הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הריסת תאי שומן בעזרת גלי קול

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
ראיתי כמה כתבות על הריסת תאי שומן בעזרת גלי קול וזה נראה מאד מבטיח, זה זה נראה כאילו אפשר לחיות על אחוזי שומן לתמיד.
לעומת זאת לא ראיתי פרסומים על המכונים שעושים את הטיפול הזה, וזה נראה לי מוזר. זה אמור להיות הניתוח הפלסטתי הכי פופולרי.
מה הסיבה שזה לא כזה פופולרי? יש לזה סיכונים גבוהים מידי?

קראתי פעם על שיטה דומה של השמדת תאי שומן בלייזר... אם זה לא כ"כ פופולרי סימן שיש איזשהו קאצ' בכל הטיפולים האלה... כמו שאמר הבחור מעלי..

• פותח/ת השרשור
העיקרון הוא שהמחיר לא תואם את התוצאות.

זאת אומרת שזה לא יעיל כמו שזה נשמע?
אם יש היום שיטות טובות להרוס תאי שומן למה להתאמץ עם סייקלים של חיטוב ומסה. למשל אתלטים יהרסו כמעט את כול התאי שומן שלהם וככה יוכלו להשאר חטובים כול העונה.

זאת אומרת שזה לא יעיל כמו שזה נשמע?
אם יש היום שיטות טובות להרוס תאי שומן למה להתאמץ עם סייקלים של חיטוב ומסה. למשל אתלטים יהרסו כמעט את כול התאי שומן שלהם וככה יוכלו להשאר חטובים כול העונה.
השיטה הטובה ביותר להרס תאי שומן זה שאיבת שומן. אתלטים לא עושים זאת כי:
1. זה דורש תקופת התאוששות של כמה שבועות.
2. זה משאיר צלקות.
3. זה יכול להשאיר עור עודף.
4. זה עולה כסף ולא מעט אם אתה מתכוון לעשות בכל מיני מקומות בגוף.
5. זה יכול ליצור אי פרופורציה בחלקים מסויימים בגוף (לדוגמה, מותניים, חזה או כל דבר שמערב 2 חלקים).

• פותח/ת השרשור
השיטה הטובה ביותר להרס תאי שומן זה שאיבת שומן. אתלטים לא עושים זאת כי:
1. זה דורש תקופת התאוששות של כמה שבועות.
2. זה משאיר צלקות.
3. זה יכול להשאיר עור עודף.
4. זה עולה כסף ולא מעט אם אתה מתכוון לעשות בכל מיני מקומות בגוף.
5. זה יכול ליצור אי פרופורציה בחלקים מסויימים בגוף (לדוגמה, מותניים, חזה או כל דבר שמערב 2 חלקים).

זה נראה לי דווקא משתלם מכיוון שזה חד פעמי ותקופת התאוששות יותר קצרה מאשר לעשות חיטוב כול שנה. הכסף הזה נראה לי כסף קטן לאתלטים שמוציאים הון על חומרים כאלה ואחרים. בקשר לאסטטיקה, אני מניח שעם מנתח טוב יהיה פחות סימנים. בנוסף יש דרכים לא פולשניות ואז אין צלקות.

זה פשוט נראה לי מוזר למה שאנשים לא יפתרו מכמה שיותר שומן במקום להסתבך איתו.

זה לא שווה את זה למה פשוט לא לעשות חיטוב של 3-4חודשים במקרה שאתה על אחוז שומן גבוה עכשיו?

זה נראה לי דווקא משתלם מכיוון שזה חד פעמי ותקופת התאוששות יותר קצרה מאשר לעשות חיטוב כול שנה. הכסף הזה נראה לי כסף קטן לאתלטים שמוציאים הון על חומרים כאלה ואחרים. בקשר לאסטטיקה, אני מניח שעם מנתח טוב יהיה פחות סימנים. בנוסף יש דרכים לא פולשניות ואז אין צלקות.

זה פשוט נראה לי מוזר למה שאנשים לא יפתרו מכמה שיותר שומן במקום להסתבך איתו.
אין שאיבת שומן לא פולשנית וזה לא קשור למנתח, זה קשור לאלסטיות של העור ולעוד אלף ואחד משתנים. מפתח גוף מקצועי לא יסתכן לעולם בשאיבת שומן שלא לצורך, שתהרוס לו קריירה שלמה, גם אם זה סיכוי של 1%.

• פותח/ת השרשור
אין שאיבת שומן לא פולשנית וזה לא קשור למנתח, זה קשור לאלסטיות של העור ולעוד אלף ואחד משתנים. מפתח גוף מקצועי לא יסתכן לעולם בשאיבת שומן שלא לצורך, שתהרוס לו קריירה שלמה, גם אם זה סיכוי של 1%.

ראיתי את השיטה עם הגלי קול שהיא לא פולשנית.
פשוט חשבתי שעם הטכנולוגיה של היום אפשר לעשות להגביר ביצועים בעזרת ניתוחים כאלה.
נגיד שמוציאים את מפתחי הגוף מהעניין כי המקצוע שלהם זה אסטיטקה. מה עם אתלטים? הם יוכלו להתאמן חזק כול העונה בלי לדאוג שהם יעלו באחוזי שומן

זה לא שווה את זה למה פשוט לא לעשות חיטוב של 3-4חודשים במקרה שאתה על אחוז שומן גבוה עכשיו?

זה לא בשבילי.

השיטה של הגלי קול לא יעילה. צריך מאה טיפולים אם לא יותר כדי להשוות שאיבת שומן וזה רק במקום מאוד מסויים בגוף, נניח חזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית