עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא חשב שהחברים שלו יכניסו והוא חיכה לגול האחרון כדי להיות זה שבועת ואז כולם רצים אליו , הרס לנו את היורו החרא הזהגם אני רציתי פורטוגל אבל רונאלדו לא בא למשחק אתמול, אין מה לעשות.
בכל מקרה נראה לי שאני מפסיק לראות כדורגל ועובר לפוטבול או משהו כזה, מה נסגר עם ה0-0 האלה אחרי 120 דקות...
ומה זה הקטע הזה שרונאלדו לא בעט בפנדלים?????
בתכלס אני לא מבין את המנטליות של הפנדלים. למה רק 1 מתוך 10 פנדלים הוא למרכז השער למרות שאולי 1% מהפעמים השוער לא מזנק לאחד הצדדים? בחיים לא ראיתי כדור חלש למרכז השער שלא נכנס בפנדל.
http://www.fcbarcelona.com/football...ticle/pinto-saved-pirlo-penalty-in-the-gamperבתכלס אני לא מבין את המנטליות של הפנדלים. למה רק 1 מתוך 10 פנדלים הוא למרכז השער למרות שאולי 1% מהפעמים השוער לא מזנק לאחד הצדדים? בחיים לא ראיתי כדור חלש למרכז השער שלא נכנס בפנדל.
חיים בסרט הא? �ber alles deutschland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחח אשכרה חיים בסרט.
גרמניה לוקחת.
ויש לי התערבות על זה כבר ( אבא שלי אמר פורטוגל 😣 )
למרות שאני בעד ספרד אחרי המשחק של היום (נגד פורטוגל) נראה שגרמניה תיקח.
באופן אישי, ספרד מגעילה אותי. גרמניה היא מודל להערצה. לא רק בכדורגל. ולא רק בספורט
שמע משה, מרוב שגרמניה נבחרת חזקה, גם אתמול בדקה 40 ( שהיה כבר 2-0 לאיטליה) רציתי להתערב עם חבר שהוא אוהד איטליה מי תקח ( אני אמרתי גרמניה) והוא השתפן, למזלי.👉👌
אם האיטלקים לוקחים, זה יהיה היורו השני הכי הזוי אחרי שיוון לקחו.