הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לפני SS

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום אני מתאמן 3 חודשים ורציתי להתחיל SS
התחלתי סקוואט ואז המאמן בא והתחיל לכעוס עליי
חשבתי קצת והבנתי שאני צריך קצת להפגין נוכחות שיראה אותי עובד רציני ולא עושה חרטא
אז איזה תוכנית אימונים יכולה להיות טובה בשבילי לפני SS בשביל להתחזק עוד (בלי סקוואט ודדליפט) כדי לא סתם לבזבז את הזמן בABC שהמאמן נתן לי

גובה 169
משקל 58

• פותח/ת השרשור
למה הוא כעס עליך? כי עשית בטכניקה גרועה או כי הוא מהמאמנים המפגרים?

אני לא אגיד שהוא מפגר אבל...
הוא נתן לי ABC ואמר שאני עוד לא בנוי לAB
למדתי את הטכניקה ועבדתי עליה היום גם חבר שלי שעושה קורס מאמנים לימד אותי ואז הוא בא ואמר לי להפסיק עם הסקוואט

אם כול הכבוד ל"מאמן" אין לו זכות להגיד לך להפסיק את הסקוואט, תזכיר לצוציק הזה שאתה משלם חודשית על המכשירים כביכול במכון הכושר יש לך את היכולת גם לעשות דדליפט 500KG ( חח סתם צוחק ). אל תוותר, תמשיך בSS תעבוד על טכנקיה ותעלה במשקלים.

• פותח/ת השרשור
אם כול הכבוד ל"מאמן" אין לו זכות להגיד לך להפסיק את הסקוואט, תזכיר לצוציק הזה שאתה משלם חודשית על המכשירים כביכול במכון הכושר יש לך את היכולת גם לעשות דדליפט 500KG ( חח סתם צוחק ). אל תוותר, תמשיך בSS תעבוד על טכנקיה ותעלה במשקלים.

אחי זה קל להגיד כשאתה מאחורי מחשב אבל לא נעים שהוא יבוא יצעק עליי וכל החרא הזה
אז מה אפשר לעשות בינתיים כדי להתחזק ולהתכונן לSS ?

חחחח מה זאת אומרת מאחורי מחשב? אתה קצת מצחיק אותי. גם אני לא מזמן התחלתי ב-SS ביקשתי מהמאמן שיבוא לראות עם הטכניקה של הסקוואט שלי טובה, הוא עשה פרצוף ואמר שלא מומלץ בגיל שלי ועוד כמה חארטות של חסר ידע. לא הקשבתי לו, הסרטתי את עצמי העלתי לפה בדקתי עם הסקוואט טוב קיבלתי ביקורות והמשכתי בתוכנית שלי. אין לך דרך "להתכונן" אתה יכול לעשות סקוואט עם מוט ריק בישביל לעבוד על טכניקה.
אתה לא צריך לעשות שום רושם על שום מאמן בשביל להתקדם בתוכנית שלך, אתה לא בבית ספר.בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
חחחח מה זאת אומרת מאחורי מחשב? אתה קצת מצחיק אותי. גם אני לא מזמן התחלתי ב-SS ביקשתי מהמאמן שיבוא לראות עם הטכניקה של הסקוואט שלי טובה, הוא עשה פרצוף ואמר שלא מומלץ בגיל שלי ועוד כמה חארטות של חסר ידע. לא הקשבתי לו, הסרטתי את עצמי העלתי לפה בדקתי עם הסקוואט טוב קיבלתי ביקורות והמשכתי בתוכנית שלי. אין לך דרך "להתכונן" אתה יכול לעשות סקוואט עם מוט ריק בישביל לעבוד על טכניקה.
אתה לא צריך לעשות שום רושם על שום מאמן בשביל להתקדם בתוכנית שלך, אתה לא בבית ספר.בהצלחה.

לא יודע לג פרס או משהו דברים כאלה
הבעיה במכון זה שיש שלט אפילו שאומר שהשימוש במשקולות לילדים בגילאי 14-18 באישור המדריך בלבד
בינתיים חשבתי על

לג פרס
בנצ' פרס
מתח רחב
מילטרי פרס
פשיטת ברכיים
בטן
עוד משהו ?

קודם כל לאף מאמן אין זכות לצעוק עלייך...ופעם הבאה שהוא עושה את זה...קח עמדה וסתום לו ת'פה (במילים כמובן)

דבר שני, אם הדברים דיקטטורים ומגעילים כל כך במכון שלך...תבטל ת'מנוי ותעבור למכון אחר....
הם בסך הכל למדו בקורסים שלהם ומה שלא יהיה שסקוואט = פציעות...והם שומרים על התחת של עצמם...
אל תיכנע לזה...תעשה SS כמו שצריך...שלא יבלבל לך ת'מוח

• פותח/ת השרשור
קודם כל לאף מאמן אין זכות לצעוק עלייך...ופעם הבאה שהוא עושה את זה...קח עמדה וסתום לו ת'פה (במילים כמובן)

דבר שני, אם הדברים דיקטטורים ומגעילים כל כך במכון שלך...תבטל ת'מנוי ותעבור למכון אחר....
הם בסך הכל למדו בקורסים שלהם ומה שלא יהיה שסקוואט = פציעות...והם שומרים על התחת של עצמם...
אל תיכנע לזה...תעשה SS כמו שצריך...שלא יבלבל לך ת'מוח

זה לא מנוי שאפשר לבטל אם אני אבטל אני מפסיד איזה 1000 ומשהו שקל
אני רוצה שהוא יראה שאני עובד טוב ומשקיע כדי שיבין שאני לא עושה צחוק
וSS זה טוב גם לילד בן 14 ?

אני לא אגיד שהוא מפגר אבל...
הוא נתן לי ABC ואמר שאני עוד לא בנוי לAB
למדתי את הטכניקה ועבדתי עליה היום גם חבר שלי שעושה קורס מאמנים לימד אותי ואז הוא בא ואמר לי להפסיק עם הסקוואט
הוא דפוק ואל תקשיב לו.
אתה לא צריך תכנית לפני SS. זה תכנית למתחילים.

זה לא מנוי שאפשר לבטל אם אני אבטל אני מפסיד איזה 1000 ומשהו שקל
אני רוצה שהוא יראה שאני עובד טוב ומשקיע כדי שיבין שאני לא עושה צחוק
וSS זה טוב גם לילד בן 14 ?

כשאתה שואל את השאלה הזאת...אתה חושב על "ואם זה יעצור לי ת'גדילה"...וזה לא יעשה את זה...SS זו תוכנית טובה לכל מתאמן מתחיל...
כמובן שתשים דגש על טכניקה כמו שצריך...

דרך אגב...פשוט תתחיל ממשקל ממש ממש נמוך...שלא יבלבל ת'מוח

• פותח/ת השרשור
כשאתה שואל את השאלה הזאת...אתה חושב על "ואם זה יעצור לי ת'גדילה"...וזה לא יעשה את זה...SS זו תוכנית טובה לכל מתאמן מתחיל...
כמובן שתשים דגש על טכניקה כמו שצריך...

דרך אגב...פשוט תתחיל ממשקל ממש ממש נמוך...שלא יבלבל ת'מוח

התחלתי ממוט ריק ובסך הכל עשיתי סקוואט לעבוד על הטכניקה והוא התחיל לכעוס

תמשיך לעשות סקוואט ואם מאמן יגיד לך עוד משהו תבוא למנהל ותגיד לבעל המקום שיש פה מאמן שלא מרשה לך לבצע תוכנית בסיסית למתחילים ואתה שוקל לבטל את המנוי בגלל זה, נירא אם אחרי זה המאמן הזה יגיד לך עוד משהו...
לגבי טכניקה אתה מוזמן להעלות סרטון ולקבל ביקורת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית