קורס מדריכי חדר כושר

• פותח/ת השרשור Selotep
  • פורסם בתאריך

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אני יודע שפתחתי כבר פוסט כזה אבל אני לא יודע עד כמה הוא אקטואלי נכון לעכשיו ובגלל שיש לי כבר את הכסף לשים על הקורס אז אני צריך רק מידע...
טוב אז ככה אני מחפש לעשות קורס מדריך חדר כושר בבאר שבע אבל אני לא מבין בזה ממש איך הולך מבחינת השלוחות(מה כלל?)
יש איזה הנחות לחיילים בקורקסים האלה?
כעקרון אני רק מבקש עם מישהו יכול לעזור לי למצוא מקום ללמוד בבאר שבע ואם אפשר לדעת גם מתי נפתח הקורס או רק לכוון אותי ממי להשיג מידע..
תודה מראש:)

• פותח/ת השרשור
חיפשתי כבר תעשה לי טובה...
אני פשוט לא ממש מבין גם מה לחפש אני צריך שמישהו יכוון אותי לאיזה מוסד או משהו

אני בקורס בשלוחת רחובות
ויש לנו מישו שגר מבאר שבע.. הוא אמר שאנחנו הכי קרובים אליו

אני יודע ששיאים פתחו שלוחה בבאר שבע ..ואני גם עשיתי את זה שהייתי חייל והייתה הנחה של 1000 שקל

יש קורס קיץ במכללת וינגייט בנתניה של חודש ושבוע:
http://www.wingate.org.il/Index.asp?CategoryID=198&ArticleID=3220

בתוספת 3900 ש"ח אתה ישן ואוכל שם במשך כל הזמן הזה.
לימודים 6 פעמים בשבוע מ 8 עד 3 וחצי.

במכללת שיאים יש לך שלוחה בבאר שבע אבל הקורס שם התחיל בנומבר ונגמר במאי. לא נפתח שם עדיין קורס חדש. אתה מוזמן להתקשר אליהם לשאול מתי יפתח קורס חדש בבאר שבע 03-6407188.

סתם שאלה, אחד הערכים המרכזיים של הפורום הוא שמדריכי כושר לא מבינים כלום, לא כדאי להקשיב להם וההבנה שלהם לקוייה, ועדיף לשאול שאלות בפורום מאשר מדריך כושר ישראלי ממוצע.
אז למה אתם הולכים לקורסים האלו? רק בשביל תעודה שתאפשר לכם לעבוד במקצוע?

אני נרשמתי למועד נובמבר פעם בשבוע, שלוחה של וינגייט בירושלים..
כנס פשוט לאתר של וינגייט ושם רשומים לך הקורסים הבאים למאמני חדר כושר בכל השלוחות כולל וינגייט.
בבנוסף לזה, 10 אחוז הנחה לחיילים, אז אחרי הכל יצא לי 6500 משהו כזה... והקורס הוא 8 חודשים.
שבת שלום.

סתם שאלה, אחד הערכים המרכזיים של הפורום הוא שמדריכי כושר לא מבינים כלום, לא כדאי להקשיב להם וההבנה שלהם לקוייה, ועדיף לשאול שאלות בפורום מאשר מדריך כושר ישראלי ממוצע.
אתה מכיר מישהו שלא?

אתה יכול בשיאים אוניברסיטת ת"א
אתה יכול לישון במעונות סטודנטים בתשלום

לדעתי אל תלך לווינגייט הם חרא (מנסיון של כמה חברים), אתה בא להוציא תעודה בכיף ולא שפלצנים יוציאו לך את המיץ
ממליץ על שיאים בחום (גם שם יש פלצנים אבל הרוב אחלה והסתדרתי איתם מעולה למרות הוויכוחים על סקוואט ואימוני כוח וכו')

רק בגלל שאנחנו חושבים שזאת תהיה עבודת משמרות סבבה בתור נגיד.....סטודנטים.
ואז מגלים שבעצם כמעט אף אחד לא בא לחדר כושר בשביל ממש להתאמן, אלא רק בשביל "להרגיש" שהוא התאמן.
ו....לא מוכנים לאכול כלום, ו.....חושבים שהכל הורס את הגב ולכן אי אפשר לעבוד איתם על שום דבר מעניין.

בונוס נחמד, שרוב האנשים לא ממש יודעים כשהם נרשמים לקורס, הוא שחוק הספורט זה בערך הדבר הכי פרוץ שיש ושמדריך חדר כושר-קטינים-מאמן אישי-מגיש עזרה ראשונה (היום עושים הכל ביחד) יכול להדריך כמעט הכל, כל עוד אין בזה מים או סנפלינג.
כלומר כל שיעורי הסטודיו כולל ספינינג, ורוב פעילויות החוץ שאתה רק מדמיין, לרבות שיעורי ספורט שלמים בבית ספר, כל עוד הם לא מוכרזים כ"שיעור ספורט" במערכת, אלא כסוג של פעילות העשרה / שקר אחר (מנסיון).
ועוד בונוס הוא שאחרי זה אתה פטור מרוב העיוני/עזרה ראשונה שכל קורסי ההמשך בספורט דורשים (ספינינג, פילאטיס, אירובי, יוגה, מצילים, סנפלינג וכו...).

בהתחשב בזה שרוב החרטא הזאת היא על חשבון הפיקדון, ושיש סיכוי שתפגוש כמה צ'וצ'יות, זאת סה"כ עסקה די טובה.

רק בגלל שאנחנו חושבים שזאת תהיה עבודת משמרות סבבה בתור נגיד.....סטודנטים.
ואז מגלים שבעצם כמעט אף אחד לא בא לחדר כושר בשביל ממש להתאמן, אלא רק בשביל "להרגיש" שהוא התאמן.
ו....לא מוכנים לאכול כלום, ו.....חושבים שהכל הורס את הגב ולכן אי אפשר לעבוד איתם על שום דבר מעניין.

בונוס נחמד, שרוב האנשים לא ממש יודעים כשהם נרשמים לקורס, הוא שחוק הספורט זה בערך הדבר הכי פרוץ שיש ושמדריך חדר כושר-קטינים-מאמן אישי-מגיש עזרה ראשונה (היום עושים הכל ביחד) יכול להדריך כמעט הכל, כל עוד אין בזה מים או סנפלינג.
כלומר כל שיעורי הסטודיו כולל ספינינג, ורוב פעילויות החוץ שאתה רק מדמיין, לרבות שיעורי ספורט שלמים בבית ספר, כל עוד הם לא מוכרזים כ"שיעור ספורט" במערכת, אלא כסוג של פעילות העשרה / שקר אחר (מנסיון).
ועוד בונוס הוא שאחרי זה אתה פטור מרוב העיוני/עזרה ראשונה שכל קורסי ההמשך בספורט דורשים (ספינינג, פילאטיס, אירובי, יוגה, מצילים, סנפלינג וכו...).

בהתחשב בזה שרוב החרטא הזאת היא על חשבון הפיקדון, ושיש סיכוי שתפגוש כמה צ'וצ'יות, זאת סה"כ עסקה די טובה.

מה לגבי קומבינות מההיבט השני? לדוגמה לעשות קורס XY קצרצר של 10 שעות נגיד ולהיות חוקי בתור מדריך חדר כושר? (XY יכול להיות פילאטיס או יוגה או משו כזה).

ידוע לך על משהו בסגנון?

מה לגבי קומבינות מההיבט השני? לדוגמה לעשות קורס XY קצרצר של 10 שעות נגיד ולהיות חוקי בתור מדריך חדר כושר? (XY יכול להיות פילאטיס או יוגה או משו כזה).

ידוע לך על משהו בסגנון?
לא יתפוס.. מבחינת חוק הספורט אתה מחוייב תעודה של מדריך במועדוני ספורט ואימון קטינים בשביל לעבוד במכון כושר

1. על הנייר חצי מקורס מדריכי חד"כ הוא עיוני, בפועל....בגלל שמשהו מעשי לא ממש עושים שם - 99% הוא עיוני.

12344 - הקורס המקיף הוא של מדריכי חדר כושר, מה שאתה מחפש לא קיים.

1. על הנייר חצי מקורס מדריכי חד"כ הוא עיוני, בפועל....בגלל שמשהו מעשי לא ממש עושים שם - 99% הוא עיוני.

12344 - הקורס המקיף הוא של מדריכי חדר כושר, מה שאתה מחפש לא קיים.

מה זאת אומרת לא מעשי? אצלנו בווינגייט היה לנו מבחן עיוני (שאלות קניזיולוגיות במכון עצמו) ומבחן כושר של בנץ\סקוואט. (לתת עשריה עם המשקל שלך בסקוואט ועשריה עם 10 קילו פחות מהמשקל שלך בבנץ)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית