קעקוע מאחורי העורף

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני קצת מתחיל להתעניין בזה
יש למישהו כאן קעקוע מאחורי העורף ? כמה עלה לו? איפה הכי כדאי לעשות,כמה זמן "מנוחה" אני צריך לקחת במידה ועושה קעקוע קטן כי פשוט מחכה לי בקרוב תקופת בחינות ועבודה באופן לחצני ביותר.
ד"א משהו בסגנון של דני קגנוביץ'.

שבת שלום
😉

• פותח/ת השרשור
לא ניסחתי את זה נכון. אפשרי אז, יום אחרי לחזור לשגרה כמו שצריך ? כי פשוט אני עובד פיסי.

אני עשיתי קעקוע וישר אחרי זה חזרתי לעבודה אין בעיה זה לא מפריע תאמת תלוי איפה אתה עושה אבל במקום שציינת אין בעיה ביכלל ביכלל..
וקעקוע במקום כזה לא אמור להעלות יותר מ 500 שקל

תחכה עד סוף הקיץ
זה מקום שחשוף לשמש ורוב הסיכויים שתהיה לך וואחד צלקת.
אגב זה קעקוע מפגר בעורף, בבקשה אל תתבאס אבל זה באמת ככה.

מחיר זה ממש תלוי בהרבה פרמטרים ,מי עושה לך , איפה, אם אתה מכיר אותו וכו . לי בעיקרון אחרי כל סשן של קעקוע הוא סיים להתקלף אחרי שבוע וקצת אבל קח בחשבון שזאת רק השכבה הראשונה של העור שמחלימה , להחלים ברמה של חשיפה לשמש זה כ-3 שבועות בדר"כ , לעבוד פיזית כל עוד אין גירוי על המקום למשל להשים עליו מוטות וכו אתה יכול אחרי 3-4 ימים לדעתי שכבר יעלם הכאב , לחזור לאימונים אני כל פעם חיכיתי 5-7 ימים וחזרתי להתאמן , זה אינדיודואלי , בכל מקרה בהצלחה גבר

אני עשיתי קעקוע וישר אחרי זה חזרתי לעבודה אין בעיה זה לא מפריע תאמת תלוי איפה אתה עושה אבל במקום שציינת אין בעיה ביכלל ביכלל..
וקעקוע במקום כזה לא אמור להעלות יותר מ 500 שקל

תתעלם מהתגובה הנ"ל.
שבוע במקרה הטוב לא תוכל להתאמן ולהזיע על העקעקוע בהנחה שלא בא לך על זיהום.
לגבי המקום, מהנסיון שלי לך לסייבר טאטו לג'סיקה בראשון לציון הם מאוד מקצוענים והבחורה מוכשרת.
קח בחשבון שהם לא זולים.

נערך לאחרונה:
לפני שתעשה קעקוע בעורף, קח בחשבון שאתה תהיה מוגבל בקבלה להרבה עבודות בעתיד, במיוחד הטובות (הן פשוט לא יקבלו אותך ואני אומר לך את זה מניסיון [אין לי קעקוע בעורף]).

לפני שתעשה קעקוע בעורף, קח בחשבון שאתה תהיה מוגבל בקבלה להרבה עבודות בעתיד, במיוחד הטובות (הן פשוט לא יקבלו אותך ואני אומר לך את זה מניסיון [אין לי קעקוע בעורף]).
אז על איזה ניסיון מדובר?

אז על איזה ניסיון מדובר?
על קריאה של יותר מידי תקונני עבודה בעבודות שעבדתי וראיונות שעברתי בישראל ובארה"ב.
בארה"ב זה חמור הרבה יותר מבישראל. יש כאן עבודות שלא מרשות לך לגדל זקן או זיפים או אפילו זקן צרפתי.

• פותח/ת השרשור
חחחחח ,איפה לדעתך מקום יותר טוב לקעקע?

באמת? לא חשבתי על הכיוון הזה,את האמת לא שמעתי על זה עד כה. אם לא מקבלים כיום אנשים לעבודה בגלל שלא שירתו בצבא , וגם לא מקבלים בגלל קעקוע, מה זה אומר עלינו ?

דג קוי על זרוע זה הקעקוע הכי סקסי שיש
אבל זה תלוי איזה קעקוע.. ואיזה גודל.. ורק אז מחליטים על מיקום

חחחחח ,איפה לדעתך מקום יותר טוב לקעקע?

באמת? לא חשבתי על הכיוון הזה,את האמת לא שמעתי על זה עד כה. אם לא מקבלים כיום אנשים לעבודה בגלל שלא שירתו בצבא , וגם לא מקבלים בגלל קעקוע, מה זה אומר עלינו ?
גם לא מקבלים כונפות לעבוד בתור מארחות
Lifes a bitch

תדאג שפשוט הקעקוע לא יציץ מהחולצה מאחורה ולא תהיה לך בעיה להתקבל לשום עבודה.

• פותח/ת השרשור
ZUKO -
החנות שאמרת,היא בקניון הזהב אם אני לא טועה נכון?
סבבה,לגבי המיקום נראה לי לכיוון הגב העליון , רק עם גופיה/בלי חולצה נראה לי יהיה אפשר להבחין בו.

דג קוי על זרוע זה הקעקוע הכי סקסי שיש
אבל זה תלוי איזה קעקוע.. ואיזה גודל.. ורק אז מחליטים על מיקום

גם לא מקבלים כונפות לעבוד בתור מארחות
Lifes a bitch

Lifes? facepalm
וכן לא מומלץ בכללי לעשות קעקועים במקום גלוי כי זה כן יגביל אותך וכן יש לזה סטיגמות.
לחבר מאוד טוב שלי יש קעקוע בעורף , תקופת ההחלמה היא איזה שבועיים הוא לא התאמץ, ומחיר תלוי בקעקוע ובמקעקע,
כאב - הוא אמר שלא כאב במיוחד.
אמרתי לו שהוא קצת אידיוט לעשות במקום כזה, אבל לא אכפת לו.
ואם תכלס אתה לא שואף לעבודות שהסטנדרטים זה להיות בסגנון "אשכנזי מבית טוב" אז לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית