הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי העמסה בחיטוב

BENKNAFO

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
כרגע אני שלוש שבועות בערך כבר בחיטוב אינטנסיבי , 5 אימוני כוח חזקים וזריזים שאחריהם כל פעם חצי שעה של אירובי
בן 17 וחצי
גובה 1.69
משקל 74
אני על 150 גרם פחמימה
200 חלבון
וושומנים מינמלי ממש כמה שאפשר
על 13 בערך אחוז שומן פחות או יותר מעריך את עצמי , מתחילים לראות בברור מאוד כבר סיבים בחזה , ורידים באמה מתחילים לצאת והרגליים והבטן מתחטבות טוב
עכשיו השאלה שלי אם יש צורך להכניס בשלב כזה העמסות?
התכנון שלי זה להישאר עד סוף החודש על הערכים האלה ואז לקצץ בפחמימות , כנראה שאני יגיע לסט פוינט גם , ואז כדי לשרוף את השומנים העיקשים יהיה לי עבודה קשה , לפי מה שהבנתי גם בשביל השומנים העיקשים צריך לשלב פרוטוקולים וגם עוזר אינטרוולים נכון?
פחות מבין בזה מקווה שאסתדר , המטרה שלי להגיע ל10 אחוז שומן פחות או יותר ואני יהיה מרוצה , ולהיות על ניטרלי תקופה עד תחילת שנת הלימודים ולעשות מסה ארוכה

העמסת פחמימות, או יותר נכון לומר יציאה ממאזן קלורי שלילי לנטרלי או חיובי קל אחת ל X זמן, היא חיונית וחלק בלתי נפרד מכל דיאטה, בין אם היא דלת פחמימות, דלת שומן, דלת חלבון (לא מומלץ), דיאטת כרוב, חסה, שסקים, וכל דבר ביזארי אחר שנתקלתם בו בדרך.
כאשר מאגרי הגליקוגן (הפחמימה שבשריר וחלקן הקטן בכבד) מתחילים להתרוקן, הגוף צריך להחזיר זאת כדי לשמור על איזון מסויים. האיזון יכול להתבטא בירידה בתפקוד ההורמונאלי של גופכם, הורמונים שבין היתר אחראים על חילוף החומרים, בקרת הרעב, ואפילו מערכת הרבייה. בנוסף, העמסת פחמימות חיונית להתאוששות של הגוף והמשך העצימות באימונים.
העמסת פחמימות מתפרסת בד"כ בין 24 ל-48 שעות, כאשר בזמן הזה אתם מקציבים לעצמכם תפריט או סגנון מסויים של תזונה. סגנון זה לא פחות חשוב – ואולי אף יותר – מהתהליך שעשיתם כמה ימים או שבועות לפני כן. (מתוך
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף)

ובכללי תקרא את המדריך פה:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

מה הקטע לאכול בקושי שומנים?

א. אני לא חושב שבכמות פחמימות כזו, צריך לעשות העמסה.. כל עוד אתה לא מרגיש תקוע לא חושב שיש בכלל צורך לצאת לניטרלי.
ב. אני חושב ש150 גרם חלבון זה מספיק, ואני לא מבין למה אתה משתדל לא לצרוך שומן? אתה צריך להבין ששומן זה לא דבר רע
ג. אינטרוולים יהיו מעולים, אחרי שתרד עוד קצת אני הייתי ממליץ על AD בשילוב אימוני משקולות ואינטרוולים,
[שם אתה תאכל כמויות של שומן שאתה לא מאמין, אני עוד שנייה מקיא מגבנצ 28%)

• פותח/ת השרשור
העמסת פחמימות, או יותר נכון לומר יציאה ממאזן קלורי שלילי לנטרלי או חיובי קל אחת ל X זמן, היא חיונית וחלק בלתי נפרד מכל דיאטה, בין אם היא דלת פחמימות, דלת שומן, דלת חלבון (לא מומלץ), דיאטת כרוב, חסה, שסקים, וכל דבר ביזארי אחר שנתקלתם בו בדרך.
כאשר מאגרי הגליקוגן (הפחמימה שבשריר וחלקן הקטן בכבד) מתחילים להתרוקן, הגוף צריך להחזיר זאת כדי לשמור על איזון מסויים. האיזון יכול להתבטא בירידה בתפקוד ההורמונאלי של גופכם, הורמונים שבין היתר אחראים על חילוף החומרים, בקרת הרעב, ואפילו מערכת הרבייה. בנוסף, העמסת פחמימות חיונית להתאוששות של הגוף והמשך העצימות באימונים.
העמסת פחמימות מתפרסת בד"כ בין 24 ל-48 שעות, כאשר בזמן הזה אתם מקציבים לעצמכם תפריט או סגנון מסויים של תזונה. סגנון זה לא פחות חשוב – ואולי אף יותר – מהתהליך שעשיתם כמה ימים או שבועות לפני כן. (מתוך
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף)

ובכללי תקרא את המדריך פה:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

מה הקטע לאכול בקושי שומנים?
התייעצתי עם מפתח גוף מוכר בארץ שעבר כבר כמה חיטובים לתחרויות והכין אנשים גם , אני לא רוצה להזכיר את שמו כאן , וזה מה שהוא אמר לי
א. אני לא חושב שבכמות פחמימות כזו, צריך לעשות העמסה.. כל עוד אתה לא מרגיש תקוע לא חושב שיש בכלל צורך לצאת לניטרלי.
ב. אני חושב ש150 גרם חלבון זה מספיק, ואני לא מבין למה אתה משתדל לא לצרוך שומן? אתה צריך להבין ששומן זה לא דבר רע
ג. אינטרוולים יהיו מעולים, אחרי שתרד עוד קצת אני הייתי ממליץ על AD בשילוב אימוני משקולות ואינטרוולים,
[שם אתה תאכל כמויות של שומן שאתה לא מאמין, אני עוד שנייה מקיא מגבנצ 28%)
כרגע אני עושה חצי שעה של אירובי די חזק , אני מתכנן להתחיל באינטרוולים כשאגיע לשומנים העיקשים
וAD מוכך כדיאטה טובה ? רואה תוצאות טובות?

התייעצתי עם מפתח גוף מוכר בארץ שעבר כבר כמה חיטובים לתחרויות והכין אנשים גם , אני לא רוצה להזכיר את שמו כאן , וזה מה שהוא אמר לי

כרגע אני עושה חצי שעה של אירובי די חזק , אני מתכנן להתחיל באינטרוולים כשאגיע לשומנים העיקשים
וAD מוכך כדיאטה טובה ? רואה תוצאות טובות?
אני הייתי מרוצה מAD

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית