הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית קטנוע 125 סמ''ק

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אוקיי שכנעתם אותי, אני יילך על 200 / 250 ויעשה רישיון על A1. עוד פרמטר שמאוד חשוב כמו שציינתם הוא תמורה להשקעה, איזה עוד קטנועים עם תמורה גבוהה להשקעה אני צריך לחפש חוץ מה-B&W וה-HD200?

וחבר'ה תודה רבה על העזרה.

אוקיי שכנעתם אותי, אני יילך על 200 / 250 ויעשה רישיון על A1. עוד פרמטר שמאוד חשוב כמו שציינתם הוא תמורה להשקעה, איזה עוד קטנועים עם תמורה גבוהה להשקעה אני צריך לחפש חוץ מה-B&W וה-HD200?

וחבר'ה תודה רבה על העזרה.

שם לב שהרבה מהקטנועים 200 הם 170~ ולפעמים התוספת במחיר לא ממש שווה 50 CC. אם אתה צריך קטנוע 250. תחפש קטנוע 250

קטנועים יש שניה מישהו?

צהריים טובים חברים
אני רוכב כרגע על אופנוע שטח של ימאהה, ומרגיש שעם כל החוויה והפאן, אולי כדאי לקחת משהו יותר פרקטי שימש אותי גם לתחבורה בין עירונית במהירויות יותר גבוהות. אז התחלתי לבדוק כל מני אפשרויות של קטנועים של בערך 250 סמ"ק, כמו למשל ג'וירייד וג'וימקס. אני שם לב שהמחירים די גבוהים... מה שמוביל אותי לשאול איפה אפשר להשיג קטנועים יד שניה במצב מעולה?

תודה מראש
דורון

בתור אחד שכל היום על הכביש (עם קטנוע)
ג'וירייד הכי נוח
מובי הכי אמין (עליו נאמר:"מובי,מוסך פעם בשנתיים)
ויש את הדינק,PCX ועוד מלא
תברר קצת בפורומים
ואם תרצה יש לי כמה חברים שמוכרים קטנועים

השרשור בן שנה, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית