עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם עשית סייקל אחד זה לא נורא אתה תאושש. הבעיה מתחילה כאשר אתה משתמש לאורך זמן. המערכת ההורמונלית לא מצליחה "לעמוד בקצב" אני אתן לך דוגמא.בבקשה לא להתעלף! 😃
אשמח לשמוע על אנשים שעשו סייקלים והפסיקו בהדרגה\במיידי ונתנו לגוף להתעושש לבד בלי PCT
מה דעתכם על זה והאם הייתם עושים את זה שוב?
Hormone Relpacemnt Theraphyמתוך התעניינות - HRT?
Hormone Relpacemnt Theraphy
זאת הזריקה שמחליפה PCT שלם או משהו כזה?
ממש לא. שום דבר לא מחליף PCT שלםזאת הזריקה שמחליפה PCT שלם או משהו כזה?
זה לא נכון. זה ניתן לגברים שיש להם מחסור באנדרוגנים.אתה מתכוון לטריפטורלין .(והוא לא מחליף נולבה וכלומיד רק HCG)
HRT טיפול הורמונלי חלופי, זה ניתן לאנשים עם בעיות הורמונים, נשים בגיל המעבר קוקסינליות וכו'.
ממש לא. שום דבר לא מחליף PCT שלם
זה לא נכון. זה ניתן לגברים שיש להם מחסור באנדרוגנים.
HRT זה טיפול שנפוץ לאנשים שרמת הטסט הטבעית בגוף שלהם נמוכה ועדיין רוצים להנות מהחיים (זה פופולארי בארה"ב במסגרת טיפולי Anti Aging).
ייצור טבעי של טסטוסטרון קטן בגברים ככל שהם מתבגרים, ולזה כל מיני השפעות שליליות. לשם כך נועד הטיפול הזה שזה בדרך כלל אמור להביא מישהו עם כמות טסטוסטרון נמוכה בגוף לנורמה או לרמה של בחור צעיר.
כמובן שבזמן HRT הגוף לא מייצר טסטוסטרון טבעי בכלל (כמו בזמן סייקל).
יש חברה שמחליטים שהם לא רוצים לאבד שריר בין סייקלים ומסיבות מסוימות לא אכפאת להם כל הזמן להשתמש בחומרים, אז עושים סייקלים כבדים ואחריהם עושים כמה חודשים מנוחה עם כמויות של HRT, נניח 250 מ"ל בשבוע. כך לא מאבדים מאסת שריר, כמובן שייצור טבעי מדוכא (אך מן הסתם לא צריך PCT כי אתה תמיד מכניס טסטוסטרון בזריקות), אבל כנראה יש אנשים שלא אכפאת להם מזה.
אני מניח שאם וכאשר אגיע למצב שרמות הטסטוסטרון בגוף שלי יהיו נמוכות מהנורמה כתוצאה מהזדקנות גם אני ארצה לעשות את הטיפול הזה.
הטיפול ניתן גם לגברים הגיל העמידה שרמות הטסט שלהם לנמוכות מהנורמה. וגם במקרים מסויימים ניתן לנערים שרמות הטסט שלהם נמוכות!!היי עדי נכון הטיפול גם לגברים לדוגמא שעברו כריתת אשכים (לא עלינו) וכדומה.
אני חלילה לא מנסה להתווכח איתך, אתה פה בעל הבית, אבל בוויקיפדיה כתוב שזה טיפול לנשים בגיל המעבר גברים ולטראנסג'נדרים
יש כמה סוגים של HRT (שוב אחי הכול ברוח טובה לא מנסה לחלוק עליך, רק ללמוד)
http://en.wikipedia.org/wiki/Hormone_replacement_therapy
עדיף בתקופה שלאחר הסייקל גם לשלב AI או טמוקסיפן אבל אם לא הייתה בעיה אסטרוגן במהלך הסייקל לא תהיה בעיה גם במעבר ל HRT.אם הוא לדוגמא מסיים סייקל של 750 מ"ג טסט לשבוע ואז עובר לHRT אין מצב שהוא מפוצץ באסטרוגן ואז ג'ינו וכו'?