הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחדשתי במסך חדש 😃

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
המסך הוא DELL 2209WA עם פאנל e-IPS 😃

36560194.jpg

safsafasfasfasfasfasfz.jpg

untssssitled.jpg

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

sweet!

זה נח לעבוד ב- portrait או שזה גבוה מדי ודורש להסתכל למעלה מדי?

עכשיו אנחנו יודעים לאן כול הכסף של התרומות הלכו 😃
חחחחחחחח סתם אח שלי תתחדש

תתחדש; לא יודע מה עשית עם המסך הקודם שלך, אבל עבודה עם 2 מסכים זה תענוג ושידרוג, וכל כרטיס מסך תומך בזה בקלות. תנסה, ולא תוכל לחזור למסך אחד..

• פותח/ת השרשור
ואתה מסכן, מה עדיף 😃?

sweet!

זה נח לעבוד ב- portrait או שזה גבוה מדי ודורש להסתכל למעלה מדי?

צריך לעלות קצת את הכיסא ואז זה נהייה נוח, אבל במצב שלי זה לא ממש נוח כי הדבר הזה שיוצאת ממנו המקלדת מגביל אותי לעלות יותר מדי את הכיסא, בכל מקרה זה משהו שממש צריך להתרגל אליו

תתחדש:)
מה הגודל שלו?
מה המחיר (אם זה בסדר לשאול?)?

22 אינץ, קניתי בפנדה מחשבים עלה 1800 כולל משלוח UPS

תתחדש תחליף כרטיס מסך 😃

8800GT OC שעשיתי בעצמי הגעתי לתדר של 2000 עם קירור פסיבי, מה אני צריך יותר מזה? אני במילא משחק 3 פעמים בשנה כשיוצא COD, וכשיוצאים עוד 2 משחקים בד"כ בשנה ששוברי שוק

תתחדש; לא יודע מה עשית עם המסך הקודם שלך, אבל עבודה עם 2 מסכים זה תענוג ושידרוג, וכל כרטיס מסך תומך בזה בקלות. תנסה, ולא תוכל לחזור למסך אחד..

זה נחמד כשיש לך 2 מסכים באותו הגודל במקרה שלי זה לא יהיה ממש נוח גם אין ממש מקום לזה

ואתה מסכן, מה עדיף 😃?
עדיף להיות ליצן כמו מישל 😆🤡

איך עשית ציטוט כמו שצריך לכל אחת מההודעות? אני יודע איך לצטט רק את הראשון כמו שצריך ואת השאר אני צריך לעשות copy paste לתוך הפונקציה של הQUOTE.

עדיף להיות ליצן כמו מישל 😆🤡

איך עשית ציטוט כמו שצריך לכל אחת מההודעות? אני יודע איך לצטט רק את הראשון כמו שצריך ואת השאר אני צריך לעשות copy paste לתוך הפונקציה של הQUOTE.
ליד ה"צטט" יש לך סמל עם נייר שעליו אתה לוחץ לכל ההודעות שאתה רוצה להגיב, ואז על ההודעה האחרונה (שעליה אתה רוצה להגיב) אתה עושה צטט.זה יפתח לך חלון הודעה עם כל הציטוטים.

• פותח/ת השרשור
ליד ה"צטט" יש לך סמל עם נייר שעליו אתה לוחץ לכל ההודעות שאתה רוצה להגיב, ואז על ההודעה האחרונה (שעליה אתה רוצה להגיב) אתה עושה צטט.זה יפתח לך חלון הודעה עם כל הציטוטים.
זה רק אני או שזה לא עובד? אני פשוט עושה מקש ימני על הצטט בכל הודעה ופותח בטאב חדש ומעתיק להודעה הראשונה

זה רק אני או שזה לא עובד? אני פשוט עושה מקש ימני על הצטט בכל הודעה ופותח בטאב חדש ומעתיק להודעה הראשונה
לפני שתי דקות שכתבתי את ההודעה לדה סאן בדקתי וזה עבד אצלי.
עכשיו גם אצלי זה לא עובד:ph34r:

קיצר משה לתקן ומהר, שים אפליקציה של multi-quote וזהו

• פותח/ת השרשור
לדעתי דמיינת כי זה לא עבד אף פעם או שפשוט לא הכרתי את הפונקציה כי אני לא נגעתי בכלום, אולי באתר אחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית