הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לגיינר

AlonKli

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מחפש גיינר לצורך השלמת קלוריות בזמן תוכנית SS

משקל :69
גובה : 169

אני יחסית לא עולה באחוזי שומן במהירות .

אני רוצה המלצה לגיינר איכותי ללא התחשבות רבה במחיר .

כוס שיבולת שועל רכה,2 סקופים של חלבון לא משנה איזה,כף חמאת בוטנים אורגנית ללא סוכר-מים/חלב-לערבב בבלנדר.

את כל הרכיבים שיש בגיינר אפשר לקנות בנפרד, כולל עוד כל מני דברים שהם מכניסים לפעמים כמו גלוטמין, חומצות אמינו, קריאטין וכו
זה יוצא הרבה יותר זול וחסכוני.

Mutant Mass של PVL מנסיון גיינר מעולה: איכותי מפחינת הרכיבים, יחסית הרבה קלוריות, מאוד טעים ומשביע. אפשר להשיג בארץ במחיר יחסית זול כך שיוצא לך אפילו יותר משתלם מי לקנות בחו"ל משהו אחר.

אבל כמו שכבר אמרו פה אם אתה קונה גיינר תהיה שלם עם זה שאתה משלם כסף בעיקר על הטעם ועל הנוחות מאשר על השלמת קלוריות כי להשלים קלוריות אפשר גם בסופר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות, עכשיו יש לי עוד שאלה.
אני החלטתי שאני יורד מעניין הגיינר ואני אכין בבית ויעשה משקלינה אמר לי אבל מה שאני כן רוצה לקנות זה אבקת חלבון טובה בלי יותר מידי התחשבות במחיר?
יש המלצות למשהו שנחשב הכי טוב בשוק עכשיו או בין הטובים בשוק?
תודה רבה מראש על התגובות

אתה יכול לטחון ש"ש ולשמור בקופסא
ואז לשלב ש"ש עם חלבון במינונים שמתאימים לך ולערבב עם חלב/מים
אחרת להכין כל פעם את הכל בבלנדר זה סרט, ככה אתה יכול לערבב את זה בשייקר

או דיימטז או אופטימום שתי החברות המובילות בשוק מאוד מאד טעימות !! אם אתה במסה ובא לך אבקה יותר עשירה ישלך אפשרויות כמו סינטה 6 שהיא מאוד טעימה ועשירה וגם גאספרי מאיפיוז׳ן שהיא אבקה מאד מאוד טעימה !

לגיינר אופטימום זה סבבה. אופטימום עם מים זה יכול להיות די מגעיל, אבל עם חלב זה יוצא טעים במיוחד אם זהגיינר.

טעמים לגיינר מומלצים לפחות להתחלה זה וניל, ובננה.

לגיינר אופטימום זה סבבה. אופטימום עם מים זה יכול להיות די מגעיל, אבל עם חלב זה יוצא טעים במיוחד אם זהגיינר.

טעמים לגיינר מומלצים לפחות להתחלה זה וניל, ובננה.
השוקולד של סיריוס מאס פצצה ! אבל כה וכו הוא לא רוצה גיינר מוכן , והוא רוצה להכין בעצמו

עשיתם ממני ג' יפית....זונות

YE0817637_wa.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית