הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פורטוגל- הולנד

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך
גם אני רציתי פורטוגל אבל רונאלדו לא בא למשחק אתמול, אין מה לעשות.

בכל מקרה נראה לי שאני מפסיק לראות כדורגל ועובר לפוטבול או משהו כזה, מה נסגר עם ה0-0 האלה אחרי 120 דקות...

ומה זה הקטע הזה שרונאלדו לא בעט בפנדלים?????

גם אני רציתי פורטוגל אבל רונאלדו לא בא למשחק אתמול, אין מה לעשות.

בכל מקרה נראה לי שאני מפסיק לראות כדורגל ועובר לפוטבול או משהו כזה, מה נסגר עם ה0-0 האלה אחרי 120 דקות...

ומה זה הקטע הזה שרונאלדו לא בעט בפנדלים?????
הוא חשב שהחברים שלו יכניסו והוא חיכה לגול האחרון כדי להיות זה שבועת ואז כולם רצים אליו , הרס לנו את היורו החרא הזה

😃 התפללתי שהם לא יגיעו לפנדל חמישי ושהשחצן הזה לא יבעט !!! הוא פשוט רצה לקבל את כל בתהילה שכאילו הוא היה מנצח וסוגר את הסיפור

בתכלס אני לא מבין את המנטליות של הפנדלים. למה רק 1 מתוך 10 פנדלים הוא למרכז השער למרות שאולי 1% מהפעמים השוער לא מזנק לאחד הצדדים? בחיים לא ראיתי כדור חלש למרכז השער שלא נכנס בפנדל.

בתכלס אני לא מבין את המנטליות של הפנדלים. למה רק 1 מתוך 10 פנדלים הוא למרכז השער למרות שאולי 1% מהפעמים השוער לא מזנק לאחד הצדדים? בחיים לא ראיתי כדור חלש למרכז השער שלא נכנס בפנדל.

זה הימור של 50 50 כי אם השוער מנחש הצלחתה אבל אם השוער לא מנחש אכלת אותה.

חיים בסרט הא? �ber alles deutschland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח אשכרה חיים בסרט.
גרמניה לוקחת.

ויש לי התערבות על זה כבר ( אבא שלי אמר פורטוגל 😣 )

למרות שאני בעד ספרד אחרי המשחק של היום (נגד פורטוגל) נראה שגרמניה תיקח.

באופן אישי, ספרד מגעילה אותי. גרמניה היא מודל להערצה. לא רק בכדורגל. ולא רק בספורט

👉👌

אם האיטלקים לוקחים, זה יהיה היורו השני הכי הזוי אחרי שיוון לקחו.

👉👌

אם האיטלקים לוקחים, זה יהיה היורו השני הכי הזוי אחרי שיוון לקחו.
שמע משה, מרוב שגרמניה נבחרת חזקה, גם אתמול בדקה 40 ( שהיה כבר 2-0 לאיטליה) רציתי להתערב עם חבר שהוא אוהד איטליה מי תקח ( אני אמרתי גרמניה) והוא השתפן, למזלי.

הקיצר אם מסכמים את כל הטורניר ולא רק את המשחק האחרון שאיטליה הפתיעו, גרמניה הנבחרת הכי טובה.

529315_10150883336806651_904965505_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית