נק' מוניטין:
0
- 10
- 0
אז כהה קודם כל אני חדש 😃
אני בן 15 התחלתי להתאמן מלפני כשנה (לא עבדתי בחודשיין הראשונים נכון מבחינת תזונה ואימונים) הגובה שלי 1.70 בסוף המסה שקלתי 70 היום אחרי חודשיים חיטוב אני שוקל 64 ונותר לי רק השומן העיקש אני מאמין שעוד 3-4 קילו אני אוריד אותו 😃
משקלי עבודה בסוף מסה לחזרה אחת:
מילטרי פרס 52.5
בנץ' 62.5
סקוואט 100
השאלה שלי היא כזאת:
בסוף המסה שלי הייתי מאוד שמן ואני מאמין שכבר לקראת החודשיים האחרונים העלתי שומן נטו..
כרגע אני רוצה להוריד עוד טיפה כי הפנים שלי עדיין נפוחות ויש לי שומן עיקש וגם כי לא מציתי את החיטוב
יש לציין שעליתי מלוכלך והפעם אני מתכוון לעלות נקי..
אני רוצה לדעת אם במסה הבאה שלי לעשות כוח או נפח??
ואם כח איזה תוכנית אתם ממליצים ולמה דווקא כח
ואם נפח למה דווקא נפח ואיזה תוכנית אתם ממליצים
ועוד שאלה במידה ואני יעשה AB וכאשר אני אשלב שם תרגילים מורכבים אפשר לעשות תרגילים מורכבים 5-6 חזרות ושאר התרגילים כמו חתירה מקבילים כ-8 עד 10 חזרות??
תודה רבה לעונים מקווה לתשובה 😃
אני בן 15 התחלתי להתאמן מלפני כשנה (לא עבדתי בחודשיין הראשונים נכון מבחינת תזונה ואימונים) הגובה שלי 1.70 בסוף המסה שקלתי 70 היום אחרי חודשיים חיטוב אני שוקל 64 ונותר לי רק השומן העיקש אני מאמין שעוד 3-4 קילו אני אוריד אותו 😃
משקלי עבודה בסוף מסה לחזרה אחת:
מילטרי פרס 52.5
בנץ' 62.5
סקוואט 100
השאלה שלי היא כזאת:
בסוף המסה שלי הייתי מאוד שמן ואני מאמין שכבר לקראת החודשיים האחרונים העלתי שומן נטו..
כרגע אני רוצה להוריד עוד טיפה כי הפנים שלי עדיין נפוחות ויש לי שומן עיקש וגם כי לא מציתי את החיטוב
יש לציין שעליתי מלוכלך והפעם אני מתכוון לעלות נקי..
אני רוצה לדעת אם במסה הבאה שלי לעשות כוח או נפח??
ואם כח איזה תוכנית אתם ממליצים ולמה דווקא כח
ואם נפח למה דווקא נפח ואיזה תוכנית אתם ממליצים
ועוד שאלה במידה ואני יעשה AB וכאשר אני אשלב שם תרגילים מורכבים אפשר לעשות תרגילים מורכבים 5-6 חזרות ושאר התרגילים כמו חתירה מקבילים כ-8 עד 10 חזרות??
תודה רבה לעונים מקווה לתשובה 😃
נערך לאחרונה: