נק' מוניטין:
58,703
- 103,265
- 12,426
המסך הוא DELL 2209WA עם פאנל e-IPS 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🙄 כאילו קודם לא ידענו את זהעכשיו אנחנו יודעים לאן כול הכסף של התרומות הלכו 😃
חחחחחחחח סתם אח שלי תתחדש
ואתה מסכן, מה עדיף 😃?אתה שמן
sweet!
זה נח לעבוד ב- portrait או שזה גבוה מדי ודורש להסתכל למעלה מדי?
תתחדש:)
מה הגודל שלו?
מה המחיר (אם זה בסדר לשאול?)?
תתחדש תחליף כרטיס מסך 😃
תתחדש; לא יודע מה עשית עם המסך הקודם שלך, אבל עבודה עם 2 מסכים זה תענוג ושידרוג, וכל כרטיס מסך תומך בזה בקלות. תנסה, ולא תוכל לחזור למסך אחד..
עדיף להיות ליצן כמו מישל 😆🤡ואתה מסכן, מה עדיף 😃?
ליד ה"צטט" יש לך סמל עם נייר שעליו אתה לוחץ לכל ההודעות שאתה רוצה להגיב, ואז על ההודעה האחרונה (שעליה אתה רוצה להגיב) אתה עושה צטט.זה יפתח לך חלון הודעה עם כל הציטוטים.עדיף להיות ליצן כמו מישל 😆🤡
איך עשית ציטוט כמו שצריך לכל אחת מההודעות? אני יודע איך לצטט רק את הראשון כמו שצריך ואת השאר אני צריך לעשות copy paste לתוך הפונקציה של הQUOTE.
זה רק אני או שזה לא עובד? אני פשוט עושה מקש ימני על הצטט בכל הודעה ופותח בטאב חדש ומעתיק להודעה הראשונהליד ה"צטט" יש לך סמל עם נייר שעליו אתה לוחץ לכל ההודעות שאתה רוצה להגיב, ואז על ההודעה האחרונה (שעליה אתה רוצה להגיב) אתה עושה צטט.זה יפתח לך חלון הודעה עם כל הציטוטים.
לפני שתי דקות שכתבתי את ההודעה לדה סאן בדקתי וזה עבד אצלי.זה רק אני או שזה לא עובד? אני פשוט עושה מקש ימני על הצטט בכל הודעה ופותח בטאב חדש ומעתיק להודעה הראשונה