הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי פה דובר רוסית?

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
יוצא ככה שלאחד כמוני שלא מבין טוב באנגלית חוץ מי פורטל קילוגרם אין כל כך מקורות מעניינים באינטרנת שאפשר ללמוד מהם חוץ מי מקורות בשפה רוסית. יש הרבה מידע שהייתי שמח לשתף פה וגם לשאול שאלות לגבי מאמרים מסוימים האם אפשר להסתמך אליהם, האם משרשום במקום מסוים הוא משהו נכון כי אתם יודעים לא פחות טוב ממני שיש הרבה חרטות בתחום. אז השאלה האם יש פה בפורום מספיק חרבה רוסים כדי להעמיד לדיון מקורות מידע או מאמרים מסוימים שהם בשפה רוסית?
:s71:

רוב המאמרים בפורטל מסתמכים או מסכמים מחקרים שאליהם ניתן לגשת ע"י הקשת שם המחקר ב www.pubmed.com ומשם להמשיך לקרוא ולהתעמק. אין זה קשור לרוסית, אנגלית, ערבית או פרסית.

Fitsport.ru
אבל לא יתנו לך שם לשאול שאלות מפגרות,רק לקרוא. היחודיות של הפורום שמודרציה נאצית שלא מאפשרת לילדים ותיאורטיקנים לרשום מילה. לכן כל הכתוב- אמת לאמיתה ונבדק בשטח.

בין האתרים הכי לא נוחים, עמוסים, וגרועים שראיתי בחיים שלי.

• פותח/ת השרשור
Fitsport.ru
אבל לא יתנו לך שם לשאול שאלות מפגרות,רק לקרוא. היחודיות של הפורום שמודרציה נאצית שלא מאפשרת לילדים ותיאורטיקנים לרשום מילה. לכן כל הכתוב- אמת לאמיתה ונבדק בשטח.

פורום זה לא מקום הכי נוח לקבל משם מידע. אני יותר אוהב לקרוא ספרים ומאמרים. פורום זה מקום טוב לשאול שאלות ספציפיות ולדון על נושאים מסוימים. כפי שציינתה לא יתנו לי לרשום שם ולשאול שאלות כי כולם שם בלדרים מתחרים. מן הסתם יש הרבה פורומים רוסיים אחרים מקצועיים לא פחות כמו: http://www.**********a.ru לדוגמה.

לגבי האתרים:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פורום זה לא מקום הכי נוח לקבל משם מידע. אני יותר אוהב לקרוא ספרים ומאמרים. פורום זה מקום טוב לשאול שאלות ספציפיות ולדון על נושאים מסוימים. כפי שציינתה לא יתנו לי לרשום שם ולשאול שאלות כי כולם שם בלדרים מתחרים. מן הסתם יש הרבה פורומים רוסיים אחרים מקצועיים לא פחות כמו: http://www.**********a.ru לדוגמה.

לגבי האתרים:

הוא לא מדבר על הנוחות של האתר שדיברנו עליו למעלה אלא על הכתבות שהוא מעלה שם והוידאו כביכול שהוא מצלם. זה עדיין לא הופך את האתר שלו לנוח באיזושהי צורה וחובבני מאוד.

נערך לאחרונה:

לא הבנתי,איך זה בדיוק? שם לדוגמה אסור לפתוח 400 נושאים על אותו דבר,ככה שכמות הטופיקיס מצאמצנת יחסית לפ ,מי שמתעסק בפלוד נשלח לשבוע השעיה ללמוד את החומר שכבר קיים. מאוד נח ובעיקר אמין.

Fitsport.ru

לא הבנתי,איך זה בדיוק? שם לדוגמה אסור לפתוח 400 נושאים על אותו דבר,ככה שכמות הטופיקיס מצאמצנת יחסית לפ ,מי שמתעסק בפלוד נשלח לשבוע השעיה ללמוד את החומר שכבר קיים. מאוד נח ובעיקר אמין.

אתה מכיר פורום דומה באנגלית לאלה שלא יודעים לקרוא ברוסית

לא,זה קונספט מיוחד במינו.מועדון חברים עם תנאי קבלה ברורים ו וקשים וזין על ילדי קוביות.

כן, אתה צריך לזרוק את הצהוב של הביצה בתור תנאי קבלה.

אני לא מדבר על הסדר של האתר. אני מדבר על המבנה הטכני שלו. בתור משתמש חדש שנכנס לאתר שלו, אני מקבל פצצה של טקסט מבולגן לכל אורך ורוחב העמוד.

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר על הסדר של האתר. אני מדבר על המבנה הטכני שלו. בתור משתמש חדש שנכנס לאתר שלו, אני מקבל פצצה של טקסט מבולגן לכל אורך ורוחב העמוד.

הכי חשוב יש את התמונה של אנדריי פופוב(🙌) בעמוד ראשי כל השאר לא מעניין ;azban

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית