הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקלים בלי PCT?

• פותח/ת השרשור we78
  • פורסם בתאריך

we78

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
54
314
5
בבקשה לא להתעלף! 😃
אשמח לשמוע על אנשים שעשו סייקלים והפסיקו בהדרגה\במיידי ונתנו לגוף להתעושש לבד בלי PCT
מה דעתכם על זה והאם הייתם עושים את זה שוב?

*סיפור אמיתי*
לי היו שני חבר'ה במכון שעשו סייקל דיבול בלבד בלי PCT והתאוששו לגמרי בלי שום ניקוי
אחרי שנה של אימפוטנציה
על עוד שמעתי מהחדר כושר שלי אבל לא ממקור ראשון-מה שסיפרתי זה הם סיפרו לי

בבקשה לא להתעלף! 😃
אשמח לשמוע על אנשים שעשו סייקלים והפסיקו בהדרגה\במיידי ונתנו לגוף להתעושש לבד בלי PCT
מה דעתכם על זה והאם הייתם עושים את זה שוב?
אם עשית סייקל אחד זה לא נורא אתה תאושש. הבעיה מתחילה כאשר אתה משתמש לאורך זמן. המערכת ההורמונלית לא מצליחה "לעמוד בקצב" אני אתן לך דוגמא.

לקחת טסט אנטט למשך 8-10 שבועות. סיימת את הסייקל ואתה לא עושה PCT אתה תרגיש טוב לא תרגיש שיש איזה שינוי מסויים. פתאום לאחר 4-6 שבועות אתה מתחיל להרגיש חלש יותר עייף וללא חשק מיני. מה קרה פה בעצם.
לאחר שסיימת אם הטסט רמות האנדרוגניים נשארות יציבות בדם. הגוף נמצא בשיווי משקל. לאחר שבועיים רמות הנדרוגניים יורדות בחצי. (עדיין מעל הנורמה) אתה עדיין מרגיש טוב. לאחר עוד שבועיים הם שוב יורדות בחצי (עדיין מעל הנורמה) לאחר שבועיים שוב בחצי (נכנס לטווח הנורמאלי) לאחר שובעיים שוב יורדות בחצי (נכנס לטווח הנמוך) הגוף מזהה שרמות הטסט יורדות ומאותת לאשכים ( LH ו FSH) חשחרר טסט. (אם היית חכם ולקחת פרגניל) הגוף מתחיל להפריש טסט בכמות קטנה. רמות האנדרוגנים ממשיכות לרדת (אתה כבר מתחת לנורמה) הגוף ממשיך לאותת לאשכים להפריש טסט אך עדיין אתה מתחת לנורמה אתה מתחיל להרגיש חלש ועייף.
הגוף ממשיך לאותת לגוף להפריש טסט. אני מקווה שאתה מבין לאן זה הולך. עכשיו כל התהליך הזה הוא אידווידואלי וכל אחד מגיב אחרת ומתאושש בקצב שונה. זה יכול לקחת שבועות זה גם יכול לקחת חודשים רבים. וזה במקרה שלקחת פרגניל (כרגע לא משנה אם תוך כדי או אחרי..ברור שמומלץ תוך כדי) אם לא לקחת אז בוא נגיד שיקח הרבה יותר זמן להתאושש כי יש אטרופיה של האשכים וכו והם לא יגיבו לרמות ה LH ו FSH כמו שצריך (תתדמיין שמישהו צועק על בן אדם חירש) כל הנושא הזה הוא מן הסתם הרבה יותר מורכב יש את הנושא של glococsteroids רמות אסטרוגן סוגי חומרים (משביתים של GNRH וכו) לא לעשות PCT לאחר סייקל זה אחד הדברים הכי מטומטמים שיכולים להיות. אלה עם כן אתה בוחר לעשות HRT (דרך רופא כמובן) ואז כל הנושא של PCT לא רלוונטי.

זאת הזריקה שמחליפה PCT שלם או משהו כזה?

אתה מתכוון לטריפטורלין .(והוא לא מחליף נולבה וכלומיד רק HCG)

HRT טיפול הורמונלי חלופי, זה ניתן לאנשים עם בעיות הורמונים, נשים בגיל המעבר קוקסינליות וכו'.

נערך לאחרונה:
זאת הזריקה שמחליפה PCT שלם או משהו כזה?
ממש לא. שום דבר לא מחליף PCT שלם

אתה מתכוון לטריפטורלין .(והוא לא מחליף נולבה וכלומיד רק HCG)

HRT טיפול הורמונלי חלופי, זה ניתן לאנשים עם בעיות הורמונים, נשים בגיל המעבר קוקסינליות וכו'.
זה לא נכון. זה ניתן לגברים שיש להם מחסור באנדרוגנים.

ממש לא. שום דבר לא מחליף PCT שלם

זה לא נכון. זה ניתן לגברים שיש להם מחסור באנדרוגנים.

היי עדי נכון הטיפול גם לגברים לדוגמא שעברו כריתת אשכים (לא עלינו) וכדומה.

אני חלילה לא מנסה להתווכח איתך, אתה פה בעל הבית, אבל בוויקיפדיה כתוב שזה טיפול לנשים בגיל המעבר גברים ולטראנסג'נדרים

יש כמה סוגים של HRT (שוב אחי הכול ברוח טובה לא מנסה לחלוק עליך, רק ללמוד)

http://en.wikipedia.org/wiki/Hormone_replacement_therapy

• פותח/ת השרשור
HRT זה טיפול שנפוץ לאנשים שרמת הטסט הטבעית בגוף שלהם נמוכה ועדיין רוצים להנות מהחיים (זה פופולארי בארה"ב במסגרת טיפולי Anti Aging).
ייצור טבעי של טסטוסטרון קטן בגברים ככל שהם מתבגרים, ולזה כל מיני השפעות שליליות. לשם כך נועד הטיפול הזה שזה בדרך כלל אמור להביא מישהו עם כמות טסטוסטרון נמוכה בגוף לנורמה או לרמה של בחור צעיר.
כמובן שבזמן HRT הגוף לא מייצר טסטוסטרון טבעי בכלל (כמו בזמן סייקל).
יש חברה שמחליטים שהם לא רוצים לאבד שריר בין סייקלים ומסיבות מסוימות לא אכפאת להם כל הזמן להשתמש בחומרים, אז עושים סייקלים כבדים ואחריהם עושים כמה חודשים מנוחה עם כמויות של HRT, נניח 250 מ"ל בשבוע. כך לא מאבדים מאסת שריר, כמובן שייצור טבעי מדוכא (אך מן הסתם לא צריך PCT כי אתה תמיד מכניס טסטוסטרון בזריקות), אבל כנראה יש אנשים שלא אכפאת להם מזה.

אני מניח שאם וכאשר אגיע למצב שרמות הטסטוסטרון בגוף שלי יהיו נמוכות מהנורמה כתוצאה מהזדקנות גם אני ארצה לעשות את הטיפול הזה.

נערך לאחרונה:
HRT זה טיפול שנפוץ לאנשים שרמת הטסט הטבעית בגוף שלהם נמוכה ועדיין רוצים להנות מהחיים (זה פופולארי בארה"ב במסגרת טיפולי Anti Aging).
ייצור טבעי של טסטוסטרון קטן בגברים ככל שהם מתבגרים, ולזה כל מיני השפעות שליליות. לשם כך נועד הטיפול הזה שזה בדרך כלל אמור להביא מישהו עם כמות טסטוסטרון נמוכה בגוף לנורמה או לרמה של בחור צעיר.
כמובן שבזמן HRT הגוף לא מייצר טסטוסטרון טבעי בכלל (כמו בזמן סייקל).
יש חברה שמחליטים שהם לא רוצים לאבד שריר בין סייקלים ומסיבות מסוימות לא אכפאת להם כל הזמן להשתמש בחומרים, אז עושים סייקלים כבדים ואחריהם עושים כמה חודשים מנוחה עם כמויות של HRT, נניח 250 מ"ל בשבוע. כך לא מאבדים מאסת שריר, כמובן שייצור טבעי מדוכא (אך מן הסתם לא צריך PCT כי אתה תמיד מכניס טסטוסטרון בזריקות), אבל כנראה יש אנשים שלא אכפאת להם מזה.

אני מניח שאם וכאשר אגיע למצב שרמות הטסטוסטרון בגוף שלי יהיו נמוכות מהנורמה כתוצאה מהזדקנות גם אני ארצה לעשות את הטיפול הזה.

אם הוא לדוגמא מסיים סייקל של 750 מ"ג טסט לשבוע ואז עובר לHRT אין מצב שהוא מפוצץ באסטרוגן ואז ג'ינו וכו'?

היי עדי נכון הטיפול גם לגברים לדוגמא שעברו כריתת אשכים (לא עלינו) וכדומה.

אני חלילה לא מנסה להתווכח איתך, אתה פה בעל הבית, אבל בוויקיפדיה כתוב שזה טיפול לנשים בגיל המעבר גברים ולטראנסג'נדרים

יש כמה סוגים של HRT (שוב אחי הכול ברוח טובה לא מנסה לחלוק עליך, רק ללמוד)

http://en.wikipedia.org/wiki/Hormone_replacement_therapy
הטיפול ניתן גם לגברים הגיל העמידה שרמות הטסט שלהם לנמוכות מהנורמה. וגם במקרים מסויימים ניתן לנערים שרמות הטסט שלהם נמוכות!!
מטרת הטיפול הוא להביא את רמות הטסט לרמה פיזיולוגית תקינה

אם הוא לדוגמא מסיים סייקל של 750 מ"ג טסט לשבוע ואז עובר לHRT אין מצב שהוא מפוצץ באסטרוגן ואז ג'ינו וכו'?
עדיף בתקופה שלאחר הסייקל גם לשלב AI או טמוקסיפן אבל אם לא הייתה בעיה אסטרוגן במהלך הסייקל לא תהיה בעיה גם במעבר ל HRT.
כמה תיקונים למה שנאמר פה. 250מג בשבוע זה ממש לא מינון של HRT זה מינון הרבה יותר גבוה מ HRT אולי 250 פעם ב שלושה שבועות. שנית על מנת שטיפול ה HRT יהיה יעיל ככל האפשר עדיף לתת 2X זריקות של פרופ כל יומיים בסיביות 20מג לזריקה. המטרה פה היא לחקות את מנגנון ההפרשה של הגוף. הגוף מפריש טסט בפולסים כאשר הפולס הראשון הוא בבוקר (רמות הטסט בבוקר הם הגבוהות ביותר והולכות ויורדות במהלך היום.) למה אל עושים את זה עם פציינטים כי אף אחד לא אוהב לדחוף לעצמו מחט 6-8 פעמים בשבוע. בגלל זה המציאו את האסטרים הארוכים. אגב סתם כדי לסבר את האוזן. רמות הטסט הם נמוכות ביותר בערב ולפני השינה וזאת גם השעה שרמות האסטרוגן הם הגבוהות ביותר ולכן מומלץ לקחת AI או SERMS בערב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית