et al..pdf אני מציע לך לא לבלוע כל מה ש"יוסי יש 50" (סטס) אומר לך
???
זה רק חלק קטן מההשפעות הפיזיולוגיות שלו
הנושא נטחן בעבר תריץ חיפוש
שאר המסמך על עכברים.Both sperm motility and percentage normal sperm morphology
were significantly lowered in the proviron -treated
groups compared to the control. These were similar to
the findings in other studies where testosterone undecanoate
and high dose of T-esters were used in rats and
human models (Bra¨mswig et al., 1984; Mauro, 1998;
Prader and Zachmann, 1978; Van-dekerckhove et al.,
2000; Yang et al., 2004). However, in another similar study,
a significant increased in sperm motility was observed