הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה היו זמנים שהייתי אזרח...(תמונות מלפני הגיוס)

• פותח/ת השרשור dolevm2
  • פורסם בתאריך

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
התמונות הנ"ל מלפני שנתיים בערך, לפני שצהל לקח לי את החיים.
אני לוחם אז ממש אין לי את התנאים להתאמן כמו פעם לצערי
1.jpg 2.jpg

יש מצב לתמונה עדכנית לראות עד כמה הכל נהרס בצה"ל ? אני לפניי גיוס אז סתם מעניין אותי כמה זה יהרוס אותי אם אני יילך בסוף לקרבי

מפחיד !!! תן פרטים משקלים שהגעת וכו' .. ואם אתה יכול תמונה עכשיוית לראות למה אני הולך להכנס ואיך זה יהרוס אותי ..

יש מצב לתמונה עדכנית לראות עד כמה הכל נהרס בצה"ל ? אני לפניי גיוס אז סתם מעניין אותי כמה זה יהרוס אותי אם אני יילך בסוף לקרבי
אני אחסוך לך את המחשבה: לא ישאר ממך כלום, אתה תראה כמו כל חייל אחר.

• פותח/ת השרשור
בתמונות האלה אני שוקל 83-4 על 15-16 אחוז שומן אני מאמין.
היום אני שוקל 87-8 על משהו כמו 22%.
אני יכתוב משקלים אני מדגיש שזה משקלים בחיטוב זה פשוט הדבר האחרון שעשיתי לפני הגיוס וזה מה שאני זוכר כרגע:
סקוואט 140X6 בנצ׳ פרס 130X6.
איבדתי הרבה שריר בצבא ועליתי לא מעט שומן עקב פציעה שסבלתי ממנה יותר מחצי שנה.
שיטת אימונים אחת לא הייתה לי הייתי מנסה כל הזמן דבר חדשים, עקרונית הרמות כבדות במורכבים (6-8 חזרות בדרך כלל) ויותר פאמפ במבודדים (8-12 חזרות). תודה לכולם 😃

יפה מאוד מאסיבי במיוחד..
איך זה דרך אגב שהבנץ' והסקוואט הבדל של 10 קג" ? הייתי בציפייה לכיוון 160+ בסקוואט את האמת. (כמובן שהמשקלים מכובדים מאוד,לא זאת הכוונה)

• פותח/ת השרשור
מתוך ה4 שנים שהתאמנתי נתתי עבודה רק בשנתיים האחרונות על רגליים. טעות חיי, יש לי רגלים מאוד חזקות הייתי מעלה בכל אימון 5ק״ג ככה עצרתי בעליות בגלל החיטוב. אני מאמין שהייתי ממשיך ל160+ בלי הרבה בעיה.

האמת שלא נראה 15-16 אחוז שומן מהתמונות הלא ברורות האלה
יש לך המון מאסה זה בטוח אבל הפרדות כמעט ואין אז זה נראה יותר אחוז גבוה אבל מה זה חשוב הגעת לתוצאה מצויינת ובהצלחה להחזיר את זה אחרי השחרור!

• פותח/ת השרשור
האמת שלא נראה 15-16 אחוז שומן מהתמונות הלא ברורות האלה
יש לך המון מאסה זה בטוח אבל הפרדות כמעט ואין אז זה נראה יותר אחוז גבוה אבל מה זה חשוב הגעת לתוצאה מצויינת ובהצלחה להחזיר את זה אחרי השחרור!

מחכה להשתחרר להתחיל לשחק בהורמונים ;-)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית