הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אספירין

מאמר קשה לקריאה אני חייב לציין. כנרא שכדי להביו אותו יותר טוב אני יצטרך לקרוא אותו שוב. בכל מקרא אני רוצה לשאול האם הבנתי נכון:
אספרין מעלה את חילוף חומרים ובגלל שאצל אנשים רזים חילוף חומרים גם ככה יחסית גבוה הוא לא כל כך רלונטי בשבילם?

• פותח/ת השרשור

מה לגבי לקיחת אספירין בזמן סייקל לא לחיטוב , סייקל עם אנדרול \ בולדנון \ טרן ויני? האם יש לזה חשיבות בריאותית כלשהיא?
ממה שידוע לי חומרים מסוימים מעלים את לחץ הדם וגם מעלים את כדוריות הדם האדומות (בולדנון) , לכן האם כדי לקחת אספירין בנוסף כדי למנוע בעיה בריאותית?

מניסיון שלי: סייקל קודם750 טסט 600 בולדנון, 300 טרן ו50 מ"ג דיבול ליום אכן כדוריות הדם עולות פלאים גם חודשיים אחרי, בבדיקות דם.
העיניין הוא שאתה לא מרגיש את זה כלומר זה לא מפריע לך, מה שקורה בנוסף הוא לחץ דם גבוה שגורם לכאבי ראש מטורפים, אני לא יכולתי לעשות בנץ' פרס (בגלל השכיבה), כמובן דבר ראשון היה אדוויל 2 כדורים לפני אימון, שעה לאחר מכן הכאבים חזרו.
לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי שהפתרון הוא אספירין 0.75 ליום לא יותר תוך יום וחצי הכאבים חלפו כלא היו, כך עשיתי עד סוף הסייקל.

(אספירין נמכר בסופר פארם 0.75 13 שקל לקופסא ללא מרשם)

בהצלחה

בכל מה שקשור למניעה של blood viscosity "הצמגות של הדם" לקיחה של אספרין בהחלט יכולה לעזור ומי שעושה סייקלים ארוכים זה מומלץ על גבול החובה. תאמינו לי שאתם לא רוצים לגמור עם קריש דם טועה. בכל מה שקשור לחיטוב אספירין לבד הוא סביר מומלץ לשלב אם קפאין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית