הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בנושא סייקל ראשון ..

Mentalist12

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
0
129
0
שלום אני כבר שלושה חודשיים חורש מאמרים באנגלית , עברית מה שלא יהיה עד שהבנתי שזה לא ממש מומלץ בשימוש של סטרואידים
אבל חיים רק פעם אחת 😃

אני רוצה להתחיל בסייקל חיטוב של :

ווינסטרול אוראלי 50 מ"ג ליום + קלן

הבנתי שהשילוב ביניהם מצויין למרות שהטסט' פרופיאנט הרבה יותר טוב ...

והאם אפשר להשתמש בויני והקלן באימוני כוח? ..

וקצת עזרה על הPCT והניקוי כבד לאחר הסייקל ..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תקרא שוב את הנעוצים , טיפ קטן אין סייקל בלי טסט ככה שזה לא בא בחשבון , והכי חשוב תקרא שוב את הנעוצים שקשורים בפיסיטי אלא אם כן אתה רוצה לדפוק לך את כל המערכת ההורמונלית !בהצלחה

כן גבר ואתה קראתה הכל מה אכפת לך זה החיים שלי ואני רוצה לעשות איתם מה באלי ...
חחח מה אתה ילד בן 12?
תעשה מה שבא לך למה נראה לך שאכפת למישהו ? שאלת שאלה ענו לך אתה לא מקבל-לא-מאעניין-אותנו....תעשה מה שבא לך אנחנו רק מציגים לך את המציאות בפנים-אין לך מושג לא קראת אתה מדבר שטויות אתה תפגע בעצמך
אכפת לנו?לא מצחיק?כן

חחח מה אתה ילד בן 12?
תעשה מה שבא לך למה נראה לך שאכפת למישהו ? שאלת שאלה ענו לך אתה לא מקבל-לא-מאעניין-אותנו....תעשה מה שבא לך אנחנו רק מציגים לך את המציאות בפנים-אין לך מושג לא קראת אתה מדבר שטויות אתה תפגע בעצמך
אכפת לנו?לא מצחיק?כן
חחח מה שחשבתי, בן כמה אתה?
אם חרשת על מאמרים באנגלית בטח כבר ראית פרוטוקול PCT

• פותח/ת השרשור
תשמע ראיתי וקראתי על הPCT אבל השאלה שלי כאילו לא יודע מתסבך אותי הPCT הזה לא משנה , תודה על העזרה והטסט פרופ מגיע בזריקה או גם בכדורים
כי הבעיה שלי זה פחד מזריקות ...

עוד משהו שרציתי לשאול וסליחה על הדאבל מה העיקרון של הטסט הוא עוזר לי במשהו שאני חייב לדחוף אותו כי בעיקרון אני רוצה לשלב רק ויני וקלן אז השאלה שלי מה עושה הטסט שאני חייב אותו .. ?

אל תצחק אבל שמעתי כבר ממישהו שאמר לי "אני מעדיף שלא יעמוד לי הזין העיקר להיראות טוב בים"

אפשר לחשוב שחסר אידיוטים בעולם.

לפותח הפוסט אני מציע שתקרא קצת עם על המערכת ההורמונלית ואיך היא עובדת אז תדע למה טסט חשוב בסייקל.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה עדי , ודי הבנתי תעניין של הטסט' עכשיו זה בעייתי או מגיע רק בזריקות ואם כן מה תדירות הזריקות בזמן סייקל של 6 שבועות ?

אם אתה רוצה לעשות סייקל של 6 שבועות (החלטה טובה) קח פרופ יום כן יום לא בזריקות!!!!

עדי, בקמה מקומות כבר כתבת שאתה אוהב סייקלים קצרים.
אתה ממליץי סייקלים של 6 שבועות? כמה סייקלים בשנה? כמה מנוחה בין סייקלים?

• פותח/ת השרשור
טוב אז תודה רבה לך עדי על היעוץ החלטתי ללכת על טסט' פרופ + ויני ...
סייקל של 6 שבועות עם PCT פרווירון + טמוקסיפן שיהיה לילה טוב 😃

עדי, בקמה מקומות כבר כתבת שאתה אוהב סייקלים קצרים.
אתה ממליץי סייקלים של 6 שבועות? כמה סייקלים בשנה? כמה מנוחה בין סייקלים?
כן אני מעדיף סייקלים קצרים ללא ספק!!! חומר קצר עושה את הפעולה מהר ויוצא מהמערכת מהר. ככה גם זמן ההתאושות מתקצר. כמה סייקלים בשנה זה אינדוודואלי ותלוי מטרה.

טוב אז תודה רבה לך עדי על היעוץ החלטתי ללכת על טסט' פרופ + ויני ...
סייקל של 6 שבועות עם PCT פרווירון + טמוקסיפן שיהיה לילה טוב 😃
עוד פעם פרוורון ב PCT???? מה ההיגיון בזה תסביר לי בבקשה. תעשה לי טובה ותעשה PCT כמו שצריך עם פרגניל כלומיד וטמוקסיפן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית