הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי צ'יט בחיטוב

BENKNAFO

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
אני כרגע בשבוע הרביעי בחיטוב , אני על 110 גרם פחמימה 170 גרם חלבון ו25 גרם שומנים
אז ככה היום עשיתי את הצ'יט הראשון שלי , כי אחרי 4 שבועות עם כל השיבולת שועל והטונה במים ובלי יותר מדי שמן וטעמים מי יודע מה הייתי חייב קצת ריענון , אז הייתי בשופרסל ואכלתי די הרבה שוקולדים עוגות ממתקים וכו' , עכשיו השאלה שלי עד כמה הצ'יט יכול להשפיע למהלך החיטוב שלי? ואם זה עד כדי כך גרוע

קודם כל תנסה להרגיע עם הצ'יטים.. ארוחת צ'יט זה לא לאכול כל מה שאתה רואה, תנסה להתמקד על משהו אחד כמו אוראו או סניקרס או מה שבראש שלך ולא יותר מדי מכל הכיוונים.. כל ההתפרעות שלך בצ'יט האחרון יכולה לעקב לך את התהליך בכמה ימים.. אבל לא יותר מזה.

25 גרם שומן זה לא מספיק, זה מאוד לא בריא ולא מומלץ. אני גם די בטוח שהגרעון שאתה נמצא בו יותר מידי גדול בשבילך לפי הנתונים שהבאתה אתה צורך 1345 קלוריות שזה מאוד קצת אם אתה גבוה מי 160סמ ושוקל יותר מי 55קג ובעיקר אם אתה לא רק בדיאטה אלא גם מתאמן מידי פעם

אז מה אתה מציע לשנות?

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

ועוד משהו תתייחס להודעה כודמת שלי רק אם אתה באמת מכניס את הערכים האלא במהלך היום, כלומר כולל ירקות חלב וסוכר בנס שוקל גרמים כולל רטבים משקאות קלים וכאלה, כי עכשיו חשבתי על זה ונזכרתי גם במישהי שהיא ניסתה להרזות וטענה שהיא לא עוברת את 1000 קלוריות כאשר למעשה ספרה רק ארוחות עיקריות בכלל כי חשבה "שלאכול הרבה פירות זה בריא והרוב בהן גם ככה מים"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית