קעקוע מאחורי העורף

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך
Get a lifes

הבן אדם במשמרת לילה, רושם דרך טאבלט מסריח .. ואנשים מתקנים אותו אינעל העולם

ZUKO -
החנות שאמרת,היא בקניון הזהב אם אני לא טועה נכון?
סבבה,לגבי המיקום נראה לי לכיוון הגב העליון , רק עם גופיה/בלי חולצה נראה לי יהיה אפשר להבחין בו.

ממש לא,הסטודיו שדיברתי עליו נמצא ברוטשילד בראשון,תכתוב סייבר טאטו ותתרשם מעבודות באתר,לגבי המקום שאתה מדבר עליו זה סטודיו פצפון בשם פלאנט טאטו אם אניני טועה אני לא התרשמתי מהעבודות שם.

אם אתה רוצה סטודיו טוב לך לקיפוד טאטו או טרייבל טאטו בת"א(לפי מה שאני זוכר בקיפוד יש הגבלה מגיל 18 או 21 אז תבדוק לפני)
הם נחשבים להכי טובים בארץ

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה סטודיו טוב לך לקיפוד טאטו או טרייבל טאטו בת"א(לפי מה שאני זוכר בקיפוד יש הגבלה מגיל 18 או 21 אז תבדוק לפני)
הם נחשבים להכי טובים בארץ

18 יש לי,ד"א למישהו יש רעיון לקעקוע קטן כזה עם משמעות ? אות סינית נראה לי חרוש , אולי איזה צורה מסויימת וכאלה,למישהו יש רעיון?

על קריאה של יותר מידי תקונני עבודה בעבודות שעבדתי וראיונות שעברתי בישראל ובארה"ב.
בארה"ב זה חמור הרבה יותר מבישראל. יש כאן עבודות שלא מרשות לך לגדל זקן או זיפים או אפילו זקן צרפתי.

מקסימום שמים תחבושת, פלסטר חח על הקעקוע שלא יראו .

נערך לאחרונה:
18 יש לי,ד"א למישהו יש רעיון לקעקוע קטן כזה עם משמעות ? אות סינית נראה לי חרוש , אולי איזה צורה מסויימת וכאלה,למישהו יש רעיון?

אל תעשה קעקוע בשביל שתוכל להגיד "יש לי קעקוע" תעשה קעקוע כשיגיע הרגע, כשיהיה לך משהו שיסמל את זה ויהיה לו משמעות חשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית