הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבניית תוכנית עם משקולות חופשיות

• פותח/ת השרשור dov
  • פורסם בתאריך

dov

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום.
אני צריך עזרה בבניית תוכנית בלי מכשירים. יש לי מיטת משקולות עם מוט ארוך ושני מוטות קצרים. אני בעקרון לא מתחיל מאפס אבל עדיין מתחיל בבקשה תעזרו לי לבנות תוכנית יעילה, אני מתאמן ואני מרגיש שאני מתאמן על ריק.

*התוכנית ss לא תתאים בגלל חוסר ידע וטכניקה אני לא יוכל לעבוד בצורה כזאת חופשית, אני חייב תמיכה לגב

חוסר ידע וטכניקה? תלמד.
מה אתה חושב שאנשים נולדו וידעו לעשות סקוואט?
תתחיל לקרוא ולראות סרטונים כשתתחיל תעלה סרטון של הטכניקה שלך ויתקנו אותך.

• פותח/ת השרשור
אולי בכל זאת? לא הגיוני שהשיטה היחידה זה SS אולי היא הכי יעילה אבל חייב להיות עוד שיטות

קיצר יש לך כלוב לקסוואט ויש לך פלטות שתוכל להתקדם כמו שצריך אז אתה מסודר.. אתה יכול לעשות SS ואם אתה לא יכול או לא רוצה,יש עוד תוכניות קח איזה תוכנית AB מהפורטל

שלום.
אני צריך עזרה בבניית תוכנית בלי מכשירים. יש לי מיטת משקולות עם מוט ארוך ושני מוטות קצרים. אני בעקרון לא מתחיל מאפס אבל עדיין מתחיל בבקשה תעזרו לי לבנות תוכנית יעילה, אני מתאמן ואני מרגיש שאני מתאמן על ריק.

*התוכנית ss לא תתאים בגלל חוסר ידע וטכניקה אני לא יוכל לעבוד בצורה כזאת חופשית, אני חייב תמיכה לגב

למה אתה נטפל ל-SS? אתה חושב שרק ב-SS עושים סקוואט, דדליפט ותרגילים מורכבים? כל תכנית נורמלית חייבת את התרגילים הללו. ותמיכה לגב? על מה לעזאזל אתה מדבר?

• פותח/ת השרשור
^ אני לא יודע כל כך אחי אבל אני מסתכל קצת באנטרנט וכל מה שאני רואה זה SS SS SS SS SS SS . דבר שני כן אני קצת מפחד לעבוד בחופשיות כזו על הגב בלי פיקוח או מישהו שיגיד לי( עכשיו ניסיתי וקצת נפתחתי לנושא וראיתי שזה לא כזה מסובך כמו שזה נראה לכן תרגילים כמו סקוואט ושולדר פרס כן מתקבלים), דבר שלישי אין לי זמן להתאמן בשיטת ABC אז לכן אם למישהו יש המלצה, הכוונה, עצות לתוכניות FBW טובות.
תודה על הייחס עד עכשיו.

^ אני לא יודע כל כך אחי אבל אני מסתכל קצת באנטרנט וכל מה שאני רואה זה SS SS SS SS SS SS . דבר שני כן אני קצת מפחד לעבוד בחופשיות כזו על הגב בלי פיקוח או מישהו שיגיד לי( עכשיו ניסיתי וקצת נפתחתי לנושא וראיתי שזה לא כזה מסובך כמו שזה נראה לכן תרגילים כמו סקוואט ושולדר פרס כן מתקבלים), דבר שלישי אין לי זמן להתאמן בשיטת ABC אז לכן אם למישהו יש המלצה, הכוונה, עצות לתוכניות FBW טובות.
תודה על הייחס עד עכשיו.

כל מה שאתה רואה זה SS כי זאת התכנית הכי טובה למתחילים. כל מי שמשקיע בתכנית רואה תוצאות שהוא כנראה לא היה רואה בתכניות אחרות. רוב האנשים שיש להם סלידה מהתכנית מפתחים את זה בגלל התרגילים ומהפחד והחששות מהם. מה שהם לא מבינים זה שהתרגילים הללו לא מיוחדים ל-SS. כל תכנית שמכבדת את עצמה כולל סקוואט, דדליפט, פרס, ובנץ' פרס. כולם התחילו כאן מאפס. אני התחלתי מ-0 והפורום עזר לי ללמוד ולשפר את הטכניקה. יש לך את כל החומר והמשאבים שאתה צריך כאן. החל ממאמרים מפורטים, סרטונים, פורום להעלאת סרטוני ביקורת, ופורום לוג אימונים למעקב. תשתמש בהם ותצליח כפי שהחבר'ה הרציניים כאן מצליחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית