הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט מהיום

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
אם אני לא טועה זה 130 קילו , אני שוקל כרגע 68.5 בשיא החיטוב כל אימון כזה עם סקוואט זה פשוט התאבדות 😵😵
המטרה לשמור פחות או יותר על המשקל הזה עד סוף החיטוב

כל הערה/מחמאה/ביקורת יתקבלו בברכה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל הספוטר לא לעניין במידה במידה והיית מגיע לכשל הוא לא היה יכול לעזור לך בלי ליפול בעצמו. תדרך אותו לפני פעם הבא.
אני שם לב שבתחתית אתה מאבד כיווץ ושוכח להוציא חזה כשאתה בבור תנסה לזכור זה מה שאני שם לב בינתיים.
ושאתה מרים עקבים.
אחלה משקל יפה מאוד !

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות :
1. כבר קרה לי הרבה פעמים שנפלתי והספוטר עזר לי והוא לא נפל הוא פשוט מושך טיפה את המוט אחורה , את רוב העבודה עושים הספות
2. לגבי העקבים אני עכשיו רואה שהרמתי אותם אבל ממש ממש קצת [פעם זה היה ממש בולט]
3. לגבי החזה לדעתי הוא קצת קורס רק בחזרה השלישית

אלוהים ישמור אתה בחיטוב אחי מה אתה עושה? אתה יכול להפצע בשניה ככה
תוריד את המשקל שלך תעבוד תווח חזרות גבוה יותר
רגליים תיכול לעבוד בכלל 15-20 חזרות בחיטוב ובכול התרגילים תרא תוצאות מדהימות ומהר
בלי שטויות אחי ...

רגליים תיכול לעבוד בכלל 15-20 חזרות בחיטוב ובכול התרגילים תרא תוצאות מדהימות ומהר
בלי שטויות אחי ...
🤡

facepalm3.jpg

• פותח/ת השרשור
השיא שיא שיא היה 170 ל1 יש לי גם סרטון שלו , אבל עשיתי ריסט ענקקקקקק כאדי לשפר טכניקה ממש , הטכניקה שלי הייתה פח

בלי שטויות אחי ...

ידעתי שזה יבוא
אם אין טעם אני לא יגיב

למה לדעתך לעבוד עם 15-20 חזרות בחיטוב יעיל יותר בשביל לשמר כוח ולמנוע פציעה מאשר 3-5 חזרות? מה ההגיון בזה? (אני באמת שואל לא מטריל).

ידעתי שזה יבוא
אם אין טעם אני לא יגיב
תיראה אני לא יבוא לbb ויגיד לו מה לעשות אז אתה לא אמור לבוא לליפטר ולהגיד לו מה לעשות ועוד לצאת עליו כאילו הוא משוגע שהוא עושה בשיטה שטובה ומשרת את המטרות שלו אם תיראה מישהו עושה לוחץ 140 קילו לחזרה אתה תצא עליו ? לא כמו שאני לא יבוא ויגיד לבילדר באמצע אימון הבייספ שלו לא לעשות את מכונה לעשות דדלפיט

אני שמעתי חיטוב זה העצה שלי לחיטוב
הבנתי לא נכנסתי לפורום הנכון חשבתי זה אימון כלליי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית