הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמריקאים ...

• פותח/ת השרשור Zosed
  • פורסם בתאריך
יש לך קושי בהבנת הנקרא אני מניח.
בד"כ לא הייתי מגיב להערה הזו, אבל מכיוון שזו כבר הפעם השניה שאתה יורד לפסים אישיים, ובגלל שיש לי מצב רוח מעולה (השמש זורחת והציפורים מצייצות), אני אפרט לך את תהליך המחשבה שלי.
הבנתי טוב מאוד למה התכוונת, הבעיה היא שנתתי לך יותר מדי קרדיט.
כל בר דעת היה מבין שמטרת הקטע היא להצחיק גרידא, ולכן עורכיו בחרו את האנשים אשר "בורותם" בולטת במיוחד, וכמובן - מצחיקה. אדם רציונלי וחושב היה מסיק זאת דיי בקלות, ומבין מכך שהאנשים הנ"ל לא מהווים ראי לחברה בה הם חיים. אני, לתומי, חשבתי שאתה חושב קצת לפני שאתה מדבר, ולכן שיערתי שהכוונה שלך היתה שונה.

(התבלבלתי בכתפור, לא ערכתי כלום 😃 )

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בד"כ לא הייתי מגיב להערה הזו, אבל מכיוון שזו כבר הפעם השניה שאתה יורד לפסים אישיים, ובגלל שיש לי מצב רוח מעולה (השמש זורחת והציפורים מצייצות), אני אפרט לך את תהליך המחשבה שלי.
הבנתי טוב מאוד למה התכוונת, הבעיה היא שנתתי לך יותר מדי קרדיט.
כל בר דעת היה מבין שמטרת הקטע היא להצחיק גרידא, ולכן עורכיו בחרו את האנשים אשר "בורותם" בולטת במיוחד, וכמובן - מצחיקה. אדם רציונלי וחושב היה מסיק זאת דיי בקלות, ומבין מכך שהאנשים הנ"ל לא מהווים ראי לחברה בה הם חיים. אני, לתומי, חשבתי שאתה חושב קצת לפני שאתה מדבר, ולכן שיערתי שהכוונה שלך היתה שונה.

אדם בר דעת מבין שהמטרה היתה להצחיק ולמצוא את הבורים ביותר. אתה נאיבי אם אתה חושב שהם מיעוט כל כך קטן כאילו שהכתב היה צריך לחפש מבין מיליוני אמריקאים כמה כאלו שלא יודעים איפה נמצאת איראן.
אף אחד לא אמר שהם ראי לחברה, אבל אני עדין מרשה לעצמי להגיד שלא אכפת להם מה קורה פה, זה כי אני כנראה קצת יותר רציונלי ממך (אל תפגע אישית, פשוט זו נאיביות לחשוב שלאמריקאי או אירופאי ממוצע, אכפת כל כך מהמזרח התיכון).

נערך לאחרונה:
כל זה טוב ויפה, אבל זה לא עונה לשאלה שלי (שאלת כן\לא פשוטה, אני באמת לא מצפה ליותר מזה). ובכדי להקל עליך, אני אחזור עליה בשנית:
אתה מאמין שלתושב ישראלי שלא יודע מי זה הרצל, או בן גוריון(או לחילופין "לא יודע את הסכסוך", זה לא באמת משנה), לא איכפת מהקונפליקט הישראלי-ערבי(\"הסכסוך")?

לא.

אם הוא חי את הקונפליקט אז אכפת לו. אם הוא לא יודע מי זה הרצל אז הוא לא מבין את שורשי הסכסוך.

אדם בר דעת מבין שהמטרה היתה להצחיק ולמצוא את הבורים ביותר. אתה נאיבי אם אתה חושב שהם מיעוט כל כך קטן כאילו שהכתב היה צריך לחפש מבין מיליוני אמריקאים כמה כאלו שלא יודעים איפה נמצאת איראן.
אף אחד לא אמר שהם ראי לחברה, אבל אני עדין מרשה לעצמי להגיד שלא אכפת להם מה קורה פה, זה כי אני כנראה קצת יותר רציונלי ממך (אל תפגע אישית, פשוט זו נאיביות לחשוב שלאמריקאי או אירופאי ממוצע, אכפת כל כך מהמזרח התיכון).
אשמח מאוד אם תראה לי בדיוק היכן רשמתי שאני סבור כי אמריקאי\אירופאי ממוצע איכפת מהמצב במזרח התיכון.

אני טענתי שלא אכפת להם, מהודעותך זה היה נדמה שאתה מערער על טענה זו. אם חלה טעות אז תשכח מזה ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית