הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצות לכרטיס טלויזיה

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני אוכל להעתיק בעזרתו תכנים של קלטות וידאו ישנות לפורמט דיגטלי וגם להקליט שידורי טלויזיה בפורמט דיגיטלי (יש כזה דבר, נכון? 😛).
אשמח לקבל המלצות. 🤘

• פותח/ת השרשור
קשה לי להגיד כי אני ממש לא מכיר את התחום הזה, איזה טווח מחירים יהיה סביר? ראיתי כרטיסים בטווח של 120 עד 1000+ שקל אז אני אלך על משהו באמצע - אזור ה- 400-500 שקל בערך.

אגב זה משנה איזה לוח אם יש לי במידה וזה כרטיס פנימי PCI? (יש לי לוח אם ישן וזול יחסית).
ואם זה רלוונטי אז מערכת ההפעלה הנוכחית היא XP...

תודה. 😃

אם יש לך יציאה של S-VIDEO בטלויזיה אז הכרטיס הנ"ל יכול להתאים, אם אין לך אז צריך כרטיס עם קומפוזנט שזה קצת יותר יקר..

• פותח/ת השרשור
יש לי יציאת s-video בטלויזיה... אבל אני חושב שתהיה לי בעיה עם החיבורים בגלל שבחדר של המחשב אין טלויזיה ואין לי מחשב נייד, והוידאו מאוד ישן אז אני מעדיף להוסיף קצת כסף ולקנות כרטיס עם כל החיבורים האפשריים שאני לא אתקע.

דבר נוסף אחרי חיפוש בזאפ הבנתי שהכרטיסים הזולים מצדיקים את המחיר שלהם, חלק לא מעבירים סאונד, חלק מעבירים איכות תמונה יותר ירודה מקלטות הוידאו וכו' אז אני מעדיף לא ללכת על משהו מאוד זול.

באיזה כרטיסים אתם משתמשים? (אם בכלל...)

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לחפש מידע בפורומים שנתתם וכל מה שעלה בתוצאות החיפוש היה אשכולות נטולי תשובות, אז לא נראה לי שיענו לי שם. בכל מקרה תודה, אני כבר אזמין איזה משהו אקראי ואקווה לטוב, דווקא בקארספורום ראיתי אשכול בנושא מחיפוש בגוגל והם המליצו שם ללכת על כרטיס חיצוני עם חיבור USB, נראה לי אני אאמץ את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית