הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש באפדרין לראשונה אחרי שימוש בקלן ובכללי שילוב שלו עם אספירין

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
בוקר טוב לכולם !
אז ככה קראתי המון מידע ואני יודע לא מעט מהמאמרים אבל עדיין יש לי כמה שאלות שאני חייב בהם עזרה לפני שאני גורם נזק לעצמי.

אז ככה, הצלחתי לשים את ידיי על אפדרין של החברה KAIZEN בכל מקרה, שאלה ראשונה:
אני עושה בדרך כלל אימוניי אירובי בבוקר ומעדיף לקחת את האפדרין בערב לפני האימון משקולות, איך יהיה הכי חכם לשלב את זה ? יש צורך לקחת בבוקר לפני האירובי בטן ריקה או שזה לא משנה מתי אני צורך ?
שאלה שניה : יש לי צורך לשלב את זה עם אספירין ? אני עומד על כ 12/13 אחוז שומן, וקראתי בנעוצים לשלב אספירין רק מעל 25% שומן מה דעתכם על זה ?<
שאלה שלישית: צרכתי קלן במשך שבועיים לפני כחודש, הפסקתי והתחלתי השבוע שוב אבל לקחתי סה"כ 2 כדורים ( ביום ראשון ושני, ואתמול קיבלתי את האפדרין ) ואני רוצה לעבור לאפדרין כי הקלן לא איכותי כל כך ובכללי מעדיף את האפדרין בגלל שאפשר לשלב אותו לתקופה.

תודה !

• פותח/ת השרשור
עדכון :
אז ככה אין לי כל כך מענה לשאלות אבל בכל מקרה החלטתי לעדכן על התהליך, אחרי 12 יום בשימוש בקל סיימתי את השקית של ה 50 כדורים שהייתה לי של קייזן ( אפדרין רפואי), התחלתי את הסייקל על 83.4 קילו וכ 13% שומן נכון להבוקר אני עומד על 81.8 קילו וכ 10% מאוד מאוד מרוצה מהתוצאות ,לא הרגשתי שום תופעות לוואי והביא לי בוסט מטורף באימונים !
עכשיו שאלה קטנה שיש לי כמה זמן כדי לעשות הפסקה עד הסייקל הבא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית