הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם לכם יש את הפצעים האלה?

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
תגידו, גם לכם יש פצעים כאלה ביד אחורית?
פצעי זיעה או בשפה היותר מוכרת "חררה" ..

מה אפשר לעשות נגדם? בכל פיסת מידע שחרשתי בנושא, אומרים לאוורר ולרחוץ עם סבון וכ'.. אני כבר חודשים עם מזגן בחדר, מסתובב רק עם גופיה ופעמיים ביום רוחץ עם סבון.. זה לא כזה יעיל ><

הבנתי שזה משהו בבלוטות זיעה.. עכשיו אני מתאמן כבר 4 חודשים ואני מזיע כפול אז זה מחמיר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מוזר אבל בדקתי את היד שלי בעקבות האשכול (כי אני סובל מזה המון זמן.. כלומר לא סובל אבל זה היה עליי המון שנים) ואין לי כלום חחחחח לא שמתי לב שזה עבר אפילו. בזמן האחרון התחלתי להשתזף המון, אני הולך עם בגדים מאווררים [טוב אני בחיטוב אז הבגדים נהיים גדולים חחחח] יכול להיות זה גם יעזור לך..

• פותח/ת השרשור
סבון דרמקס...ממש עזר לי

ניסיתי על הידיים לא עזר.. שיעמם לי אז שמתי גם על הפנים וקמתי עם פריחה :S

זה לא אקנה.. זה פצעי זיעה ודרמקס מכיל ריכוזים גבוהים של כל מיני כימיקלים אנאערף ככה שכדי להזהר איתו..

צריך לשים אותו תקופה כלשהי..כמה זמן שמת אותו?

• פותח/ת השרשור
צריך לשים אותו תקופה כלשהי..כמה זמן שמת אותו?

פעם אחת...
אני לא יודע אם הוא מיועד לזה אבל לחזור לשים?
אני לא יודע אם זה מיועד לזה כי זה פצעי זיעה לא אקנה .. וכל כמה זמן אתה שם? ושאתה שם אתה נותן לו להספג \ להתייבש או משהו או ישר לשטוף?

אני שם אותו קבוע כל אצבטיה,ראיתי שיפור כבר אחרי שבוע-שבוע וחצי
יש לך הוראות שימוש מאחורה

תילך לרופא עור ותבקש משכה חזקה שתגמור את הפצעים ,זה מה שאני עושה שיש לי חצקונים

• פותח/ת השרשור
זה לא חצ'קונים זה אפילו לא מוגלתי.. זה פצעים אדומים כאלה (לפעמים יוצאים כמה מוגלתיים אבל ממש ממש בודדים וקטנים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית