הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת רטלין או אפדרין בשביל למידה

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
1. מנסיון אישי, מה יעזור לי יותר בשביל להתרכז וללמוד לפסיכומטרי?
2. לכמה שעות כל אחד מהם משפיע?
3. כדאי לשלב אפדרין\ריטלין עם קפאין בשביל ריכוז או שזה יעשה אותי ערני מדי בשביל למידה?
4. ראיתי שאחת תופעות הלוואי של החומרים האלה זה התקף לב ומוות, מה הסיכוי שזה יקרה? ואם אני בריא לגמרי זה יכול לקרות גם לי?
5. היו לי תקופות בשנה וחצי האחרונה שהיו לי סחרחורות מאוד ארוכות באורך בין 30 דק' לבין 12 שעות, הלכתי לרופאים וכולם אמרו שאני בריא לגמרי ושזה יכול להיות בגלל חוסר שינה (למרות שאני ישן בממוצע 9 שעות) או בגלל חוסר שתיה (למרות שאני שותה הרבה), ממה זה יכול להיות? זה יכול להיות בגלל קריאטין או מולטיויטמין?
6. אני אהיה רק בן 17 בעוד חודש וחצי, ריטלין או אפדרין יכולים להשפיע על ההתפתחות שלי או להיות יותר מסוכים בגלל הגיל?
7. הם משפיעים על המוח לטווח הרחוק? אני שומע הרבה שריטלין עושה אנשים יותר לחוצים כשהם לא תחת השפעתו, זה נכון?

נערך לאחרונה:
אין שום בעיה לקחת ריטלין אין לו הרבה תופעות לוואי חוץ מחוסר תאבון ואלי ביום הראשון כאבי ראש קטנים לא משהו מדאיג אבל מומלץ לא לשלב את הריטלין עם ממריצים זה בעצם נוגד את הפעולה של הריטלין רטלין יגרום לך להיות מרוכז יותר אבל קח עדין בחשבון שזה סם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית