הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 4 נעול IMEI...

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
קניתי אייפון מיד 2 שהתברר כגנוב (לאחר כמה ימים של שימוש האייפון ננעל "נעילת ברזל" כמו שנקרא בחברת הסלולר...)
עכשיו הבנתי שהדרך היחידה שאני לא אשתמש בו כאייפד היא להחליף לו את הלוח אם (מה שעולה כמעט חצי ממה שעלה המכשיר-1000 ש"ח +-...).
רציתי לדעת האם טורבו סים שמותאם לגירסה של המכשיר יכול לפתור את הבעיה?..
תודה לעוזרים!

אוי...מזה חששתי.
אז הטורבו סים לא עוזר?..
טורבו סים עוזר לפתוח נעילות IMSI שזה בעצם נניח אתה רוכש מכשיר נייד ב AT&T ורוצה להשתמש בו בארץ, אבל הוא נעול. אז משתמשים בטורבו סים לזייף רשת של AT&T אבל להשתמש בכל רשת אחרת בארץ. IMEI זה הרבה יותר עמוק ורק להחליף צ'יפ יעזור לך (במקרה של נעילה מהחברה שרק היא יכולה לשחרר זאת).

כמה פעמים אני שומע כאלה דברים טלפון זה פשוט לא משהו שמומלץ לקנות יד שנייה.
גם אם הטורבו סים היה עוזר לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה כי הדבר הזה פשוט חרא טהור.
לפני שהיה לי אנלוק לאייפון השתמשתי בזה סבלתי מניתוקים בשיחות, לא היו יכולים להתקשר אלי וזה הראה שיש לי קליטה והכל בסדר.
בקיצור חוץ מלהחליף חלקים אין לך סיכוי

תתלונן על הבן אדם למשטרה שגנב מכשיר ויש מצב יכריחו אותו על הדרך להחזיר לך את הכסף

אחשלי, פלאפון בימינו קונים רק עם קבלות ומסמכים שאכן זה הבעלים האמיתים של הפלאפון, שיהיה לך בהצלחה בדיל הבא.

לא הבנתי לא בדקת את הפלאפון לפני ? מה שילמת והלכת בלי לבדוק לפני ?

• פותח/ת השרשור
בדקתי-הכנסתי סים קארד וזה פעל על הכיפאק,רק אחרי כמה ימים הוא פשוט ננעל והפסיק להוציא שיחות.
מיותר להגיד שאת הבחור שמכר לי לא מצאתי..
ואין כאן קשר לפרייאר,לא חשבתי שיש את הקטע הזה של הנעילה,האמת שזה חדש לי...

יש כאן למישהו רעיון איך להציל את הכסף שאבד?..כל מקום שעושה החלפות לוח אם רוצה בסביבות ה1100-1300 ש"ח ללוח אם חדש..וזאת כבר תהיה לי הוצאה יותר מדי כבדה

אם חוסמים IMEI זה די אבוד, בגרסות הקודמות מאוד (אייפון 2 ו-3) היה אפשר לעשות fake IMEI כי פחדו שאפל עוקבת אחרי הפריצות. מאז הכל השתנה ומכשיר נעול רשת יכול להיפתח בעיקר ע"י החלפת לוח אם. יש אנשים שהטריק של להכניס סים שעובד על מכשיר אחר לאייפון עובד להם, אבל גם זה בגרסאות ישנות יותר. אתה יכול לשאול גם בפורומים ספציפיים לאייפון כמו ipsf.co.il, יש להם גם מעבדה ואולי יש להם רעיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית