הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיגריות אלקטרוניות

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
מה אתה חושבים על העניין , פשוט שכן שלי הוא יבואן של הסיגריות
ןניסיתי אותם את המילוי ללא הקפאין וזה פשוט אדיר !
המון אדים המון טעם .
ואני שוקל לקנות וגם המחיר סביר 400 ש''ח לזוג ! (כל המחירים שראיתי נעים בין 500-800ש''ח)
מה אומרים שווה ?

עכשיו ראיתי בקיוסק סיגריה אלקטרונית בודדת, 50 ש"ח - מחזיקה ל-500 שאיפות.
cool.

• פותח/ת השרשור
עכשיו ראיתי בקיוסק סיגריה אלקטרונית בודדת, 50 ש"ח - מחזיקה ל-500 שאיפות.
cool.
אתה מדבר על הסיגריות אלקטרוניות שנראות כמו סיגריה רגילה זה גועל נפש זה , טעם מחריד
עם נטייה לדלוף לא שווה אפילו את ה50 שקל.
אני מדבר על הסיגריות האיכותיות השחורות סדרת ego אם זה אומר לך משהו.

איזה טעם יש לזה?
אני ניסיתי קפה אבטיח ואפרסק יש גם טעמים של מלבורו וקאמל וזה פשוט אחד לאחד
אני ממש שוקל לקנות.

אני רוצה להבין משהו... בסיגריה אלקטרונית אין שום ניקוטין או איזה שיט אחר במקום? נשמע טוב מידי...

אני רוצה להבין משהו... בסיגריה אלקטרונית אין שום ניקוטין או איזה שיט אחר במקום? נשמע טוב מידי...

היא לא אמורה להיות תחליף לניקוטין.
היא אמורה להיות תחליף להרגל הזה שכל מי שמעשן צובר עם הזמן!
בוקר עם קפה וסיגריה, נסיעה לעבודה עם סיגריה באוטו, תחילת משמרת עם סיגריה, ארוחת צהריים וסיגריה מיד אחרי וכו' וכו'.
כל אלה הרגלים, במקום סיגריה אמיתית משתמשים בחרא האלקטרוני הזה.
מבחינתי החסרון היחידי בה-פשוט מחליפים אותה בסיגריות אבל לא מצליחים להגמל גם ממנה עם הזמן(שזאת לדעתי אמורה להיות המטרה המרכזית של המוצר הזה).
ומה שעוד יותר חרא, בגלל שאפשר לעשן אותה בכל מקום ללא טיפת טאקט, משתמשים בה עוד יותר מסיגריות רגילות כי אפשר לעשן אותה איפה שבא לך בלי להפריע לאחרים.

בקיצור, אם הצלחת להפסיק לעשן סיגריות ואחרי זמן קצר גם את הסיגריה האלקטרונית, זה עזר.
אם לא, לטעמי אמנם הרווחת שאתה לא מעשן יותר, אבל נהיית מכור לחתיכת פלסטיק אלקטרונית שמוצאיה עשן.
הא כן, לא פעם ולא פעמיים נתקלתי באנשים ש"הפסיקו" והדליקו סיגריה כרגיל כי הם שכחו את האלקטרונית בבית איזה יום.

• פותח/ת השרשור
בסיגריה אלקטרונית יש 4 מרכיבים
תמציות טעם,ניקוטין (לא בכולם),propylene glycol,vegetable glycerin
vegetable glycerin- עשוי משמן קוקוס ושמן ועוד שמן והוא 100% טבעי המרקם שלו סמיך והוא האחראי על ייצור האדים.
propylene glycol- קראתי איפהשהוא אבל שחכתי אבל קראתי איזה מחקר עדכני שמצאו שהוא הורג חיידקים ועוזר בעוד כמה דברים.
מצטער אני לא מומחה זה מהזיכרון.

שמע בריא זה לא כי לא יכול להיות כי אז זה יהיה טוב מידי מכדי להיות אמיתי.
אבל זה עדיף על סיגריה רגילה וחוסך הוצאות מטורפות על סיגריה.
אם אתם רוצים שאני יתן לכם את המספר של השכן שלי בכיף. (אני לא מנסה לפרסם כלום , לא מעניין אותי המכירות שלו)

מצטער אבל אתה טועה. אתה מתייחס לפרסום המפוברק של בעלי ההון שאומרים שתפסיק לעשן ובלה בלה בלה.
אם תסתכל על זה מנקודת מבט אחרת של אחד שעושה את זה בשביל הבריאות ובשביל לחסוך המון כסף כן זה מצויין. להפסיק לעשן זה כבר תלוי בבן אדם .
ד''א יש שיטה ידועה שעובדת חזק בחו''ל עכשיו
וזה פשוט להתחיל מרמת ניקוטין גבוהה ובכל בקבוק להוריד לדוגמא
שבוע 1- 18 מ''ג ניקוטין
שבוע 2 14 מ''ג
שבוע 3 -11 מ''ג
שבוע 4 6 מ''ג
ושבוע חמישי משתמשים בחומר ללא ניקוטין בכלל !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית